Το ΤΤ όμως σε κατέστρεψε και όχι η οικογένεια, θυμάσαι;; ;)
Printable View
Το ΤΤ όμως σε κατέστρεψε και όχι η οικογένεια, θυμάσαι;; ;)
ακου πως εγινε σε μενα...
εχουμε παει με τη γυναικα μου (πριν απο μερικα χρονια) σε γνωστο μαγαζι με χαλια.
Αφου εχουμε δει την μιση περσια το ενα τεταρτο της ινδιας και ολοκληρο το θιβετ,καποια στιγμη,την ωρα που οι δυο σκουροι εχουν κανει βολβοστροφη και ειναι στα προθυρα της λιποθυμιας επιτελους διαλεγει ενα.
Ναιν εξι τετραγωνικα, ποσο εχει? απο 570 μονο 320.
Τελος θα το παρουμε.
Εγω τωρα, μηπως να παμε σπιτι να μετρησουμε καλυτερα?
οχι τερμα αυτο
βρε καλη μου αν δεν ταιριαζει?
οχι αυτο.
Τεσπα ατοκες δοσεις σε πιστωτικη?
βεβαιως κυριε μεχρι 12
Σιγα μη βαλεις και ατοκες..
Βαλτε καλε μου ανθρωπε 10 δοσεις
οχι οχι..
τεσπα βαλτε εξι...
Μιση ωρα μετα..
αχαιρευτε για 300 ευρω ηθελες και 10 δοσεις...:ranting2:
μα...
τι μα και ξεμα!
μα μωρο μου 320 ευρω το μετρο κανει
.............................:shok:
....................:shok:
το μετρο???? ποσα μετρα ειναι???
6
6χ320=............
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ
Για δυο μηνες δεν μπορουσα να την κανω να γελασει....:original:
π
:th_Laie_67-1:
can't live with them, can't live without them !
:th_Laie_67-1:
Καλά που μας είπες Γιάννη πόσο στοιχίζει το χαλί! Αν έρθουμε ποτέ σπίτι σου να πηγαίνουμε γύρω γύρω...
Γυναίκες... What next? Καμια προβιά λιονταριού για μπροστά απ' το τζάκι?
αυθαδιάζεις νεαρέ μου κύριε και δεν σε βλέπω καλά ... Δεν αμφισβητούμε ποτέ τις αυθεντίες αυτής της ζωής, δεν επιτρέπουμε να κλονιστεί η πίστη μας στο μεγαλείο τους. Διότι μετά καταργείται η ιεραρχία και χάνεται ο μπούσουλας, κοινώς. :original:
Και μη μαγκεύεσαι πίσω από την ασφάλεια του pc γιατί αν, ο μη γένοιτο, βγει βρώμα, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει βαρύς, τόσο βαρύς όσο και το πάπλωμα που θα σκεπαστείς στο υπόγειο γιά να μην κρυώνεις.
:thnx:
Αχαχαχα δωσεεεεε Γιάννη αχαχαχαχαχα!!!!!
Εχω μεγαλυτερο πονο Γιαννη μου.........
Απριλης του 2009.......
Επιτελους καναμε ενα μεγαλο μας ονειρο πραγματικοτητα, αγοραζοντας μια μονοκατοικια....με κλειστο παρκιν, αυλη και τα συναφη......
Το σπιτι αγοραστηκε ετοιμο, μολις το ειχε φτιαξει ενας γνωστος μας κατασκευαστης για προσωπικη του οικια, αλλα λογο οικογενιακων διαφωνιων αποφασισε να το δωσει πριν καν μπουν μεσα.......
Ειπαμε απριλης............
Αποφασισαμε λοιπον με την γυναικα μου να γινουν καποιες μικροαλλαγες για να μπουν καποια πραγματα που θα κολλανε με το γουστο μας.......
