Να μαστε καλά, το φθινόπωρο θα ναι ο αντικαταστάτης του conti3.
Printable View
Σημερα εμπαχθησαν το retrofit tv kit και το retrofit rear camera kit που καθοντουσαν 1 μηνα. :mpaks: Φωτος δεν εχω γιατι ξεχασα να τραβηξω. Λιγο-πολυ ξερετε τι ειναι ομως.
Και έλεγα που χάθηκε αυτό το παλικάρι.... και δεν παίρνει και κανένα τηλέφωνο
Καλόμπαχτα Φάννννν. Βάλε καμιά φωτό απο την κάμερα πίσω και πώς δείχνει στην οθόνη
ρε φάνη...το έχεις σκίσει ρε φίλε. χαχαχα...σε ζηλεύω ρε.
με την καλή ένοια πάντα...κάνε την κ@υλ@ σου ρε μάγκα, και να περνάς καλά...
Εχω χαθει λιγο η αληθεια ειναι, αλλα δεν προλαβαινω να παρω ανασα, και σημερα απορω πως τα προλαβα (πλακα-πλακα απο τις 11 το πρωι το παλευαμε μεχρι τισ 6).
Ευχαριστω Στρατο thumb Μας εβγαλε τη ψυχη γιατι οπως και να τη βαλεις δεν καθεται σωστα σε Ζ4 (ιδια βαση δινει αλλα στα Ε46 και τα Χ5 μπαινει κουτι), οποτε δειχνει περισσοτερο προς τα κατω (ευρυγωνια). Παρκαρεις ακομη πιο ευκολα τωρα. Οταν και αν βαλω το aero kit που σκεφτομαι, θα τη βγαλω και θα ανοιξουμε μια τρυπα σε στυλ PDC για να πιανει ολο το πισω μερος. Και ετσι οπως ειναι τωρα μια χαρα κανει τη δουλεια της. Θα δουμε!
Θωμα και εγω σας ζηλευω με τα θηρια σας.. Μ3 ο ενας, Ζ4 35i ο αλλος.. τι να πουν τα μικρομπαξιματα μου? :original: Μια μοκετα "πλατης" θελω τωρα γιατι δινει αλλο part number (κανει μια χουφτα για να χωρεσει το tuner και το bluetooth module..που δεν εχω!) και καναν βιολογικο ala Monsta που εκλεισε 3 μηνες ακαπνο το αμαξι :thumbsup: Αν και σημερα με τη παλιοκαμερα ευχαριστως θα αναβα ενα μολις τελειωσαμε.
Ο,τι μπορω και οσο μπορω μπαζω, αν βρω κατι χρησιμο/καλυτερο/κατι που λειπει, και δεν εχω αλλες οικονομικες υποχρεωσεις, η λιστα ειναι μεγαλη.. λεφτα υπαρχουν?? :th_Laie_67-1: Ενδεικτικα.. πισω 4pot ap-galfer, advan rs ζαντες, ess ts2, Z4 aero kit.. σιγα-σιγα θα μπουν ολα thumb
Χαζευα τα Ε89 35i σημερα, και σκεφτομουν αυτο που λεμε συνηθως "δεν αξιζει να τα πετας σε αμαξι", αλλα δεν γαμιεται.. μεχρι να πεσει σε τιμη που φτανω το biturbo Z4, καπου πρεπει να βγαζω το αχτι μου :hystericalbs1:
Αρη ποτε θα μας δειξεις το νεο σου μοτερ να τελειωσει το project?? :thumbsup:
Εσυ ειχες viberενημερωθει νωρις-νωρις:thumbsup:
Φάνη σκέφτομαι και εγώ για την κάμερα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θέλω ξύλωμα κονσόλας, ταμπλό και μοκετών. Να φανταστώ τα έκανες αυτά?
Στρατο στο δικο σου δεν ξερω τι γινεται. Να σου πω για το δικο μου που το ειδα σημερα κιολας..
Ανοιγεις πορτ-παγκαζ, βγαζεις μοκετα για ευκολη προσβαση (πεφτει μες τη μουρη και τα χερια σου συνεχεια). Λυνεις προφυλακτηρα για να βαλεις τις 2 κεραιες, λυνεις αριστερα που μπαινει ενα module που δεν ρωτησα τι κανει, λυνεις δεξια για να κλεψεις σημα απο το λαμπακι της οπισθεν (ετσι τριγκαρει και οταν σβησει μετα απο 5 δευτερολεπτα σβηνει και η καμερα και γυρναει στο navi).
Ενωνεις 3-4 καλωδια στη πλεξουδα του tuner. Στα Ε46 και Χ5 η καμερα μπαινει σε μια ορθογωνια βαση βιδωτη, και αυτη με τη σειρα της πισω στο πορτ παγκαζ, εργοστασιακα πραματα. Στο Ζ4 η ιδια η BMW σου λεει να μετρησεις προφυλακτηρα, πανω απο τη πινακιδα και ενδιαμεσα των 2 φωτων(30mm), να κοψεις το κομματι με σεγα, να περασεις τη καμερα και να τη βιδωσεις. Σφαξιμο αλλα δεν γινεται αλλιως. Δεν φαινεται εκει που ειναι.