Vag απο Κοσμοκαρ πχ...:original:
Printable View
σε κανα δυο-τρια χρονια θα ξαναβαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο.
απελπιδες προσπαθειες ειναι Κωστα μου για να τραβηξουν κοσμο σε πωλησεις και συνεργεια.
ρωτα την γνωμη ενος προισταμενου συνεργειου απο καποιο απο τα καταστηματα του και τοτε θα μαθεις την αληθεια.
εδω,κακα τα ψεματα,δεν μπορουν να τα βγαλουν περα καλα-καλα με τα tsi και τα ατελειωτα προβληματα,βαζουν και υγραεριο.
πω-πω ουτε ψυλλος στον κορφο τους.
τωρα με ποιου ειδους π@υστια περνανε εγγυησεις σε κινητηρες με μετατροπη σε υγραεριο....ο Θεος κι ψυχη τους!
Φουσκα ειναι που θα σκασει.Και αυτη η φουσκα μεσα εχει υγραεριοthumb
Το περνούν εδώ Κώστα (πχ subaru, opel, κλπ).
Φίλος μου το πέρασε πέρυσι σε βιτάρα 12/2008 2λιτρο, του λέω μη το κάνεις, θα χεις θέμα.
Πριν 3 εβδομάδες άλλαξε βαλβίδες και πολλαπλασιαστές και το κυριότερο, έχει τραβήξει τρελή μανούρα γιατί η σουζούκι λέει πως φταίει η εταιρία που πέρασε το αέριο ενώ η τελευταία αποποιείται ευθυνών.
ΤΩΡΑ του λένε πως έπρεπε κάθε 3 χιλιάδες km να προσθέτει ένα λάδι. Ο φίλος μου ισχυρίζεται ότι αρχικά δεν του είχαν πει τίποτα περί λαδιού.
Παίζει να έχω κάνει πάνω από 50.000χλμ με το υγραέριο σε Avenisis 1.6 και δεν έχει κανει κιχ...Μην το φοβάστε,δεν κάνει κακό...
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα" είπε ο φιλόσοφος.....
σήμερα οι διάφοροι χρήστες του ίντερνετ μπαίνουν και γράφουν με απόλυτη σιγουριά.... φόρα(ή φόρουμ)..... πηγή γνώσης και εμπειρίας αλλά και ενίοτε μαλκίας, κάτι σαν την κοινωνία δηλαδή (και μη με μπανάρετε- δεν γίνεται να γράφω μια λέξη και να τρώω infraction και άλλοι να τα κάνουν πουτ@ν@ από τις βρισιές και να μην γίνεται τίποτα-ξεκολλάτε παιδιά...τέλος πάντων... όχι ότι έγινε και τίποτα.... όλα καλά)
Ένα καλορυθμισμένο σύστημα με την κατάλληλη τοποθέτηση και σωστό καύσιμο δεν προκαλεί προβλήματα (δείτε για παράδειγμα σε άλλες χώρες πχ Ιταλία με 50% υγραεριοκίνητα...... αλλά βλέπεις.... εμείς είμαστε νεοέλληνες και εμείς ξέρουμε καλύτερα....)
Καληνύχτα Κεμάλ....