πΛάκα με κάνεις ότι το κατάλαβες τώρα, ε;;
Printable View
Εστω ρε φίλε υπήρχαν κάποιες αρχές τουλάχιστων μεχρι την παρασκευή που μας πέρασε.Επειτα απο αυτό που έκαναν στους Κυπριους (δεν βαζω εμας μέσα γιατι εμεις φάγαμε και πολλά..) εδειξαν οτι οχι απλά εχουν τιμωρητική διαθεση απέναντι σε χώρες που έχουν θέμα-ανάθεμα με την οικονομία αλλα οτι ο παράγοντας "ανθρωπος" δεν υπάρχει γι'αυτούς.Είμαστε όλοι αριθμοί και μάλιστα αναλώσιμοι αριθμοί,δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω κόσμια.
το θεμα βρε Πανο μου δεν ειναι αν ειναι σωστο η λαθος, το θεμα ειναι οτι οταν καποιοι δεν γνωριζουν στοιχειωδως το πως διαρθρωνεται και λειτουργει ενας τομεας (δημοσιος ιδιωτικος) το ποσο ευκολα εχουν αποψη και μαλιστα πικροχολη.
Τα ειπαμε τα ξαναειπαμε και τα ξαναειπαμε ε φτανει πια μερα νυχτα ολοι οι υπολοιποι ειναι καλοι και οι δημοσιοι οχι!!
Ξερεις ποσα παραδειγματα εχουμε για περιστατικα κωλυσιεργειας ή απατης ή αμελειας απο ιδιωτικες εταιρειες, ποσες φορες και στη παρεα μας τα εχουμε πει.
Ακομα και εδω μεσα ξερεις ποσα thread υπο μορφη παραπονων εχουμε κανει
τη μια τα βαζουμε με το ενα συνεργειο την αλλη με την αλλη αντιπροσωπεια,την τριτη με τον ενα παροχο την τέταρτη κοκ
Για να μη μιλησουμε για τιποτα αλλους επαγγελματιες....
Τι να πω τωρα, γινεται μια κουβεντα πεταει ενας δυο γεγονοτα ασχετα μεταξυ τους και αμεσως ξανα στα ιδια και τα ιδια!!
Βαρεθηκα και ειχα πει να μην απαντησω ξανα σε τετοια οπως πολλοι αλλοι που πια δεν γραφουν για τετοια αλλα σκεφτηκα τον μουφα και μου θυμισε τον εαυτο μου ενας εναντιον...
οχι πολλων...μερικων και συγκεκριμενων.
Πανο μου το κουοτ ειναι τυχαιο δεν απαντω σε σενα προσωπικα και ουτε θα απαντησω και σε κανεναν που θα απαντησει σε αυτο το ποστ.
Δεν ειμαι ΔΥ κατ αρχας.
Επισης, δεν τρεφω καμια εκτιμηση για πολλους απο αυτους, αλλα:
Το δικαιωμα στην εργασια κατακτηθηκε απο καποιους με αιμα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ μαζι με τα ξερα, καιγονται και τα χλωρα.
Το οτι υπαρχουν χασομερηδες και λαμογια στον Δημοσιο τομεα, δεν αποτελεί σε καμια περιπτωση οτι όλος ο Δημοσιος τομεας εχει μονον τετοιους.
Μην μου πει κανεις οτι στον Ιδιωτικο τομεα δεν υπαρχουν επισης χασομερηδες και λαμογια, υπαρχουν και παραυπαρχουν. Απλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο απο ότι στο Δημοσιο.
Μας εχουν περασει, οτι το Δημοσιο ειναι ενα καρκινωμα.
Δεν θελω να πω την γνωμη μου πανω σε αυτο, αυτο ομως που θέλω να πω ειναι οτι ΚΑΙ στο Δημοσιο, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, κεφαλι που ΚΑΙ οι ιδιωτικοι το συντηρουμε.
Όταν τελείωσε ο (ελεηνότατος) Β'ΠΠ, δημιουργήθηκε η ΕΟΚ ώστε να υπάρχει μια εγγύηση ότι τουλ. τα Ευρωπαϊκά κράτη δεν θα ξανα είχαν εμπλοκή σε σύρραξη ώστε τα εύρωστα κράτη (το εξής ένα δηλ., η Γερμανία, άντε και η Γαλλία ασθμαίνοντας) να διασφαλίζουν τα οικονομικά συμφέροντα τους.
Τώρα, προσωπικά, έχω παρατηρήσει ότι από την ώρα που έσκασε το μπαλόΝι της κρίσης, εκεί που δεν ξέραμε τι είναι η ΧΑ, έχει βγει στην επικαιρότητα, έχει φουντώσει η άκρα δεξιά σε όλη την Ευρώπη και γενικά παρατηρώ μια νοσταλγία (να την πω; ) της Γερμανίας για εκείνα τα χρόνια, λες και θέλουν πόλεμο.
Μάλλον αυτό εννοεί ο strof
https://www.onlarissa.gr/2013/03/21/...-koka%CE%90ni/
χολή ε???
το ότι αυτή την στιγμή έχουμε 45 και 47 χρονών συνταξιούχους που μέχρι χθες έπαιρναν 2 και 3 χιλιάρικα, να υποθέσω ότι ήταν του ιδιωτικου ε? το ότι άνθρωποι σακατεμένοι απο την δουλειά συνταξιοδοτήθηκαν στα 60+ για να παίρνουν σήμερα 400 ευρώ και να τρέμουν μήπως και τους κόψουν και άλλο, είναι χολή. δεν είναι αδικία.
το ότι όλοι αυτοί μαζί με κάτι κυρίες που για άδειες τοκετού και κάγτι συντάξεις στα 40 και πάει λέγοντας είναι πλέον στην αντιπαραγωγική κατηγορία των πολιτών και μόνο ταίζονται, είναι πάλι χολή ε?
το ότι κάποιοι που βρίσκονται στο φρέσκο σήμερα και συνεχίζουν να παίρνουν τον μισθό τους, να υποθέσω είναι του ιδιωτικού?
ή μήπως το παράδειγμα των κακών επαγγελματιών είναι εύστοχο???δεν σου κάνει? την κάνεις...εγώ είπα. δεν συμμετέχω στην δυναμομέτρηση γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που θέλει να χρεώσει ο ραουλιέρης. μου την έσπασε η βονταφον, την έκανα στην γουίντ. με το κωλοΙΚΑ που με ληστεύει και θέλω να φύγω να πάω αλλού, πως θα φύγω? για πείτε μου?
η σπιτονυκοκοιρά μου πρώην νοσηλεύτρια πως γίνεται να παίρνει 1100 σύνταξη, να είναι 55-56 και να είναι συνταξιούχος απο τα 42 της?
επίσεις, γιατί οι καλοί δημόσιοι που εκτιμάνε την δουλειά τους και τα λεφτά που παίρνουν, πρέπει πάντα να είναι το παράδειγμα για την εικόνα του δημοσίου? εφόσων δεν είναι, λόγο του ότι είναι η μειονότητα του γενικού συνόλου, το λογικό είναι να παίρνει αυτούς οι μπάλα με τον χαρακτηρισμό δημόσιος, και όχι το αντίθετο...
αλλίμονο αν υμνήσουμε ένα κάρο τεμπελχανάδες, επειδή στον ίδιο χώρο δουλεύουν και 2-3 με συνήδειση.