xaxaxaxa true !
Printable View
xaxaxaxa true !
Εγώ πρωτοτύπησα!!!!! Δεν ξέρω πως ξύπνησα σήμερα το πρωί και βλεπω το Ε28 να κάθεται χωρίς νουμερακια..παω ΔΟΥ δινω το χαρτί ακινησίας πληρώνω 300 παιρνω τα παλιά νούμερα,πάλι καλά, κάνω και μια φθηνή ασφάλεια και μένει το ΚΤΕΟ,πρώτο ταξιδάκι το απογευμα Αθήνα,καφεδάκι και πίσω!!! Τι όμορφα αυτοκινητα τα παλιά BMW αλλη χάρη.....παλι στο δρομο η γρια
Τριχες δηλαδή Αλεξ! τιποτα το αξιολογο. Με τα τελη δεν θα υπαρχει δηλαδη αλλαγη? τι να το κανω..εγω παρεδωσα τωρα τελος του 2013 με σκοπο οτι αν πας μετα πληρωνεις την διαφορα των μηνων.
Πληρωσαμε και καλα καλα τον φορο πολυτελειας!
και ποια θα ειναι δηλαδή η αλλγή? παλι θα πληρωνουμε την 1000ρικάρα για τελη και ο μερσεντες κομπρεσσορ 1.8 θα ειναι βιτρινα, θα πληρωνει τριχες σχετικά με εμενα και σένα!
Το έχω πει και επιμένω:
Μην κάνετε κινήσεις με το σκεπτικό του τι ΘΑ γίνει και ΑΝ γίνει αλλά με το ισχύον καθεστώς.
Κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
να μην κανουμε κινησεις και τι να κανουμε? Ξερεις η παραδοση πινακιδων δεν ειναι μονο με το σκεπτικο αν θα αλλαξουν ή τι θα γινει, ειναι και γιαυτο αλλα ειναι και για να δωθει μια εικονα σε αυτους που βγαζουν αυτους τους νομους οτι ειναι για να πανε να πνιγουν!
και εξω απ το χορο πολυ δινουν συμβουλες.
αμα σου ερχεται μεσα στο δεκεμβριο μαζεμενα, τελη κυκλοφοριας, φορος πολ, ασφαλεια, φαπ, κανεις κατι, ο καθενας δινει με το δικο του τροπο ενα στιγμα.
παραδιδιες και τα πληρωνεις και μετα απο ενα μηνα αν ειναι ετσι, αλλα πρεπει και λιγο να κανουμε και κατι, οχι μονο να λεμε, αυτο που μπορουμε, αυτο που μπορει ο καθενας.
Μακάρι να ήμουν έξω από το χορό. Οχι μόνο δεν είμαι, αλλά είμαι και από τα κορόϊδα που τα σκάνε με λογιστική ακρίβεια θέλουν δεν θέλουν (βλ. μισθωτός) .
Αν παρέδωσες πινακίδες για να εκδηλώσεις την διαμαρτυρία σου καλά έκανες.
Βέβαια όχι μόνο δεν πάνε να πνιγούν, αλλά δεν τους καίγεται καρφάκι.
Κι αύριο το πρωί να συννεοηθούν όλοι οι έλληνες να παραδώσουν πινακίδες θα βάλουν άμεσα φόρο ακινησίας, θα ανεβάσουν το χαράτσι στην ΔΕΗ και θα ανεβάσουν την φορολογία στα ακίνητα με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα.
Αμφιβάλεις;
Τρανταχτό παράδειγμα το πετρέλαιο που είναι σαφώς σημαντικότερο από το αυτοκίνητο.
μου γκρεμισες τα ονειρα!
Μου φαινεται θα βγαλω ΙΖΑ-4000 που ειναι και πιασαρικο και θα ρθω !
Δεν αμφιβαλλω καθολου, αλλα αν ειναι να σκεφτομαστε ετσι οπως λες πρεπει να παμε να πνιγουμε εμεις..
να μην κανουμε τιποτα δηλαδη, αφου παλι δεν βρουν να κανουν κατι αλλο..δεν ειναι σκεπτικο νομιζω αυτο..
προσεξε. δεν ειπα να παμε και να πεταμε πετρες και χειροβομβιδες, ειπα να κανουμε κατι. αυτο το κατι ο καθενας το κανει με τον τροπο που μπορει. ο καθενας εχει διαφορετικη επιρροή μεσα στην κοινωνία.
κάτι διάβασα για μείωση τεκμηρίων λέτε;;;;;;;;
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...0ad8bf_L-1.jpg
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Τρέχω να πάρω jeep με πααρα πολλά κυβικά..Ευκαιρία λέμεεεε!!!!
:hystericalbs1:
Πολλα ακουγονται τις τελευταιες μερες για μειωση τελων/τεκμηριων κτλ.. και μαλιστα για μεσα στο 2014.. οχι οτι τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη.. πιστευω ομως οτι κατι θα κανουν (προς το καλυτερο), αλλα οχι τιποτα τρελο.. υπομονη να δουμε τι θα μας μαγειρεψουν..
Κατι θα κανουν πριν τις εκλογες, υστερα θα ξαναπαρουν τον ανηφορο.
Καιρός ήταν...
https://t.co/UZufv7cMnR
Ναι ναι να τσιμπήσουμε τώρα και να μας γδάρουν μετά ...:thumbsdown:
(τις εκλογές)
Δεν υπάρχει κάτι πιο δίκαιο !Παράθεση:
(απόσπασμα απο το άρθρο του ανωτέρω link)
...
Η ειδική επιτροπή που είχε συσταθεί στο υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τις αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των Ι.Χ δούλεψε εντατικά για περίπου τρεις μήνες. Αξιολόγησε τα συστήματα φορολόγησης των αυτοκινήτων που εφαρμόζονται στα κράτη μέλη της Ε.Ε αλλά και στην Αμερική και έχει καταλήξει -όπως λένε στελέχη της Καραγιώργη Σερβίας- σε δέσμη προτάσεων που θα οδηγήσουν σε μεγάλες ανατροπές.
Το ολλανδικό μοντέλο
Αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των μελών της επιτροπής ήταν το λεγόμενο ολλανδικό μοντέλο. Προβλέπει τον προσδιορισμό των τελών κυκλοφορίας κάθε μήνα, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει το κάθε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, κάθε αυτοκίνητο εφοδιάζεται με GPS το οποίο καταγράφει και μεταφέρει ηλεκτρονικά σε έναν κεντρικό κόμβο, τα δεδομένα. Η χρέωση ανά χιλιόμετρο, στο ολλανδικό μοντέλο είναι 0,3 λεπτά ανά χιλιόμετρο. Αυτό σημαίνει πως στα 10.000 χιλιόμετρα ανά χρόνο, τα τέλη κυκλοφορίας διαμορφώνονται σε 300 ευρώ.
...
Προσπερνώ το γεγονός της ύπαρξης "ρουφιάνου" GPS το οποίο πιστευω οτι έχει σοβαρό "θέμα" με τα "προσωπικά δεδομένα" και εστιάζω στην ουσία της ένοιας "τέλη κυκλοφορίας"
Η χρήση πρέπει να χρεώνεται και όχι "ετήσια η παροχή δικαιώματος χρήσης"
Προσωπικά δεν θα είχα θέμα με την χρήση GPS και για τέτοιο λόγο, ακόμα και όταν μου το χρεώσουν (που δεν γίνεται κι αλλιώς).
Αν γίνει κάτι τέτοιο (δύσκολο), θέλω να πιστευω οτι και τα ασφαλιστήρια θα έχουν περιθώριο για μικρότερο κόστος λόγω του οτι τέτοιο σύστημα θα βοηθάει και στις προσπάθειες εντοπισμού κλεμένων αυτοκινήτων.
Η τοποθέτησή σου δεν είναι παράλογη, ίσα-ίσα, με τόσα που έχουν δεί τα μάτια μας και έχουμε αισθανθεί στο πετσί μας... αλλά δες κάτι που γράφει στο άρθρο σχετικά με το πόσες πινακίδες έχουν καταταθεί τα τελευταία χρόναι και τί έσοδα έχουν χαθεί... thumb
Είναι πράγματα που φωνάζουμε τόσο καιρό, όπως πάει το πράμα, σε λίγο σχεδόν μόνο ταξί περιπολικά και ασθενοφόρα θα κυκλοφορούν :ranting2:
Αν θέλουν έσοδα και ανάπτυξη στην αγορά (ΝΑΙ ανάπτυξη! ), ας "επιτρέψουν" στον κόσμο να κυκλοφορίσει τον στόλο που είναι -ακόμα- στην ιδιοκτησία του, χαμένοι δεν θα βγούν.
Αγαπητοί φίλοι, επειδή έχω σπουδαίες διασυνδέσεις, μετά τις εκλογές θα μηδενιστεί η ανεργία, θα έχουμε ανάπτυξη 6-7%, θα χαριστούν τα ληξιπρόθεσμα δάνεια και θα βγουμε απο το μνημονιο.
Η Ελλάδα θα πάρει τη δυνατή θέση στον παγκόσμιο χάρτη, που της αξιζει.
