Χθες το ξαναεβαλα στο κουτι του και ειμαι οκ . . .
Το κεφαλι με πονεσε . . .
Απορω πως βγαζουν ακρη οι ξανθιες γμτ μου . .
Printable View
Χθες το ξαναεβαλα στο κουτι του και ειμαι οκ . . .
Το κεφαλι με πονεσε . . .
Απορω πως βγαζουν ακρη οι ξανθιες γμτ μου . .
Αν είναι demo θα το αναφέρει και στη συσκευασία του. Από αυτά που περιγράφεις πάντως demo δείχνει να είναι. Ίσως θα ήταν σωστό να επικοινωνήσεις πρώτα με τον πωλητή για να το διευκρινίσεις. Ένα demo iPhone μπορεί να μοιάζει με ένα κανονικό αλλά έχει πολλούς περιορισμούς. Εκτός κι αν καταφέρεις να το "βγάλεις" από το demo mode.
Η διαδικασία που ακολουθείται περιγράφεται περίπου εδώ
https://www.iphonehellas.gr/forum/to...f%8c-iphone-4/
Δεν την έχω ακολουθήσει. Δεν ξέρω αν ισχύει πλέον και για το 4S η ίδια διαδικασία. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει.
Οχι στην συσκευασια δεν αναφερει τιποτα . . .
Χθες εγκατεστησα και το νεο λειτουργκιο ios 6.0.1 νομιζα πως θα τα σβησει
αλλα τιποτα !!!
Φιλε αν κατσω να κανω εγω ολα αυτα το συγουρο ειναι
οτι απο τα νευρα μου θα το ξαναβαλω μεσα στο κουτι του και τελος !!!
Εδω ακομη τις ζελατινες δεν εχω βγαλει . . .
Σ'ευχαριστω πολυ θελει υπομονη το πραγμα και χρονο !!!
χρηστο μιλα με τον χρήστο.
μαλλον απλα κατέβασε λειρτουργικό.
θα επρεπε να κάνει setup as new ή να πάει στις ρυθμίσεις και να το γυρίσει σε blanc
Αυτο που εκανα ο Σταματης λεει απλα κατεβασα το λειτουργικο !!!
Αν θέλεις δοκίμασε να του κάνεις restore.
Στο itunes, πηγαίνεις στο tab του κινητού και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο shift του πληκτρολογίου (αν χρησιμοποιείς windows) πατάς το restore. Επιλέγεις το λειτουργικό που κατέβασες από το σημείο που το αποθήκευσες (αρχείο .ipsw) και συνεχίζει το restore.
Μόλις ολοκληρωθεί το restore δεν επαναφέρεις κάποιο back up αλλά επιλέγεις το set up as new.
κοιτα με κανα 2 TOUBA LIBRE ερχομαστε καταδρομικη με την λουκια και στο φτιαχνουμε το εργαλειο οπως θες. μεχρι και τζαμπα τσοντοκαναλα θα πιανει μετα!!!
Λιγες ωρες ελειψα, τσοντοκαναλα βλεπω.
Χρηστο θα με παρεις τηλ, θα μου πεις τι θες να κανει το κιν σου και θα το φτιαξουμε.
Εδω να πω οτι τα demo (αν ειναι demo) ειναι πολυ λιγα κομματια και ενα τηλεφωνο ειναι κανονικο και μετα μετατρεπεται σε demo.
Δλδ δεν υστερει σε κατι ως συσκευη.Η demo χρηση "πατιεται" πανω απο το κανονικο μαμα λειτουργικο που εχουμε ολοι
Παντος για παν ενδιαφερομενο υπαρχει app που δειχνει "εκπαιδευτικα" βιντεακια....:whistle::whistle::whistle:
ifap.to
και ουτε απ, ουτε νταουν
ναι και τσατρουλετ για να βλεπεις το καθε ντικιντανγκα να κανει σολο παρασταση!!!
Ας γραψω και κατι για τους φιλους μου τους Applαδες.
Νεο καταστημα στο ebay με certified refurbished προιοντα apple:
https://stores.ebay.com/Refurbished-Outlet
Eλα παραδεξου το οτι τα κρυφοκοιτας και συ!!!
Ναι το εχω σκεφτει αλλα το απέρριψα σαν ιδεα γιατι
α)δεν θελω να μπλεξω,
β)ειναι ταλαιπωρια για μενα πλεον οι αλλαγες και
γ) με το αντροιντ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Ασε που δ)οτι apple ειναι πανακριβο χωρις ουσιαστικο λογο.
Το καταστημα αυτο ειναι ημι-επισημο, με την εγκριση της apple, αλλα το χειριζεται dealer.
Δεν στέλνει Ελλάδα όμως ....
Ποια είναι αυτή Ελένη?
Unlock iphone 5 πωλούνται πλέον Αμερική?
Δεν εχει κυκλοφορησει ακομη unlock iphone 5.
ενα απο τα safe site for Mac :https://www.macmall.com
υπαρχει αλλο ενα ... θα το βρω κ θα στο στειλω
ρε ελένη...τι άβαταρ ξενέρωτο είναι αυτό που μας έβαλες???
Ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω ενα IPhone-4 και ειχα βαλει την IOS6 και ολα καλα η μπαταρια κρατουσε 3 μερες εμπαινα στο Internet και κρατουσε παρα πολυ παιζανε τα πιτσιρικια μου παιχνιδια ειχε γινει Psp:th_Laie_67-1: και την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα την αναβαθμιση τηn 6.0.1 εχω τρελαθει δεν κραταει η μπαταρια στο internet αδειαζει γρηγορα το ιδιο και στα παιχνιδια αν και στην αναμονη κατι γινεται.Τι μπορω να κανω εκτος απο το να περιμενω την επομενη?Εχει καποιος εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα?
κλεισε τις υπηρεσιες τοποθεσιας καθώς και βάλε και την ενημερωση για email στο χειροκίνητο
Σβηνεις οτι τρεχει στο multitasking bar?
Μηπως εχεις app live weather, χρηματιστηριο, αποτελεσματα αγωνων ή κατι που ειναι live τελος παντων??
Εχεις ανοιχτο το cloud να ανεβαζει τις φωτογραφιες σου στον καταλογο?
Κλειστο και αυτο.
Καλημερα! μου πηρανε το α1428 απο apple store at&t locked. τι πρεπει να κανω? Το κινητο βρισκεται ακομα αμερικη, και της ειπανε να μπει online να το ξεκλειδωσει στο σιτε της AT&T , τι να κανω? να της μπω να μπει ονλινε να το ξεκλειδωσει ( ξερετε καποιο λινκ ? ) η να το γυρισει να μου βρει το Α1429 ?
βρηκα αυτο μολις : https://news.cnet.com/8301-13579_3-5...an-easy-reset/
αλλα το θεμα ειναι μπορω να το κανω εγω εδω ή εκει ? Υπαρχει αυτο που λεει και στο αρθρο , SIM guide της ΑΤ&Τ ?