Τύπε εσυ δεν θα χαθεις σε βλέπω να μαθαίνεις στην τιγρη τσιφτετελι και να παίζεις πλειμπακ κλαρινο στην Ερμού ....
Printable View
τυπε σκεφτομαι να βαψω την μουρη μου ασπρο περλα κωδικο χρωματος δεν θυμαμαι και να το παιζω αγαλμας
Ε ρε γλεντια που θα καμνουμε φετος...τα χρεη θα χτυπησουν κοκκινο, οι μειωσεις θα εχουν συνεχεια σε μισθους και συνταξεις, ενω θα ακουσουμε και το ωραιοτερο ολων στο τελος.
Τα εσοδα επεσαν εξω, υπαρχει τρυπα, μοιραιες οι καινουριες σαρωτικες αλλαγες σε φορολογικο - ακινητα - αυτοκινητα.
Στάνταρ αυτό θα συμβεί.
12.000.000 το κεφαλι χρωσταμε ρε παιδια και ξεχρεωσαμε.
Βαλτε λιγο πλατη να τελειωνουμε με τα δανεια.
Τπτ ρε...ουτε 13 δεν ειναι.
Αυριο, 13 θαχει παει το νουμερο.
Μη χαλιεσαι.
Κατσε ρε...γιατι 12? 400 δις περιπου πες δια 10μυρια πολιτες ειναι 40κ στο κεφαλι. Εκτος και αν το λες σε δραχμες, αλλα και παλι λαθος ειναι, αφου με το 80% υποτιμηση που γραφεται δεξια και αριστερα, μιλαμε για 72 χιλιαρικα.
Εγω για τπτ δε χαλιεμαι θειο...στα @@ μου τους γραφω. Το μονο που με ενδιαφερει πλεον, ειναι να πληρωνω στην ωρα μου τους συνεργατες μου, να μην λειπει τπτ απο την οικογενεια μου και να περναω οσο μπορω καλυτερα με αητα οου διαθετω...
Για κανενα @@ δεν προκειτε να χαλασω αυτο το παραπανω. Αν εχω, να δωσω αν δεν εχω, θα τους δειξω τι εχω αναμεσα απ'τα ποδια. Αλλα να στερηθω και αλλο εγω και οι γυρω μου για την κωλοελλαδα, δεν παιζει. Αρκετα πλερωσαμε...4 χρονια στερουμαστε για ναειμαστε ενταξει. Τι καταλαβαμε? Τπτ. Απλα βλεπουμε δεξια και αριστερα ολους να μην πληρωνουν, να μην τιμωρειται κανεις και εμας να παριστανουμε τις αγιες.
Δεν πα να γ@μηθουνε λεω'γω...