:hystericalbs1::thanks::viannen_01::mpaks:
Και αν εγώ που είμαι λαμόγιο Ελληνάρας βάλω το gps jammer στο ντουλαπάκι, θα κυκλοφορώ όλη μέρα κάθε μέρα, θα γράφω 100000 χιλιόμετρα και δε θα πληρώνω τέλη κυκλοφορίας??? Λέω εγώ τώρα.... :thumbsdown:
Ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω, σ'αυτά τα υπουργεία τους και τις συσκέψεις που τα "μεγαλύτερα μυαλά" κάθονται και αναλύουν και μελετούν συστήματα τελών κυκλοφορίας άλλων χωρών λες και δεν μπορούμε απο μόνοι μας να σκεφτούμαι άλλους τρόπους δικαιωτερους και πρέπει να αντιγράψουμε κάτι που εχούν κάνει αλλοι.
Γιατι δεν μπορούν να κάνουν το αυτονόητο, κατάργηση των τελών και ένταξη τους στο καύσιμο.Θες αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού πλήρωνε(καταναλωση) ηρθε η κρίση και δεν εχεις λεφτα το κινεις ελαχιστα αρα χρισημοποιεις ελαχιστα τους δρόμους μολυνεις λιγοτερο αρα πληρωνεις αυτο που χρισημοποιεις αυτο που σου αναλογει, εχεις μικρο και οινομικο και το κινεις ολη μερα πληρωνεις παλι αυτο που σου αναλογει συμφωνα με την χρηση και την επιβαρυνση που προκαλεις στο περιββαλλον.Καταργηση του φορου πολυτελους διαβίωσεις, δε το καταλαβαινω αυτος που τα τρωει στα μπουζουκια στα ταξιδια και σε καθε αλλου ειδους "καλοπεραση" γιατι να μην φορολογειτε; ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
συμφωνω με 1000!!!:thumbsup:
....αν και το καυσιμο, σε σχεση με τον βασικο μισθο, ειναι ηδη ακριβο!!!!:ranting2:
....αρα τους μενει να κανουν "χαρακιρι" και να αφαιρεσουν φορους απο το "αμοιρο καυσιμο", που εν τη γεννεση του,το κοστος του ειναι λιγοτερο απο 50% της τιμης που φτανει στον καταναλωτη.....να "ξαναπροσθεσουν" φορο που θα λεγεται "τελη κυκολοφοριας" και ειμαστε μια χαρα!!!:thumbsup:
σιγα μην το κανουν.......
Είναι κι αυτή μια προσέγγιση, αλλά όχι και η πιο δίκαιη.
Σκέψου οτι καύσιμα δεν καταναλώνουν μόνο τα Ι.Χ. ...
Θα αυξηθούν πολλά κόστη αν γίνει κάτι τέτοιο και θα θιγούν και πολλοί που δεν "αυτοκινούνται".
Επίσης εξήγησέ μου (αν θέλεις) γιατί στα τέλη κυκλοφορίας θα'πρεπε ο χρήστης ενός "ακριβού" αυτοκινήτου να χρεώνεται την "χρήση" του δρόμου (ανά μονάδα μέτρησης) πιο ακριβά απο εκείνον που χρησιμοποιεί ένα π.χ. χρέπι εικοσαετίας και μικρού κυβισμού ;
Ποιό είναι πιο πιθανό να δημιουργήσει "πρόβλημα" στην κυκλοφορίκα και τελικά να επιφέρει μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στο δημόσιο;
O χρήστης του "ακριβού" ενεργοβόρου αυτοκινήτου, έτσι κι αλλιώς πληρώνει παραπάνω στο κράτος απο τους παραπάνω φόρους που πληρώνει και στα καυσιμα (λόγω της αυξημένης κατανάλωσης/χλμ).
επειδη τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται,δες πως το εγραψα πιο πανω!!!:thumbsup:
νομιζω οτι δεν υπαρχει απολυτη δικαιοσυνη,αλλα κατα προσεγγιση να ειναι πιο δικαιη, στο μεγαλυτερο μερος του λαου.thumb
Αρη για τα τέλη κυκλοφορίας μιλάμε, όχι για τον φόρο πολυτελείας.
Τέλη κυκλοφόρίας είναι αυτό που πληρώνεις γιατί οδηγείς το αυτοκίνητό σου και χρησιμοποιείς τις σχετικές υποδομές (μέσα σήμανσης κλπ).
Συγκεκριμένα, ας δούμε την περίπτωση την δική σου και του Αλέξη,δηλαδή μου λές οτι πάτε με τα αμάξια σας παρέα απο Λάρισα στη Θεσσαλονίκη, δίπλα-δίπλα (λέμε τώρα...) και θα πρέπει ο Αλέξης να πληρώσει παραπάνω (σε σχέση με σένα) τέλη κυκλοφορίας για την συγκεκριμένη χρήση ;;;
Αναμένω...
