Διπλοτουρμπατο το 335?
Printable View
ναι κι όμως.
όπως και τα 740.
δεν ξέρω αν είσαι πωλητής γενικότερα, αλλά η πώληση έχει αλλάξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στις μέρες μας. Το στυλ "τόσο έχει αν γουστάρεις" που είχαμε συνηθίσει μια ζωή έχει πεθάνει . Σαφώς και παίζει ρόλο πως θα το πεις και θα το εκφράσεις. Αν θες να κάνεις δουλειά μιλάμε. Οποιος το καταλαβαίνει προχωράει. Οποιος δεν το καταλαβαίνει κάθεται και κάνει refresh την αγγελία του. Απλά.
Ναι εχουμε μπει στη φάση του στυλ " τόσα έχω και αμα θέλεις...!!! "
Δεν έχουν όλοι ανάγκη για αμεση πώληση φίλε και ο καθενας είναι διαφορετική περίπτωση. Και στην τελική δεν πουλαει κανενα γκολφάκι ο τύπος αλλα αμαξι που προυποθέτει πλεον "εισόδημα" και μαλιστα φανερό !
Μαλλον τους μπαταχτσήδες θέλει να αποφύγει με το ΔΕΝ.
Και οχι δεν ειμαι πωλητης.
Μπορεί να φτάσαμε στο άλλο άκρο του στυλ "τόσα έχω και άμα θέλεις" αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν παρακάτω υπάρχει αγγελία το ίδιο με 15000 χιλιόμετρα και 10000 ευρώ λιγότερα, με το "ΔΕΝ" θα κάθεται να το βλέπει....
Xαχαχα! Όσο αλλάζει χέρια χάνει και χιλιόμετρα από τη στεναχώρια του!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4070748/
31.000χλμ!!!! :shok::whistle:
Να δεις που καποια στιγμη θα το βγαλουν με κατω απο 10.000 χλμ και θα λενε,ο ιδιοκτητης δεν το οδηγουσε γιατι εκαιγε πολυ...το αλλο αμαξι του ηταν ενα οπελ και αυτο το ειχε για εκδρομες!Αλλα μπηκε ο φορος πολυτελειας και δεν το κυκλοφορουσε...Τωρα αν το πας για ελεγχο και δειξει στην αντιπροσωπεια σερβις στα 100.000 χλμ θα ειναι απο τον παλιο κινητηρα γιατι του βαλαμε καινουργιο,και απλα αφησαμε πανω την ταμπελιτσα γιατι ποιος τρεχει να το δηλωσει μωρε...Το ειχε υποκυβισμενο για να μην τον χτυπαει στο κεφαλι το τεκμηριο και τα τελη κλπ κλπ...
Παρτο χρυση ευκαιρια...
Και μετα σου λεει εχω και αλλους και το τηλεφωνο που χτυπαει δεν ειναι για τα ανταλλακτικα που εχω αλλα για το αμαξι!!!Δεν διαπραγματευομαστε την τιμη.Μετρητα και το κλειδι στο χερι...Και παει κανας φουκαρας ανενημερωτος και αντι να παρει μια BMW αστερι περνει ενα πεφταστερι...
Πόσα χιλιόμετρα έγραφε παλιά;