παντως οι εμποροι ειναι κακια φαρα.
δεν εχω συναντησει σωστο ανθρωπο στο χωρο αυτο.
ολοι θελουν να σε πατησουν στο λαιμο...
Printable View
παντως οι εμποροι ειναι κακια φαρα.
δεν εχω συναντησει σωστο ανθρωπο στο χωρο αυτο.
ολοι θελουν να σε πατησουν στο λαιμο...
ειχα μιλησει για ανταλλαγη με ενα cooper s ιδια χιλιομετρα και ημερομηνια παραγωγης με το δικο μου.
φουλ εξτρα και αυτοματο το κουπερακι.
ευτυχως που ο εμπορος μου ζητησε 2,5κ επιπλεον και τον εστειλα.
ισως και να με βολευε, ισως να εφευγε γρηγορα, ισως ισως ισως.
δεν το μετανιωσα καθολου παντως.
το αμαξι το εδωσε μετα απο καμια βδομαδα
Λογικό, ελληνική νοοτροπία...Η εκμετάλλευση πάνω από όλα... Τώρα δε με την κρίση , Η ευκαιρία για όσους έμπορους έχουν μεγάλο cash να πάρουν κυριολεκτικά τζάμπα ΑΜΑΞΑΡΕΣ και να τα πουλήσουν άνετα πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω... Παραδείγματα βλέπουμε καθημερινά...
Καθηστε λιγο ρε παιδια!
Εμπορευομαι κατι για να βγαλω κερδος απο την πωληση.
Που ειναι το κακο?
Και ποιος ειναι καλος?Αυτος που σκοτωνει?
Ποιος ειναι καλος?,αυτος που δανειζεται για να παρει κατι που δεν μπορει να ανταπεξελθει και μετα λεμε το "σκοτωνει"?
Υπαρχουν και αγγελιες ιδιωτων,μπορεις να επιλεξεις απο κει.
ΟΛΑ πληρωνονται σημερα ,και η βιτρινα ακομη.
Ειναι φυσικο ,πιστευω,(το λες Στρατο και στην αγγελια με το Brera),σε προιοντα σαν τα μεταχειρισμενα αυτοκινητα,που δεν υπαρχει τιμη μαρκε,να γινεται ο κακος χαμος!Δεν λεω οτι με ικανοποιει αυτο το "αρρωστημενο" σκηνικο αλλα δεν εχει μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα που επρεπε να ζουμε εδω και χρονια :-(
Noμος της Φυσης...
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...29342115_n.jpg
Δεν είναι κακό στο να βγάζεις από μία αγορά-πώληση .
Πιστεύω ο Στράτος είπε για την εκμετάλλευση , δηλαδή να πάρει κάποιος αμάξι 50Κ+ ευρώ και να του δίνουν ούτε 15Κ για να το πάρουν ενώ θα το δώσουν 20++ εντάξει είπαμε κέρδος αλλά ως ένα σημείο..
Στράτο κάτι τέτοιο δεν εννοείς ή κατάλαβα λάθος πριν?
Και γω το ιδιο καταλαβα!!!
μιλατε για απληστεια,δεν ειναι ομως!
εχετε μπει στη θεση τους.ο στρατος τωρα στα κοντα πουλησε,αν τον επαιρνε να ανεβασει κανα χιλιαρικο δεν θα το κανε?Και αν το κανε θα ηταν κακος η' απληστος???
Δεν ειπε κανεις οτι το εμποριο ειναι λειτουργημα!!!
Δηλαδή συμφωνείς να αγοράσει κάποιος ένα αμάξι 12Κ από κάποιον με ανάγκη και να το δώσει 22Κ? 10Κ καθαρό κέρδος ΜΟΝΟ από ένα αμάξι δηλαδή? Τόσο έχουν μισθό κάποιοι οικογενειάρχες, εντάξει δεν λέω ελεύθερη αγορά έχουμε , αλλά το παν μέτρον άριστον πιστεύω πρέπει να ισχύει παντού. Και πιστεύω είναι και θέμα σεβασμού στο συμπολίτη μας...(Ξέρω ζω σε άλλο κόσμο θα μου πεις...)
Το δικο μου το αγόρασα το 06 67χ
Καινούργιο έκανε σκαρτα 100χ
Τώρα κάνει σε ανταλλαγή για αγορά 2000 κυβικών και πάνω 12χ
Κ για αγορά 1900 και κάτω
10χ
.
Δυστυχώς έτσι είναι.
Οι μαντραδες τη δουλεια τους κάνουν.
Βγάζουν κέρδος και απο την αγορα κ απο την πώληση.
Αν δεν θές πουλά το μόνος σου.
Η απαξίωση και οι φόροι φταίνε.
Όχι οι έμποροι.
Sent from my iPhone using Tapatalk