Αρχικό μήνυμα απο
arci
Γνωρίζω όλα αυτα που λες, έκανε όσο ένα καλο διαμερισματακι στην Ελλάδα. Εδώ μέσα συμφορουμιτης πουλάει ε36 μ3 πένα 5000 κ δεν κινειται φύλο, τα ε30 4 πορτα κάνουν 1000-1200ε και πάλι δεν κινειται φύλο...αν εσεις θεωρείτε οτι ένα τέλειο 316 αξίζει 4000 εγω είπα πάω πάσο! Απλά σας- μας κανει να ελπίζουμε οτι τα αυτοκίνητα μας έχουν ακόμα αξία.
Η 316 ε30 είναι ένα αργο απροβλεπτο και σε κακού οδοστρώματος άσφαλτο - δε μιλάω για βρεγμενη... Εώς και επικίνδυνη. Έχει δε ανεπαρκή φρένα. Το οτι τα 2πορτα είναι όμορφα και κάνουν drift σε συνδυασμό με το οτι φοράνε δυνατά για το καρότσι μοτέρ και εξασφαλίζουν χαμόγελο όταν το διπλωνεις, στην Ελλάδα της ευμάρειας για ένα διάστημα πουλήθηκαν ορισμένα σε υψηλές τιμές όντως. Σήμερα δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Και μη συγκρίνουμε το πόσο έκανε ένα αυτοκίνητο πριν 20 χρόνια νομίζω δεν έχει νόημα, επίσης το ποσά χρήματα έχουμε ρίξει σε ένα αυτοκινητο ειτε για συντηρηση είτε για βελτίωση ξέρεις και ξέρω οτι αυτα πανε περίπατο όταν πουλάς... Για συλλεκτικότητα ναι το δέχομαι, αλλα... Ιστορικές βγάζει πλέον στα 30 χρόνια! Απο το Σεπτέμβρη δε δε θα μπαινει κάν δακτύλιο και μιλάμε για αυτοκίνητο πολυ καλοπουλημενο, entry level έκδοση με πολυ καλή ποιότητα κατασκευής που ακόμα κυκλοφορούν τα περισσότερα. Άρα ούτε συλλεκτικό είναι.
Α σε πείραξε το σκουπίδι, θα σου πω οτι εγω έχω κόλλημα με τις Αλφα 33 που για τους περισσότερους είναι ακόμα μεγαλύτερο σκουπίδι, έχω και μια αλφασουντ που θεωρείται σκουπίδι απο πολλούς εδώ και 25 χρόνια , και πλέον σκουπίδι θεωρείται απο πολλούς και το 36αρι μου. Δεν το είπα προσβλητικα ως προς τον ιδιοκτήτη