https://efthimiadis-mitsubishi.car.g.../view/8569556/
Αν σ ενδιαφέρει ο μαντρας είναι φίλος.
Printable View
https://efthimiadis-mitsubishi.car.g.../view/8569556/
Αν σ ενδιαφέρει ο μαντρας είναι φίλος.
Εγώ το καταλαβαίνω σαν επιλογή.........αξιοπιστία JAPAN στο μέτρο του δυνατού και τυχερού και ΖΕΛΑΤΙΝΑ........παιδια........δεν παλευεται ή ζελατίνα αφηστε το........όταν είσαι ψείρας την θες την ζελατίνα σου.-
Άντε πάρτο .... ενα πουλήθηκε το 2016 κ ενα θα παρεις εσυ το 2017 !!!!
Συλλεκτικό !!!
Επειδή κάποιοι επίσης σχολίασαν τα μπουριά κ την προσπάθεια που κάνουν οι Γιαπωνέζοι να βγάλουν ήχο .... να υπενθυμίσω οτι ο boxer βγάζει ήχο πολύ διαφορετικό κ ίσως μοιάζει με άλλους πολύ περισσότερων κυβικών .
Προσωπικά μου αρεσει αυτο το βαρύ δούλεμα .
Αλεξη ότι και να επιλεξεις με το καλο.Το Μ5 που ειχες,του ειχες πιει ποτε το αιμα η το λυποσουνα και απλα καποιες φορες το οδηγησες σβελτα?? Το ρωταω αυτό γτ σε βλεπω πιο χαλαρο και ανυπομονο για την μετα Μ5 εποχη με ένα σουμπαρου η ΕΒΟ.Δηλαδη ειχες υποψη σου τι εκπληκτικες δυνατότητες ειχε το Μ σου στα απολυτα ορια? (Φιλικα ρωταω χωρις ιχνος ειρωνειας μιας και γνωριζόμαστε με τον Αλεξη.)
Να το βαλεις πιστα να το στριψεις μεχρι να καταλαβαίνεις ότι παει να ξεκολλησει να στιβεις το μοτερ στην ευθεια οσο παει δηλαδή να το οδηγήσεις τεζα πως να στο πω.Εχω βαλει πιστα το Ε60 μου για λιγες στροφες και πιστεψε με χαρηκα το πλαισιο το τιμονι και γενικα το συνολο της μπεμπας,παρολο που του ελειπε ένα δυνατο μοτερ.Δηλαδη τι ΕΒΟ και σουμπαρου αν ειχα το Μ5 σου στην πιστα.
Κώστα το Μ5 2 τόνων στη πίστα να κάνει τι;
Δεν είναι αμάξι για πίστα το Μ5, με τα ηλεκτρονικά εντός το σύστημα ευστάθειας είναι μονίμως αναμένο και τρώει για πλάκα τους πίσω δίσκους, με τα ηλεκτρονικά off στην πρώτη στροφή ένα ωραίο τετακε στην καλύτερη.
Φυσικά μπορείς να πας σε πίστα με ένα οποιοδήποτε Ε60 ανεξαρτήτων κυβικών και να το κατά ευχαριστηθείς με τον τρόπο σου!!!
Καλό είναι όμως εάν έχεις ηλιοροφη να την έχεις κλειστή για τα 4κινητα που θα περνάνε από πάνω σου, μην μπει κανένα μέσα... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το ότι ένα αμάξι είναι κατά πολύ ακριβότερο από ένα άλλο ή είναι κατασκευασμενα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και πιο εξωτικά υλικά, δεν σημαίνει ότι πάει και καλύτερα ή ότι είναι πιο ευχάριστο μέσα στην πίστα.
Βασικά δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά εδώ δεν συγκρίνουμε το αν το Μ5 η τα 911 είναι καλύτερα η οχι από ένα μιστουμπισι η σουμπαρου. Αυτό είναι δεδομένο.
Ο Αλέξης έχει διαλέξει προσανατολισμο και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα του 2016 δεν αξίζει ένας οικονομικά μέσος Έλληνας να κατέχει τέτοιου είδους αυτοκίνητο. Από την άλλη, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, ο Αλέξης θα είχε σε κανονική κυκλοφορία το αυτοκίνητο του. Δεν το έκανε γιατί θεωρεί ληστεία να πληρώνει και να ξαναπληρωνει χωρίς λόγο, κάτι που έχει πλέον απαξιωθει και θα συνεχίσει να απαξιωνεται.
Οπότε αφήστε μερικοί καταμερος τα σχόλια τυπου...μα καλά από το Μ5 σε ιαπωνα? Ναι, εφόσον είναι πεπεισμένος πως θα τον ευχαριστεί και θα έχει αμάξι στην κατοχή του με πολύ πιο ξεγνοιαστη ιδιοκτησία.
Αμάξι θέλει ο άνθρωπος για να περνά καλά και όχι άλλη μια γκαράζ κουιν που θα του ελαφρωνει το λογαριασμό χωρίς λόγο.
Και κάτι τελευταίο. Πριν απαξιωσετε κάτι, φροντίστε να έχετε εμπειρία πρώτα. Και τα εβο και τα σουμπαρου, είναι καταπληκτικά αυτοκίνητα. Πισωκινητα μπορεί να μην είναι, σαν ταξί μπορεί να είναι στι εσωτερικό, αλλά για έναν οδηγό αυτά είναι λεπτομερειες...