Κανείς, μόνος μου το υπέθεσα...
Και αφού τελειώσω μετά τον κρατάω στο πλαστικό του μέσα αφού τον ξεπλύνω?
Πήρα και το λιπαντικό της Sonus για πηλό και φλιτάρω..
Printable View
σωστά!
Πάω να κάνω δουλειά!
Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι
1ον) Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τα μέλη Monsta & Driver M για τις γνώσεις τους που μου μετέφεραν, όσες ερωτήσεις και εαν έκανα και στους 2, όσες φορές και εαν τους έπρηξα. (ειδικά τον Μοnsta μέχρι και στο μαγαζί εν ώρα εργασίας του τηλεφώνησα να τον ρωτήσω κάτι...!)
2ον) Η δουλεία που έγινε με τον πηλό + SRP + Collinite είναι όντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
3ον) Προς Driver M: εκτός από SRP της AG τι άλλο προτείνεις? Όχι ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος, έτσι και αλλιώς την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, απλά εναλλακτικά ρωτάω!
Ανέβασε καμιά φωτό να βαθμολογηθείς!
Βεβαίως μόλις κάνει καλό καιρό
Τώρα είναι στο γκαραζάκι πλυμένο γυαλισμένο!
ρε παιδια εβλεπα κατι σπρευ κτλπ περιποιησης της meguiars στο ιντερνετ...και ενα ελεγε αφαιρει τις μικρο γραντζουνιες και αραχνη.................τι θελει να πει με αυτο? αραχνη...?
Οι αραχνες ειναι αυτα τα σημαδια, μοιαζουν με ιστο..
https://www.carcareadvice.co.uk/assets/swirl-marks.jpg
α! να ρωτησω.....ειχε καποιες γραντζουνιες η ζετα μου και την πηγα στον θειο μου στο μαγαζι του και μου το εβαψε ολο ενα χερι....μετα εκανα μια μ***κια εγω και ετριψα με δυναμη με το σφουγγαρι και εγινε κατι τετοιο σε μικρο μεγεθος στο καπο...με αυτα που λενε οτι βγαζουν την αραχνη θα κανει δουλεια η να το παω παλι για βαψιμο σε εκεινο το μικρο σημειο???