-
Οτι προλαβω θα το κανω Βασιλη να εισαι σιγουρος. Το προβλημα μου ειναι ο περιορισμενος χρονος μιας και θα φτασω αθηνα 14:30 και πρεπει να προλαβω τσεκαρισμα του αυτοκινητου και να κανω μεταβιβαση μιας και το βραδυ πρεπει να ειμαι Θεσσαλονικη γιατι αγγαρεψα πολυ κοσμο να κανει baby sitting στα μικρα μου μιας και το ετερον ημισυ εργαζεται μεχρι αργα. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.
-
Σημερα ειναι πλεον Τριτη.
02:50.
Σε θελω νωρις-νωρις ορθιο να ετοιμαζεσαι.
:hyper:
-
Ποιος σε πιανει λεμε σημερα????:rally::cheers::clap1:
-
Λεωνίδα σου εύχομαι να το παραλάβεις με το καλό! Το μόνο σίγουρο είναι πως το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη σήμερα θα είναι από τα απολαυστικότερα της ζωής σου! Άντε, καλορίζικο και μην ξεχάσεις να ανεβάσεις πολλές φωτογραφίες από την κούκλα!
-
Ευχαριστω Πολυ παιδες για τα καλα σας λογια ειδη ειμαι ετοιμοσ και σε λιγο ετοιμαζομιαι για αεροδρομιο.
Τα υπολοιπα αναμεινατε στο ακουστικο σας
-
Άσχετο: Καλοτάξιδο ήθελα να πω και όχι καλορίζικο! Καλορίζικο λέμε για τα ακίνητα! Σιγά μη βγάλει και ρίζες το Ε39 του Λεωνίδα!
-
Μόλις μου τηλεφώνησε ο Λεωνίδας ότι παρέλαβε το αμάξι!Από τις λιγοστές φράσεις που μπόρεσε να αρθρώσει από το σοκ που υπέστει ήταν ''λιποθύμησα μέσα στο αμάξι'',''οι φωτογραφίες το αδικούν...''
Καλοτάξιδο,λοιπόν,Λεωνίδα και με το καλό να γυρίσεις στη Θεσσαλονίκη!Να χαρείς πολύ το αμάξι σου στο πρώτο σου ταξίδι μαζί του!Ποιός σε πιάνει τώρα.....
-
Φανταζομαι να χει εξοπλιστει με τα απαραιτητα Pampers...οχι τιποτα αλλο,μη τρεχει για βιολογικο ακομα δεν το πηρε...:th_Laie_67-1:
Καλο ταξιδι φιλαρακι...thumb
-
Κάποιος κοιμηθηκε μεσα στο αυτοκίνητο σήμερα.. Τουλάχιστον δεν ψάχνεις αν έχει wifi εκεί να ενημερώσεις κι εμάς που περιμένουμε να δούμε την χαρά σου???
-
Καλορίζικό φίλε!!
Καλοτάξιδο και ό,τι επιθυμείς!!
Είσαι εδώ?
Μπα αποκλείεται.....
Δεν θα ξαναγράψει παιδιά στο forum κοιμάται στο αμάξι χωρίς wifi.... χα χα χα