για οποιαδηποτε επιφανεια που εχει αμεση επαφη με οτιδηποτε ειναι ακαταλληλο!!
Printable View
για οποιαδηποτε επιφανεια που εχει αμεση επαφη με οτιδηποτε ειναι ακαταλληλο!!
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ ποσότητα; περίπου 10 λίτρα;
εδω η μεταλλοβιομηχανική το έχει ξεφτυλίσει το θέμα...απο αμερική παίρνεις 5¤ το ενα και αυτός θέλει 28¤.........
δεν ξερω παιδια.
μια ματια εριξα στα ebay ευρωπης αλλα και αμερικης και δεν ειδα να βγαινει φτηνοτερα
απο τα 27 ευρω του Ηρακλειου.
μπορω να μην το'ψαξα καλα αλλα μου φαινεται ξεκινουσανε απο κατι 20-δολλαρα +μεταφορικα.
το spray.
το δοχειακι το χυμα δεν ξερω.
το κακό είναι οτι είναι "επικίνδυνο και εύφλεκτο υλικό" και δεν μπορεί να μπεί σε αεροπλάνο
Λοιπόν θα μιλήσω τελευταία φορα για αυτο το προϊόν απο και και πέρα κάντε ότι θέλετε !! 1ον δεν είναι έτσι ακριβώς οκ αστο Ίντερνετ 2ον αν το πιανεις ξεφλουδιζει αν το χτυπησεις ξεφλουδιζει αν το ζωρισεις ξεφλουδιζει και γενικά ξεφλουδιζει . Για να φτάσει σε πάχος η μπογιά αυτο που βλέπετε στο Ίντερνετ θέλει 245 χέρια να το περάσεις. Δεν έχει κύτταρο τιμη γιατι οπως αναφέρθηκε έχει πολυ ακριβά μεταφορικά.
Το προιον κυκλοφορει στην US απο τη Performix με αρχικη τιμη απο $ 6.79 η μικρη συσκευασια.
Μπορειτε να παρετε πληροφοριες απο αυτη την εταιρεια, οπου ειναι ο γενικος αντιπροσωπος για εξαγωγες και πωλησεις
https://https://www.mpexport.com/pro...lasti-dip.html
Ενα χρονο τωρα που το εχω στις 18αρες μου δεν ειχα το παραμικρο προβλημα!
-Θεοφιλος-
Εχω φιλο που το κανει εισαγωγη . . .
Εχει βαψει πολλα πουλησε πολλα κοματια spray και δεν εχει θεμα πουθενα !!!
Τωρα αν ξεφλουδιζει η κατι τετοιο πιστευω θα τον ελεγαν και τιποτα . . .
Εγω πηρα για εμενα ενα θελω να βαψω τα club sport πισω diffuser και το σημα εμπρος !!!
Ξεχασα να αναφερω οτι κανει 23.70 ευρω τα 400 ml !!!
θελω να βαψω στην οροφη τα μαυρα πλαστικα που ειναι για την σχαρα(δεν θυμαμαι την ακριβη ορολογια τους).πηγα λοιπον στην αντιπροσωπεια και
1) η' μου βαφει τα ηδη μαυρα με τριψιμο και μετα βαψιμο με τιμη στα 80 ευρω αλλα με αμφιβολο αποτελεσμα κατα την διαρκεια σε χρονο οπως παραδεχθηκε
2)η' παραγγελνω νεα ασταρωμενα απο εξω ,που βαφονται εδω και κοστος 150 ανταλλακτικο συν 80 εργατικα.αντε 200 συνολο για καλυτερη τιμη.
η 2η λυση δεν συμφερει.ξερει/εχει κανει κανεις την πρωτη εργασια να μου πει αν κραταει στον χρονο?αυτος μου ειπε οτι παροτι προειδοποιουσε τους πελατες οτι μπορει να υπαρξει προβλημα μετα απο καποιο καιρο δεν του ετυχε να παει πισω καποιος να παραπονεθει.σε αλλη αντιπροσωπεια δεν το κανουν καθολου γιατι πιστευουν οτι δεν εχει σιγουρο αποτελεσμα.
μετα μου ειπαν λαμαριναδες εξω οτι θα το εκαναν και πιο φτηνα με 50 ευρω αλλα εγγυηση για χρονια δεν δινουν.
πηγα να ρωτησω για μεμβρανη αλλα δεν το συζητουσαν καν γιατι λογω των εγκοπων δεν μπορει να εφαρμοσει σωστα.
αν η πρωτη λυση μου πειτε οτι δεν ειναι σωστη μπορει να βαφει με αυτο το υλικο και να αντεξει την μονη κακουχια που ειναι το πλυσιμο στο χερι κυριως και τον χειμωνα σε πλυστικο?
η' μπορει να βαφει με bumper σπρευ και να αντεξει?
ποια απο ολες τις λυσεις ειναι πιο σιγουρη?