Τρελο ποστ απο τον γιωρικα, προτεινω να ανοιχτει ενα θρεντ και να γινει στικι...
Πορωθηκα ξαφνικα με το παλιομπρικι παλι.
Printable View
Τρελο ποστ απο τον γιωρικα, προτεινω να ανοιχτει ενα θρεντ και να γινει στικι...
Πορωθηκα ξαφνικα με το παλιομπρικι παλι.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: καλά πόσες φορές σου είπα πως αμα διαβάζω κάτι για το μοτέρ ξαφνικά θέλω να πάω να το ΛΙΩΣΩΩΩΩ!!!
γιωργο θα το βγαλω φωτοκοπια και οταν ειναι η ωρα να μου βγαλει η ασφαλιστικη την αποζημιωση θα τους το μοστραρω στα μουτρα και θα τους πω οριστε ρε ητανε και φορμουλισιο
Υ.γ τρομερο ποστ φιλε
Σχετικως - ασχετο, στον N46B20 (1995cc) που ειχε το 2λιτρο Ε90 με τα 150 αλογα, η διαμετρος/διαδρομη ηταν 84/90 mm, ενω στον βελτιωμενο Ν45Β20S που εβαλαν στο si, o κυλινδρισμος πηγε στα 1997cc με 1/1 λογο διαμετρου/διαδρομης εμβολου (86mm), εξου και οτι τα "κοκκινα" πηγαν στις 7.300, απο τις (νομιζω 6.300) του Ν46Β20
90mm οκ, αλλά με τι όριο περιστροφής? Να ξεκαθαρίσω πως οι δυνάμεις αυξάνονται εκθετικά.. δηλαδή η διαφορά στις 7500rpm και στις 8000rpm είναι απλά χαοτική! Άσχετα αν μας φαίνονται ''λίγες'' 500 στροφές παραπάνω..thumb
Σήμερα με αποζημίωσε !!!!!
Γυρνούσε παντού!!! Γλυκά, όμορφα.... Μούρη μέσα, κώλος έξω, και το τιμόνι να γυρνάει μέσα στα χέρια....:worthy:
Το μόνο που χαλάει τη συνατγή, είναι τα λάστιχα που στριγγλίζουν!!!!
Δεν ξέρω τα άλλα Μ3 πως ακούγονται, αλλά αυτός ο ήχος που βγάζει μάλλον από την καβούκα .... μου αρέσει τρελά!!!! Στο βουνό σε πωρώνει!!! Να ανεβάσεις κιάλλο, να πατήσεις κιάλλο για να το ακούς!!!!
Επίσης διάβαζα που έλεγε ο κόσμος, σχετικά με την ομορφιά του Μ3 ε46. Ε τώρα που το βλέπω παρακαρισμένο μου αρέσει όντως να το κοιτάω! Απλό, άγριο....
Για ανάρτηση κ λάστιχά, ίσως αν βρω κάτι μεταχειρισμένο να μπω στη διαδικασία να τα βάλω έστω για δοκιμή.
Βαγγελη κατ αρχη καλοταξιδο και παντα με χαρές. Μη βιαζεσαι ομως ακου τι σου ειπαν μαθε καλα το αμαξι πρωτα και μετα....
Αυτο το αυτοκινητο ειναι οπλο φιλε και δεν συγχωρει λαθος αν ξεφυγει. Περιμενε μαθε το και εχει να σου δωσει πολλες χαρές στη συνεχεια