Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!!
Κακες ανυπομονεσιες εχεις Κωνσταντινε!
Και γιατι να στο δωσει καποιος για 2Κ και να μην το φυτεψει στην αυλη του???
Printable View
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!!
Κακες ανυπομονεσιες εχεις Κωνσταντινε!
Και γιατι να στο δωσει καποιος για 2Κ και να μην το φυτεψει στην αυλη του???
Δεν νομίζω να βρεις ποτέ καλό Μ3 Ε46 με 2Κ...
Eστω οτι το τεκμηριο ειναι 24.000. Μειωμενο 50% λογω δεκαετιας = 12.000 ευρω. Γραμμενο σε δυο ονοματα αντιστοιχει 6.000 στον καθενα. Αρα μειωμενο 75% σε σχεση με το αρχικο των 25.000.
Αμα τα Μ3 πανε 2Κ οι μισθοι θα πανε 100 ευρω το μηνα οποτε αστο καλυτερα
απο τη μια συμφωνω ΑΛΛΑ
απο την αλλη βλεπουμε αρκετα πχ 2002 που κανουν αυτα τα χρηματα και για τα χρονια τους δεν κυκλοφορουσαν παρα πολλα,σωστα?εστω 200 στην Ελλαδα τοτε απο αυτα ναχουν μεινει 10.ΗΔΗ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ M 3 E 46 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΕΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΣΕΙΡΑ 6 10 ΕΤΙΑΣ ΜΕ 13Κ?δεν ειπα οτι δεν θα ειναι ταλαιπωρημενο....ΑΡΑ σε 10 χρονια(ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) γιατι και ενα m 3 e 46 να μην κανει 2Κ?
Δεν μιλάει για καλο η κακό.
2000 δεν νομίζω .
Αλλα αν τώρα έχουν φτάσει τα 10-13 κανείς δεν είναι σίγουρος για το 2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτη η ετήσια απότομη πτώση τιμών είναι κ ένας απο τους λόγους που θέλω να το δωσω.
Πριν μια ώρα είχα μια συζήτηση με τη γυναίκα μου για ένα α4 dtm και ένα e350 ανταλλαγη
Μου λέει κόψε τις μαλακιες γιατί έτσι που πανε τα πράγματα δεν νομίζω να καταφέρεις να ξαναπαρεις m3....
Για να δώσεις μόνος σου την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, σκέψου εάν μπορείς σήμερα να βρεις γνήσιο Μ3 Ε36 Εvo σε αξιοπρεπή κατάσταση (δεν χρειάζεται να είναι τέλειο) με 2.000. Είναι μία αντίστοιχη περίπτωση μιας και τα Ε36 είναι 7 με 13 χρόνια παλαιότερα των Ε46. thumb
Και η αντιστοιχία παραπάνω αναφέρεται στο Ε36, την πιο υποβαθμισμένη γενιά Μ3 (κακός κατ εμέ). To E46 στο μυαλό των συνειδητοποιημένων (γιατί σε αυτούς και μόνο θα απευθύνεται το μοντέλο σε 10 χρόνια από σήμερα) είναι συγκρίσιμο μόνο με το Ε30...και όπως ξέρουμε τα Ε30 πλέον παίζουν σε τιμές δυσθεώρητες. Γνωρίζω πολύ καλά πως το Ε30 παρήχθει σε περιορισμένα νούμερα σε σχέση με τις επόμενες γενιές, αλλά η αγορά δεν τους είχε πάντα αυτή την εκτίμηση (και υπερτίμηση) που τους έχει τώρα. Ενδεικτικά, πριν ακριβώς 10 χρόνια στην Αγγλία τα Ε30 Μ3 έπαιζαν στα 10 - 12k pounds σε σύγκριση με τα E36 που κοστίζανε ακριβότερα περί τα 16 - 18k...Οπότε καταλήγω πως οι υψηλές τιμές των Ε30 δεν οφείλονται τόσο στον περιορισμένο αριθμό (αφού τότε οι τιμές τους θα ήταν ανέκαθεν υψηλές), αλλά στο κύρος του μοντέλου και στη θέση που κατέχει μες στην ιστορική διαδρομή της ΒΜW.
Σε 10 χρόνια και τα Ε46 θα είναι λίγα. Πιο συγκεκριμένα πιστεύω πως τα Μ3 του σήμερα θα ακολουθήσουν μες στα χρόνια δύο ξεχωριστούς δρόμους: κάποια θα διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση από ιδιοκτήτες που τα σέβονται και κάποια θα γίνουν τροπέτα και δότες ανταλλακτικών. Αυτά της πρώτης κατηγορίας, που θα αποτελούν και την γκάμα της τότε αγοράς, θα είναι ακριβά....thumb