εγω το εκανα διαγραφη και ησυχασα ;)
Printable View
εγω το εκανα διαγραφη και ησυχασα ;)
φετος επρεπε να τα παρω αφου μολις πηρα και το αμαξι.... του χρονου αμα δεν παιζει δουλεια, βλεπουμε !!
σειρα μου:
Π@π@ρ@!!!
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
εγω εχω να πω οτι τις εχω καταθεσει 2 χρονια τωρα κ βραζω στο ζουμι μου για να τις παρω....να σας πω ομως τι με στεναχωρει????με την δημοσκοπηση βλεπω πως το 71% θα τις παρει κ φετος κι ας παραπονιεται το 110% για την ακριβεια,την απατεωνεια κ ολα αυτα που μας κανουν.ασχετα με την οικονομικη κατασταση του καθενος εδω μεσα για μενα θα επρεπε να τις καταθεσουμε ολοι,μηδενος εξαιρουμενου μπας κ καπως καταλαβουν οτι δεν παει αλλο να πατανε τον ελληνα εκει που ''ποναει''.θα μου πει καποιος κ πως θα παω στη δουλεια μου που ειναι 20-30 χλμ μακρυα,πως θα παω για ψωνια,πως θα παω τα παιδια μου σχολειο κ διαφορους αλλους σεβαστους λογους....τοτε να απαντησω οτι εσυ που εχεις αυτα τα σεβαστα θεματα κρατα ΕΝΑ αμαξι οπως εγω για οτι μπορει να χρειαστεις,σοβαρο κ μη!!!αλλωστε αν τις καταθεταμε για ενα μηνα αντε δυο (αν οχι ολο το χρονο) πιστευω οτι η ταλαιπωρια κ η χασουρα μας σε χρονο μετακινησεις θα ανταμοιβονταν μολις συνηδητοποιουσανε οτι ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.μπορει να ακουγομαι γραφικος το ξερω αλλα απορω που πρεπει να φτασουμε για να ξυπνησουμε!!!
αυτη ειναι η πρωσοπικη μου αποψη κ συγνωμη αν ειμαι off topic.
η δημοσκοπηση ειναι παλια, απο τοτε που ανοιξε το θεμα.
Εγώ δε δέχομαι να πληρώνω 660 ευρώ για το 520 τη στιγμή που άλλοι πληρώνουν 5 ευρώ για Prius (1800cc). Δηλαδή το Prius δεν προκαλεί φθορά στο οδόστρωμα? Οι ταμπέλες και οι φωτεινοί σηματοδότες δεν τοποθετήθηκαν για τα γαμωυβριδικά?
Αλλά παρατράβηξε και το αστειάκι με τα 1800άρια. Κυκλοφορεί ο άλλος με το τουμπανιασμένο 1.8Τ Quattro ανεβασμένο 200% σε ιπποδύναμη ξεμπαζώνοντας πρωί-μεσημέρι-βράδυ την άσφαλτο και πληρώνει 3 κατοστάρικα.
Τα τέλη κυκλοφορίας πρέπει να καταργηθούν και να ενσωματωθούν στην τιμή των καυσίμων. Όσο περισσότερο κυκλοφορεί κανείς, τόσο περισσότερο πληρώνει. Τέρμα τα κυβικά, οι μπαταρίες και οι μπαλαντέζες. Α στο διάολο πια.