Συμφωνω απολυτα ρε Πανο.....αλλα οταν παψουν να κυκλοφορουν τοσα ρυπογονα φορτηγα,λεωφορεια και σταρλετ-λαδιερες του '80,θα βαλω κι εγω καταλυτη στο κατα τ'αλλα ολοκαινουριο μοτερ μου(αρα και λιγοτερο ρυπογονο σχετικα)
Printable View
Μπραβο ρε Μιχάληthumb
Άντε και σύντομα στην καυτή άσφαλτο!!
με φωναξατε??
ακουστε και ενα στορυ τωρα για το πως ειναι corsaki opc..υποκλιθηκε στην αστειρευετη ροπη του μ30...
χτες λοιπον..πετυχαινω corsa opc απο πισω και παταμε απο 100-190 αν ειδα καλα...το αποτελεσμα..αν και εκμεταλευοταν την αεροδυναμικη μου(ηταν απο πισω)..εφαγε 2 αμαξια+ και πολυ ντουμανι.....(μεταξυ μας..εγω πιστευω οτι φοραγε προγραμμα το αμαξι του..γιατι σταθηκε πολυ καλα..)..ασφαλη συμπερασματα φυσικα δεν βγαινουν...καθως ειναι καθαρα τυχαια κοντρα..αλλα παραυτα.ο m30 με εβγαλε παλικαρι..
υγ...αφου δεν βγηκε μαζι με το ντουμανι και κανα πιστονι..λεω και ευχαριστω..:th_Laie_67-1::thumbsup::hystericalbs1:...ο τσαμπας ζει...(μονο το λαδακι μου κλαιω..χαχαχαχ)
Σημερα μπηκανε πανω οι σωληνωσεις λαδιου ψυγειου και τουρμπινας,μπεκ,η υπολοιπη εξατμιση,downpipe και external και ξεκινησαμε την τοποθετηση του αγραφου.Απο Δευτερα ξεκιναμε και τις σωληνωσεις του intercooler μαζι με τελευταιες λεπτομερειες του συνολου και ελπιζουμε να παρει μπροστα χωρις προβληματαthumb
Μιχαλη να σε ρωτησω με την εισαγωγη δεν θα εχεις μπροβλημα που ειναι πλαστικη λογω μεγαλης πιεσης??δεν υπαρχει περιπτωση να ραγισει?
Υπαρχουν αυτη τη στιγμη καμποσα 325-328 τουρμπατα με την ιδια εισαγωγη κι εχουν αντεξει και πανω απο 1.5bar χωρις να σπασει.Μαλλον θα'ναι καλης ποιοτητας πλαστικο Στελιο,δεν γνωριζω.Παντως επειδη φοραω τη μικρη εισαγωγη του 328 και με περιοριζει σε αποδοση,συντομα στα σχεδια ειναι η κατασκευη αλλης αλουμινενιας με μεγαλυτερο plenum+αυλους+πεταλουδα μεγαλυτερη.
Υ.Γ. Εχω για σενα φλαντζουλα μεταλλικη για τουρμπισμα με σχεδον κλειστο μοτερ φιλαρακι! ;)
xaxax εχουμε πει εμεις μολις γυρισω με το καλο απο το ταξιδι θα μιλησουμε γενικα!!!;)