6κυλινδρο ντίζελ είναι το ένα και το άλλο είναι το γνωστό 500Ε με το V8
Printable View
Εγώ θα κρατούσα την 15άρα πάντως, η άλλη μου φαίνεται ξένη πάνω σ'αυτήν την καρότσα.
Η μεγάλη είναι 18ρα από 740 ρε..εννοείται οτι δεν θα μπει, δοκιμή ήταν..τις 15ρες και 16ρες bbs θα έχει.
Καλημέρα παίδες, χθες βρήκα λιγο χρόνο πάλη ενδιάμεσα απο οργάνωση γάμου, βάφτιση, baby sitting :-) κ ταξίδια λόγο δουλειάς κ πείρα το πιλότο κ πήγαμε μια βολτίτσα στο γκαράζ να πιάσουμε το ε21 για μερικές ωριτσες. :thumbsup:
Είχα στείλει της γέφυρες μπρος πισο κ κάτι αλλα πράγματα απο του φίλου μας τη Σέντα για αμμοβολη κ τα πιάσαμε εχθές κ τα βάψαμε με 2 στρωσης primer
Συνημμένο Αρχείο 35532
Πανεμορφο με τις 18αρες!!!! Βαλε και τον S54 και ΤΕΛΟΣ!!!
Με γαμους-παιδια-γυναικες ο προβλεπομενος χρονος ολοκληρωσης αυτοματως τριπλασιασεται και εξαπλασιαζονται τα εξοδα που οδηγει σε διπλασιασμο των ωρων εργασιας που......μπλα.....μπλα....καλη συνεχεια παιδια και υπομονη!
Με έχει στοιχειώσει το Ε21 με τα φουσκωματα και την 18αρα. Μιλαμε για απιστευτη κακια!!!. Οπωσδηποτε ο S54 μεσα και με τελικα αλα 323 (δεξια αριστερα). Μου θυμιζει λιγο ενα Ε21 που κυκλοφορουσε την δεκαετια του 80 αρχες 90 στα Βριλησσια με μοτερ απο 635 τοτε. Ο lunatic σιγουρα θα το θυμαται