εγω ξερω πως σημερα εβαλα 1,809 :thumbsdown::thumbsdown: :ranting2:
εγω ξερω πως σημερα εβαλα 1,809 :thumbsdown::thumbsdown: :ranting2:
πέρσι είχα προβλέψει την άνοδο και γλυτώσαμε ένα γέμισμα με 1 ευρώ που είχε το λίτρο.
Τώρα τι κάνουμε; την γεμίζουμε την δεξαμενή πάλι ή όχι;
Για κάντε μου μια πρόβλεψη τι τιμή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης;
Εγώ γιατί νομίζω στην καλύτερη περίπτωση θα έχει πάλι 1.40 και θα μας λένε "σας κάναμε και χάρη που δεν το αυξήσαμε" ;;;;;
ναι το διόρθωσα, για θέρμανσης μιλάω.
Βλέπω τα κάτωθι ενδεχόμενα για του χρόνου:
1. Δε θα 'χουμε σπίτια για να θερμάνουμε (πιθανότητα 82%)
2. Θα ζεσταθούμε με φθηνό πετρέλαιο που θα αντλούμε απ' το Αιγαίο (πιθανότητα 82/οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο)
3. Θα ζεσταθούμε με VPower Racing που θα είναι φθηνότερη (πιθανότητα 34%)
4. Θα ζεσταθούμε με κλιματιστικά (πιθανότητα 99%)
Για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ακούγονται κάποιες φήμες περί μείωσης. Φήμες ακούγονταν όμως και για τα χαράτσια αλλά μας μπήκαν και για το 2013. Προσωπικά πιστεύω πως η τιμή θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με φέτος. Κράτα τα λεφτουδάκια σου, χαμένος δε θα βγεις.
Ααα μου 'σαι και μπρούκλης, θες και Πρεσπών τρομάρα σου με 6-7 ευρώ/kg.
Aμ Κινέζικο θα τρως που θα το χεις πληρώσει για Ελληνικό.
Για οεμ φασόΛι Πρεσπών μόνο ο Χαντές έχει άκρες https://gifs.gifbin.com/1891351549.gif
Τύπε, φεύγω. Έχω στις 15.00 ραντεβού κάπου στην Αχαρνών. Θα κατέβω με το πενβέ που έχει νάβι. Αν τη Δευτέρα που θα ξαναμπείς στο φόρουμ δε δεις νεότερο μήνυμα από μένα, θα είμαι σε κεφτεδάκια στα ντόπια μαγαζιά με τις αλαμπουρνέζικες πινακίδες ενώ το Ε60 θα ντριφτάρει στα Βαλκάνια. Τουντιλού.
Vw polo 1. 4. 16V
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή εχω 45 λιτρα ρεζερβουάρ οκ?
Ειμουν λι ι ίγο πιο πάνω από την ρεζέρβα , παω φουλαρω σε γνωστό φτηνό πρατήριο πριν την γέφυρα του ασπρόπυργου με κατεύθυνση προς κορίνθο και το αμαξι πήρε 42 λιτρα
Ευχαριστώ!
Απλά θα πω ότι το αμαξι εχει ρεζέρβα 5 λίτρων + την λίγη βενζίνη που είχα μέσα, κανά 3 λίτρα ακόμα δλδ ' σύνολο 8,
sent from mobile