-
Ξέρω θα γινόταν άλλο πράγμα, αλλα 4500¤ για το μοτέρ θα χρειαζόμουν να το ξαγορασω απο τον φίλο μου κ κόψιμο πατοματα για ενίσχυση με σολινες, άλλες γέφυρες άλλοι ανάρτηση κτλ δλδ πρότζεκτ που δεν θα τελείωνε ποτέ στα χέρια μου Χαχαχαχα
Κ το σ14 με καλύπτει αυτι τι στιγμή, το πολυ πολυ να το βάλω κ Τούρμπο όταν βαρεθώ κ θα έχω κάτι διαφορετικό πάλι απο οτι φτιάχνουν τριγιρο. Αν και ειμαι ατμοσφαιρισακιας παρα τουρμπακιας αλλα κ πάλι έχω επιλογιες
Για εμένα το σημαντικό ειναι να κάνω κάτι διαφορετικό, αν δεις πρότζεκτ Ελλάδα κ εξωτερικό όλλοι βάζουν μ50/52, σ52 κ σ54 στα αυτοκίνητα τους, όλλοι μα όλλοι το ίδιο, στη Σουηδία πχ βάζουν 2,5ρι Τούρμπο κ τα φουσκώνουν στα 450-600 άλογα ανάλογα, κ όλλοι πάνε ευθεία 400 μέτρα η ντριφτ
Μου έχει μένει στο μιαλλο απο παλαιά πιγενα σε κάτι κόντρες στη Σουηδία κ πάντα εμφανιζόταν ενα οπελ ασκονα Α, 2,2 λ ατμόσφαιρα, τέλειος γυμνό αλλα φτιαγμένο μοτέρ σασμάν κ σλικ, κ πάντα τους ξεκολιαζε όλους, κάτι τουρμπατα Αουντι, ιμπρεζα, βολβο κ με ποιον δεν τα έβαζε κ πάντα ενα με διο αυτοκίνητα μπροστά ήταν.
Κάτι παρόμοιο θελω να φτιάξω κ εγω, ελαφρή, αναλογία βάρος προς άλογα όσο πιο χαμηλή γίνετε κ ατμόσφαιρα, θα μου πεις σήμερα όλλοι τα τουρμπιζουν στο φουλ αλλα κ πάλι κάτι διαφορετικό απο το τι παίζει στους δρόμους σήμερα :whistle::thumbsup:
-
πουλαγε ενας φιλος μου ενα S14 2.5 turbo απο Σουηδια αλλα τα λεφτα ηταν ΠΟΛΛΑ. Και εγω ατμοσφαιρακιας ειμαι και επειδη ειχες ενα μοτερ για αυτο σου ελεγα να το βαλεις πανω. Ωραιο project παντως!!!
-
Μπράβο ρε φίλε για το κουράγιο κ το μεράκι σου !!!
Άντε με το καλό να το τελειώσεις κ να το χαρείς !!!
Μη βάζεις άλλες λαμαρίνες κ πίσσα ... Φτάνει .... Θα βαρύνει χαχαχαχα
-
Καλύτερα να βαρύνει παρά να κοπεί! χαχα
Μπράβο Κωστή επιτέλους βρήκες λίγο χρόνο :thumbsup: Καλή συνέχεια!
-
5 Συνημμένο(α)
μια δοκιμή την 18αρα έπρεπε να το κανο, πέρασε ο καιρός από την προηγούμενη φορά που τη δοκίμασα και έλεγα μηπος ταίριαξη αυτή τη φορά :th_Laie_67-1::whistle::whistle:, αλλά άκυρο, πολύ ωραία αλλά πολύ μεγάλη, μόνο για ευθείες χαχα
περιμένοντας το Roll cage είπα να ξεκινήσω και το μοτορη, αυτό απλα θα το κανο μια απλοι επισκευή με φλάντζες, μπουζονια ΑΡΠ, μέταλλα ένα γενικο φρεσκάρισμα δλδ και μελλοντικά θα μπει αγραγος εγκέφαλος, καρμπόν εισαγωγή και εκκεντροφόροι
Συνημμένο Αρχείο 37412
Συνημμένο Αρχείο 37413
Συνημμένο Αρχείο 37414
Συνημμένο Αρχείο 37415
μια προσπάθεια να μετρήσω ΕΤ και μάξιμουμ φάρδος για της ζαντες που θα αγορασω
Συνημμένο Αρχείο 37416
-
3 Συνημμένο(α)
Επιτέλους βρήκα κ λιγο χρόνο να ετοιμάσω τη γριά για να την στείλω για βάψιμο
Συνημμένο Αρχείο 39403Συνημμένο Αρχείο 39404Συνημμένο Αρχείο 39405
-
8 Συνημμένο(α)
Απο την αρχή έλεγα θα το βάψω το ίδιο χρωμα, κόκκινο Μπορντό , αλλα ασχολειεμαι αρκετά χρονια με το αμάξι κ με τον καιρό άλλαζα γνώμες, μπήκα λιγο στο μουντ να το κάνω ματ, μαύρο η χακί, μετά απο καιρό ξανά άλλαξα γνώμη κ λεω άσπρο. Με το καιρό πάλι αλλάζοντας γνώμη κ σκεφτόμουν μαμά χρωμα (Bahamas beige) αλλα κ αυτο δεν κράτησε πολυ καιρό κ λεω ενα γιαλιστερο χρωμα, όχι μεταλλικό, κ σκεφτόμουν ενα τορκουαζ κάτι η μπλε, αλλα επιδει πάλι πέρασε αρκετά χρόνος ξανά άλλαξα γνώμη κ τορα που το ετοίμασα το αμάξι κ ηρθε η ώρα για βάψιμο θα το κάνω γκρι Χαχαχα :hystericalbs1::thumbsup:
Της φότο της μαζεύω καιρό, δλδ κάθε φορα που άλλαζα γνώμη
Συνημμένο Αρχείο 39406Συνημμένο Αρχείο 39407Συνημμένο Αρχείο 39408Συνημμένο Αρχείο 39409Συνημμένο Αρχείο 39410Συνημμένο Αρχείο 39411Συνημμένο Αρχείο 39412
Και κατέληξα στης πορσε το χρωμα Grey/Black
Συνημμένο Αρχείο 39413
Πιστεύω θα μου βγει απλά τέλειο, με μαύροι ματ ζάντα, μαύροι προφυλακτήρες
-
Πολυ καλη επιλογη Κωστα μου!!!!!
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
-
Άντε με το καλό να το παραλάβεις!!! :original: :thumbsup:
Keep us posted! :cheers: :popcorn:
-
περιμενουμε με αγωνια!
αντε με το καλο!