Τα φιμε ειναι εργοστασιακα , ναι ...
Printable View
Τα φιμε ειναι εργοστασιακα , ναι ...
Blacktan μετά το remap θα μπορείς να βάζεις 95αρα βενζίνη ή θα θέλει 98+? Θα απογειωθεί ο άσος, μια πιο σφιχτή ανάρτηση και -ιδανικά- ένα μπλοκέ διαφορικό θα κάνουν το πακέτο super...
Στα μπροστινά τζάμια δεν έχεις βάλει φιμέ?
Οχι δεν εχω πειραξει κατι ειναι σκουρα εργοστασιακα κρυσταλλα.
Σχετικα με την βενζινη μου ειπε ο br πως δεν υπαρχει θεμα.
Ok. Γιατί στα turbo παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα καυσίμου και τα οκτάνια. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Φαντάζομαι θα είναι τέτοιο το remap που αν ανιχνευτεί από τον εγκέφαλο βενζίνη κακής ποιότητας θα κόβει για να προστατέψει το μοτέρ.
Αναφορικά με τα φιμέ, το θεώρησα κοροιδία να πάω να τους δώσω σχεδόν 500 ευρώ για 3 τζάμια + ότι δεν μου αρέσει αισθητικά η διχρωμία εμπρός-πίσω (ειδικά όταν είναι έντονη). Σε 1-2 μήνες θα βάλω φιμέ μεσαίας σκουρότητας σε όλα τα τζάμια αλλά μόνο αν βρω εγκαταστάτη που δεν ξηλώνει τις πόρτες. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω σε 3m ή σε llumar.
και σε άλλον εναν με 116 ειπε ότι η μετατροπη ειναι για 95 οκτανια.
εμας μας ειπε οτι η μετατροπή ειναι για 98 οκτανια, αλλα αν βαλουμε 95 ο εγκεφαλος προσαρμοζεται αυτοματα και δεν υπαρχει πρόβλημα. Του ειπα τοτε αν θελουμε να το κανουμε να δουλέψει με 95 οκτανια στο μελλον ποσο θα στοιχισει; μου ειπε θα αποδιδει 15 περιπου άλογα λιγοτερα και θα μου στοιχισει 250 ευρω. Ρε μπας και γλυκάθηκε που του τα πληρωσε όλα τα 590 ο συγγενης;
ECU sent ! 98euro με dhl !
Lets wait !
ecu sent to....τιμη δεν λεω γιατι ο κολλητος εχει acs!
Ερε γλεντια οι ξεπεσμενοι Ελληνες οι καλυτεροι πελατες του br !
:)
Blacktan οταν το ξαναστειλουν πισω θα εχει ασφαλεια ? Τα 95ευρω ειναι με ασφαλεια ? Τα λεφτα πως τα εστειλες ?
Η τιμη που ζηταει ο br περιλαμβανει shipping back cost.
Τα εστειλα με τραπεζικο εμβασμα , δεν ειχα εμπιστοσυνη να βαλω λ7 σε κουτι κουριερ...
Στα αεροδρομια σκαναρουν τα δεματα και μπορουν να δουν τα λ7.
Εκτος του οτι απαγορευετε το πιο πιθανο ειναι εντεχνα να τα αφαιρεσουν... ειναι επιστημη για αυτους.
Εχω χασει λ7 κατα αυτο τον τροπο στο παρελθον.
Οχι δεν το ασφαλισα και δεν νομιζω ο br να το στελνει ασφαλισμενο. (Εξαρτατε την συμφωνια που εχει μρ την ups βεβαια)