Για τα τελη κυκλοφοριας μιλαω και εγω,αφου και το ποστ που καναμε quote,σ'αυτα αναφερετε.thumb
οσο για τη φθορα των δρομων......ναι ρε συ...ο Πατρινος να πληρωσει περισσοτερα!!!...ειναι ο μονος που μπορει να "ξηλωσει" ασφαλτο αμα θελει!!!:D
YΣ...πλακα κανω,αλλα εν μερει παντα ετσι λειτουργει το συστημα,οι "εχοντες" πληρωνουν παραπανω......
οπως το βλεπω εγω οτι κατανλωνει καυσιμο θα επρεπε να φορολογητε(γιατι το αλυσοπροιονο δε μολυνει)μεχρι και στο ρευμα που καταναλωνουμε πληρωνουμε μεσω δεης φορο για λονλυση του περιβαλλον αρα ας πληρωνουμε ολοι αυτο που επιλεγουμε εμεισ να καταναλωνουμε.
Ενα μικρο και παλιο οχημα εχει μεγαλυτερη καταναλωση λογο τεχνολογιας απο το αντιστιχο καινουργιο αρα μολυνει περισσοτερο στην ιδια χρηση αρα δικαια θα πληρωνει περισσοτερο, ενα μεγαλου κυβισμου με λιγοτερη χρηση δρομου θα πληρωνει περισσοτερο αλλα ειναι επιλογη του καθε γουστου το ποσο θα πληρωνεις(ποσο θα το χρησειμοποιεισ),για να μην παρεξηγηθω γιατι ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και παρακολουθω το forum εδω και καμια διετια ειμαι ηπερ των μεγαλων κυβιβων αλλα να πληρωνεισ αυτο που σου αναλογει συμφωνα με αυτο που επελεξες και συνεχειζεις να επιλεγεις(χρηση)και μαλιστρα τροπο χρησεις δεν οδηγουμε ολοι με τον ιδιο τροπο.Αρα βαση ολων τον παραπανω πιστευω οτι ειναι οτι πιο δικαιοτερο μπορει να υπαρχει.Δυο ανθρωποι με το ιδιο αυτοκινητο τα ιδια χιλιομετρα αλλα διαφορετικο βαροσ στο δεξι ποδι.
Μα ήδη πληρώνει παραπάνω, και στα καυσιμα (έχει τουλάχιστον 25% μεγαλύτερη κατανάλωση απο εσένα άρα και περισσότερους φόρους καυσίμων για την ίδια διαδρομή) ακόμα και σε ασφάλειες (αστική ευθύνη) και σε τεκμήριο (άρα -ενδεχομένως- και άμεση φορολόγιση)*
Αρη νομίζω πως καταλαβάινεις τί λέω.
*ακόμα και για sanitas πληρώνει ΦΠΑ... (θα ξεροβήχει τώρα, έχει και birthday σήμερα, να τον χαιρόμαστε)
Παιδια εγω νομιζω οτι η φορολογια ειναι ενα πολυπλοκο "κουστουμι",που δεν ταιριαζει σ'ολους καλα......αδικιες θα υπαρχουν,αλλα στη χωρα μας δεν μιλαμε μονο για αδικιες,μιλαμε για παραλογισμο....
Στη συγκεκριμένη διαδρομή-παράδειγμα που παρέθεσα προηγουμένως, με ταχύτητες στα πλαίσια του νόμου (αλλά και λίγο παραπάνω) η κατανάλωσή του πρέπει να είναι γύρω στα 13-14 lt/100km ενώ η δική σου όχι κάτω απο 11 (υπολογίζω*).
Λάθος κάνω;
*λογικά πρέπει να έχεις παραπάνω κατανάλωση απο τον Πάνο (Ε60), μόνο και μόνο απο τα μαγαλύτερα λάστιχα-τροχούς που φοράς Αρη.
λαθος κανεις,η καταναλωση μου σε χαλαρους & "νομιμους" ρυθμους δεν ξεπερνα τα 9,5λιτρα ανα 100 χιλ.!!!...αν κρατησω δε και σταθερη πορεια με 120-130χιλ τελικης......8,5 και πολλα λεω.thumb
σημειωσε οτι το εργοστασιο δινει 7,2 για αυτοματο,ενω για χειροκινητο 6,8!!!...σε αυτοκινητοδρομο παντα.
νομιζω οτι "βλεπει" 10-11 λιτρα.....μη τον ρωτησεις τι κανει οταν "αγριευει"......!!!!!:thumbsup: