-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
Αν δεν είναι δηλωμένο, you re basically facked.
αν ο κινητήρας που φοράς προβλέπεται να μπαίνει στο οχημά σου, τσακίζεσαι και βρίσκεις έναν μηχανικό να σου κόψει τιμολόγιο εγκατάστασης και πώλησης κινητήρα 10 μέρες πίσω, που είναι το δικαίωμα που έχεις να το κυκλοφορήσεις "για δοκιμές ασφαλείας" μέχρι να το δηλώσεις και να περάσει Τ.Ε στο Ελληνικό.
Ετσι ίσως, τη γλυτώσεις με ένα δικαστήριο απο την ασφαλιστική σου και το αυτεπάγγελτο, όπου τελικά θα βγείς αθώος λόγω αμφιβολιών.
Αν φοράς ένα V10 ας πούμε σε ένα 2002, τότε είναι πολλαπλό το θέμα σου, όπου διώκεσαι για περίπου 20 αδικήματα μεταξύ των άλλων και η φοροδιαφυγή κτλ κτλ κτλ.
Αυτά.
-
So S54 in E30 = You re facked BIG time.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
So S54 in E30 = You re facked BIG time.
Εδώ μπορείς να δηλώσεις κάτι τέτοιο... αλλά ίσως στοιχίσει (να το ελέγξουν κτλ. περί τα 100χιλιάρικα... :hystericalbs1:).
Η σωστή θέση του S54 είναι σε Ε46 και σε Ζ4...
Έχεις το Ε46 :thumbsup:
-
θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες...και θα προσθεσω οτι γιαυτο αυτες οι μετατροπες ειναι για πιστα συνηθως..ουτως ωστε και να σε σταματησουν να πεις οτι δεν ειναι για χρηση δρομου..μονο ετσι γλιτωνεις ολα αυτα τα παραπανω..και φυσικα για την γενικοτερη ασφαλεια...γιατι πολλες φορες στο παρελθον εχει συμβει να φευγουν μοτερ και να σκοτωνουν κοσμο σε ενδεχομενη συγκρουση με "περιεργα" αυτοκινητα..
αρα εγω στην θεση σου..θα το εκανα ενα αμαξι για χαβαλε πχ..ενα ε30 με s54..χωρις πολλα πολλα στο δρομο..χωρις να προκαλω ιδιαιτερα..και θα πηγαινα στην πιστα για να περναω καλα..πιστευω οτι αυτη ειναι και η καλυτερη λυση..για να χεις το κεφαλι σου υσηχο..
υγ..και το αμαξι, θα εχει και το κτεο του και την ασφαλεια του και ολα...εφοσον κυκλοφορει και στο δρομο..αλλο αν αυτα πχ...ειναι για m10..
-
Dis is what I m talkin about ma nigga
-
'cause everything is a matter of up bringing, consciousness and altruism ma nigga.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gnx
'cause everything is a matter of up bringing, consciousness and altruism ma nigga.
:th_Laie_67-1:
μην κλέβετε τα σλόγκαν του θείου ρε. τα κινέζικα σταρφακς μου θύμισες τώρα.
-
Κώστα, το HPF για το δικό σου είναι εντελώς OFF σαν ιδέα ;
Λέμε τώρα... Μήπως, αν και εφόσον..., υποθετικά ρε παιδί μου !
(μην βαράτε! )
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
VanVIC
Κώστα, το HPF για το δικό σου είναι εντελώς OFF σαν ιδέα ;
Λέμε τώρα... Μήπως, αν και εφόσον..., υποθετικά ρε παιδί μου !
(μην βαράτε! )
Βαγγέλη, κατά τη γνώμη μου όποιος επεμβαίνει σε ένα Ε46 με turdbro ανοίγει άλλες πληγές, βλέπε ενίσχυση πλαισίου άρα ξήλωμα όλου του αυτοκινήτου, άνοιγμα μοτέρ για να σιγουρευτούμε ότι όλα καλά κτλ. Και πάλι θα έχω το άγχος...
Ακόμα και λεφτά να υπήρχαν για πέταμα, δε νομίζω πως θα προχωρούσα ποτέ σε τέτοια λύση με το 46. Όνειρο ήταν, είναι και θα είναι ένα οχτακύλινδρο 92 κάαααποια στιγμή. Και μετά έχω τελειώσει. :original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
Όνειρο ήταν, είναι και θα είναι ένα οχτακύλινδρο 92 κάαααποια στιγμή. Και μετά έχω τελειώσει. :original:
Και βέβαια ένα Ε30 σα το μαύρο παραπάνω, σε άλλο χρώμα βέβαια. thumb