Καλημέρα Δημήτρη, καλο ειναι απλα δεν ειμαι του roadster, θέλω κουπέ αποκλειστικά!!
Printable View
Αυτα αραγε εχουν θεμα με τα πατωματα οπως τα κουπε;;;
To Z4M ειτε κουπέ είτε roadster δεν ειχε κανένα θέμα με το πάτωμα. Ακόμη και πολλά αυτοκίνητα με coilover πίσω δεν έχουν θέμα.
Το μόνο που εχουν είναι ότι λασκάρουν οι βίδες των βάσεων του κινητήρα, λύνεται αυτό με πιό χοντρές, έχω ένα σακκούλι καβάτζα γιατί όταν τις παρρήγγειλα απο αμερική είχαν minimum order.
Όσον αφορά τα μέταλλα, ειναι γνωστό πλέον ότι ανεξάρτητα από την ανάκληση του 04, S54 μοτερ έχουν "σπάσει" και μεταγενέστερα και σε Ζ4Μ.
600 ευρώ έχουν, δέ νοείται για μένα να αγοράσεις S54 μοτερ και να ΜΗΝ αλλάξεις μέταλλα όσα χιλιόμετρα και να λένε ότι έχουν, είτε πολλά είτε πάρα πολλά.
Ok. Αν ειναι παντως να δωσεις 20Κ+ για να παρεις ενα καλο 46αρι θα σου προτεινα και αλλα αυτοκινητα περαν του M3.
Porsche Cayman S
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5969809/
Lotus Europa S
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6132735/
Και τα δυο κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ανωτερα απο ενα Ε46Μ3. Για εμενα δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για ενα αμαξι 10+ετιας και μαλιστα με ολο αυτο το ιστορικο προβληματων που κουβαλαει οταν υπαρχουν κοντα σε αυτα τα λεφτα αυτοκινητα σαν τα παραπανω
το lotus είναι τρέλα...
είναι όντως φοβερά αμάξια, απλά δεν είναι για όλους τους οδηγούς. αυτά τα αμάξια είναι ικανά στην ευθεία να φέρουν σβούρες ακόμα και με 100χιλ, ακομα και αν περάσουν απο κάποιο bumpy σημείο.
προσωπικά θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο όχημα(αν χωρούσα βέβαια) και να πειραματιζόμουν με το στήσιμο, λάστιχα και φρένα. όχι ότι δεν βγαίνει μια χαρά στημένο απο το εργοστάσιο, αλλά όπως όλα τα αμάξια, έτσι και αυτό, δεν είναι φτιαγμένο για να είναι κουτί με το οδηγικό στυλ του καθενός.
46αρι Μ ψαχνει ο ανθρωπος.
χαχαχαχαχ..ελα ντε!
Οχι παιδιά Μ3 Ε46 δαγκωτό.. Δε θέλω τιποτα αλλο..!!
Απλα γερνώ λιγο προς το χειροκίνητο τελικα.. Θα δείξει..
Αναλόγως τι θα βρεθεί και ποσό καλο θα ειναι..
Απο εξοπλισμό δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.. Θα δείξει.. Υπομονή..!!!!!