Μαιο τελειωσαν τα παντα και το σπιτι ηρθε στα χερια μας, εγω επρεπε να φυγω για επαγγελματικο ταξιδι και λογο πολλων υποχρεωσεων θα επεστρεφα πισω γυρω στις 25 ιουνη..........
Πριν φυγω.....αποχαιρετω την γυναικα μου και το παιδακι μου και φευγω......λεγοντας μου ''μωρο μου θα ξεκινησω τις αλλαγιτσες στο σπιτι''......
Ο ''μπουφος'' ΕΓΩ θελησε να ειναι αγαπησιαρης........και ειπε '' μωρακι μη με ζαλιζεις με τα του σπιτιου καθε μερα, κανε οτι νομιζεις'':doh:
Γυριζω τον Ιουνη......
-ντριιιν.....Μωρακι που εισαι????
-Στο σπιτι μας το καινουργιο......ειναι οι μαστορες εδω....
-ααα ωραια, ερχομαι απο κει.....
Στριβω στο στενο......και βλεπω 3 καδους μπαζων γεματους εξω απο το σπιτι.....με λεκανες, πορτες, μπαζα, κ.α
Κοσμο να μπαινοβγαινει και μια σκαλωσια γυρω γυρω......με πιανει τρεμουλο....αναρωτιεμαι οτι κατι δεν πηγε καλα με την αγορα και το σπιτι ηταν ''σαπιο''....δεν ηθελα να δω την αληθεια.....
Μπαινω μεσα......ισογειο...ολα καλα....λειπει μονο η κεντρικη εισοδος......σαλονι......λειπου ν ολα τα παραθυρα, το τζακι ειναι μισοξηλωμενο...κοντευω να πεσω κατω......κουζινα δεν υπαρχει καν...ειναι ενα αδειο δωματιο.....υπνοδωματια ολα οκ,.......μα δεν υπαρχουν μπανια!!!!!:shok::shok:...ειναι αδεια δωματια...........παραθυρα πουθενα!!!!!!..........δαπεδο στο διαδρομο δεν υπαρχει.......ΣΟΚ......
Και τσουπ νατη......''αγαπουλα μου ηρθες.....''......:viannen_01:
- Ρε μωρο, τι εγινε εδω???:shok:, πεντε αλλαγες ειπαμε θα κανουμε???, τι εγινε?? εμενα δε μου ειπες τιποτα???
- Ρε Γιαννη τι να σου πω???, καθε φορα που σου ελεγα κατσε να σου πω τι κανουμε σπιτι ελεγες,......ωχ ασε με.....εδω δε βλεπω εσας με το σπιτι θα ασχοληθω?, ασχολησου εσυ!!!! (τι ζωων ημουν),
- Μα θελω να αλλαξω.......κουζινα (νομιζα την συσκευη ο βλαχος!!!!:ranting2:)
- θα αλλαξω και τα μπανια......(τι με ειχε πιασει και δεν εδινα σημασια....:shok:)
- Ωχου...αλλαξε οτι νομιζεις!!!!
-:thanks::mpaks:
Αυτες οι μικροαλλαγες ηταν......
-Παραθυρα παντου
-Εσωτερικες πορτες
-Δαπεδα εξω απο τα υπνοδωματια
-Μπανια αλλαγη απο το 0
-κουζινα ολικη αλλαγη
-Κεντρικη εισοδος.....αυτο το ηθελαthumb
-Σωματα καλοριφερ
-Γυψοσανιδες
-Βαψιμο ολικο (μεσα-εξω)....αυτο το ηθελαthumb
-Αλλαγη στη διαρυθμιση (τοιπκα)
-αλλαγη ολης της αυλης (δαπεδα,δενδρα,πορτες)....αυτο το ηθελαthumb
-Και ενας τεντας που ειχε ερθει και πηρε τα μετρα για τεντες γυρω γυρω και ηταν χεσμενος απο την χαρα του η κουφαλα!!!!
Αυτο ειναι εκπληξη με αξια ανεκτημητη...........