Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Τον βγαζω γιατι ουτε εγω ουτε οι κοντινοι μου δεν κλεισαμε ποτε λιμανια και αεροδρομια, δεν κλεισαμε δρομους, δεν κοψαμε φαρμακα, δεν κατεβασαμε διακοπτες ρευματος, δεν κατεβασαμε τρακτερ και γενικα οποτε οι δικες μας δουλειες πηγαιναν χαλια, δεν βγαιναμε να *******με τη τσεπη και τη διαθεση των συμπολιτων μας thumb
Σιγουρα εχω παρει προιον ή παροχη χωρις αποδειξη αλλα πραγματικα χεστηκα για αυτο, αν δεν ημουν σε τριτοκοσμικο κρατιδιο δεν θα πληρωνα φορους κοντρα φορους και ξανα φορους πανω στο φορο. Μα ειναι φοροδιαφυγη θα μου πεις.. σωστα αλλα το να μη παρω αποδειξη στη τυροπιτα δεν θα ριξει το προυπολογισμο εξω οταν ενα σωρο λαμογια χρωστανε στο ΙΚΑ και την Εφορια τα κερατα τους.
Αυτο δεν νομιζω να ενοχλησε ουτε τη τσεπη μου ουτε τη τσεπη σου οταν και τους 2 μας αρμεγει το κρατος, δεν ειναι το ιδιο ομως με το να κατσω εξω απο τη πορτα σου να μη μπορεις να βγεις εξω.
Δρομο ολοι και ιδιωτικοποιηση, αν θελαμε νταβατζηδες πανω απο το κεφαλι μας θα ανοιγαμε μπουρδελο, δεν θα ρωτησουμε κανεναν και δεν του πεφτει λογος το αν και ποτε θα παμε στο χωριο μας, στο νησι μας, αν θα εχουμε ρευμα για να ανοιξουμε το aircondition με 40 βαθμους, αν θα μας πεθανει το γεροντακι με τη μηχανικη υποστηριξη, και ο,τι αλλο προβλημα προκαλουν ολοι αυτοι οι βολεμενοι που ενω ξερουν τι θα γινει μελλοντικα, βολευονται στο "δεν βαριεσαι σιγα μη με ακουμπησουν".
Δρομο και δεν θα μας λειψετε καθολου.
Jimmakos
Τα 4 ατομα που λες, ποτε αγορασαν τις αδειες? Αν τις αγορασαν πριν το 91 να τους λυπασαι, αν τις αγορασαν μετα και ενω ειχε κυκλοφορησει το οτι θα ανοιξει το επαγγελμα, δεν ειναι για λυπηση. Ειναι μια επιχειρηματικη κινηση που επεσε εξω γιατι πηραν το ρισκο να αγορασουν κατι που θα ανοιξει και δεν θα αξιζει μια. Απλα.