Κατα τα αλλα Νικο εχει δηλωσει οτι κουραστηκε να μπαζει στο αμαξι ο ντεντυμποης:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Κατα τα αλλα Νικο εχει δηλωσει οτι κουραστηκε να μπαζει στο αμαξι ο ντεντυμποης:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μάλλον εννοούσε ότι το αμάξι κουράστηκε τα μπαξίματα του γιατί αυτός είναι απτόητος!! Καλά κάνει δεν το βαριέται ποτέ έτσι :thumbsup:
Θα του κοψω την καλημερα ειναι πολυ κακη επιρροη ο νεαρος. :D:D
Χαχαχαχαχα μ'αρέσει ρε τί να κάνω!! Με έχετε πάρει χαμπάρι βλέπω :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
ρε παιδια μην το ψαχνετε ο τυπος ειναι για εκεινη τη στολη την ομορφη με τα μανικια που δενουν απο πισω και μαζι και τα χερια!!!
https://imageshack.us/a/img543/7627/...2195465718.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
εμενα μου αρεσει που κανει ανανεσωση χτες την αγγελια με τα φαραω και σου λεει δεν ταχω,τα δωσα....
ε τοτε ρε παπαρα τι κανεις ανανεωση στην αγγελια για να χρεονωμαι τσαμπα η' να σου πω καλημερα επειδη στραβο....???:th_Laie_67-1::hystericalbs1::thumbsup:
ναι ναι!!! το εχω παρατηρησει και εγω αυτο σχεδον καθε μερα κανει ανανεωση.. τον μονο λογο που μπορω να φανταστω να το κανει αυτο ειναι για να μαζεψει παραγγελιες η να δει ποσους ενδιαφερομενους εχει, ωστε να φερει πραμα μαζεμμενο απο γερμανια... παντως ειναι μεγαλος καραγκιοζακος ο τυπας :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: