Φανταστικό!!!! Πολύ πιο ωραία και πιο λειτουργική απο την 19αρα.
Να το χαίρεσαι!!! Καλα χιλιόμετρα!!!
Printable View
Φανταστικό!!!! Πολύ πιο ωραία και πιο λειτουργική απο την 19αρα.
Να το χαίρεσαι!!! Καλα χιλιόμετρα!!!
Ευχαριστώ.thumb
η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετά ποιο άνετα και δεν "κοπανάει" τόσο όσο με τις 19"
αλλα οι 19αρες μου ειναι CSL που μαρεσουν και αυτες πολυ, αλλα λεω να τις φοραω μονο το καλοκαιρι.
Η αλήθεια είναι οτι οι 18ρες είναι καλύτερες! Και εμένα μου άρεσε περισσότερο σαν ''συμπεριφορά''..
αλλά να πω την αμαρτία μου, δεν μου αρέσουν 4 πισινές..μου αρέσει το ασύμμετρο look! :original:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...71872347-1.jpg
thumb thumb thumb thumb
Καποιος καραφλας φωναζε για τις 18αρες πριν πολλαααααα χρονια και τοτε τον αγριοκοιταζανε και τον λεγανε περιεργο.......ομως αυτος κρυφογελαγε γιατι ηξερε οτι θα δουνε το φως το αληθινο καααααποια στιγμη.
Συγγνωμη που περιαυτολογω αλλα το εγραψα για να το δουνε καποιοι συγκεκριμενοι και να πηξουνε.
Στο Μ3 Ε46 αναφερομαι που ειχα με 18αρες φανατικα και μονο.
Του Στελιου πιο πανω ειναι με 4 πισινες απο οτι βλεπω,προτιμω και εγω το στενο-φαρδυ,με πισινες μπροστα χανεις ελαφρως αμεσοτητα και turn in.
P.S Στελακο ωραια να το χαιρεσαι,ωραια δουλεια εχεις κανει,το εχω στα υποψην το αμαξι σου αν και οποτε.
Γιαννη σευχαριστώ.
αυτο που διαπίστωσα φορώντας 9άρες μπρος-πίσω είναι οτι το αυτοκίνητο είναι τελείως απόλυτο με την έννοια οτι σε καθημερινή χρήση μπορεί να σε κουράσει.
"διαβάζει" απόλυτα τον δρόμο. και τι εννοω με αυτο.. πχ ερίσματα, κλίσεις του δρόμου που δημιουργούνται περισσότερο απο φορτηγά, το τιμόνι είναι απόλυτο και μπορεί σε ενα τέτοιο έρεισμα ας πούμε να σε "τραβήξει" αν δεν το κρατάς καλά.
πάει δηλαδη τα "μουτρα" οπου θέλει. οποτε θελει αρκετη προσοχη. στην πίστα ομως δεν ισχυει αυτο γιατι ή πιστα δεν εχει ερείσματα και λακούβες κλπ.
Μπαίνει στις στροφές όμως πραγματικά με όσα θες να μπείς, και γιαυτο πολλοί χρησιμοποιούν το square για track days κλπ απο οτι καταλαβαίνω.
Σε αυτο φυσικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η ανάρτηση που φοράω ( η Νιτρον) η οποία πραγματικά είναι κορυφή είτε με ασύμετρο είτε με square, είτε με τις CSL (εκεί είναι αλλού), το πάτημα του και η οδηγική του συμπεριφορά είναι απίστευτη. Αφού νομίζω οτι με την εργοστασιακή αναρτηση ήτανε βάρκα στο στρίψιμο.
Αλλά ομως αυτες οι αναρτήσεις "πονάνε" με τους κωλοδρομους που έχουμε λακούβες, σαμαράκια κλπ. Οπότε εκεί υπερτερεί η εργοστασιακή ανάρτηση και οι 18άρες ζάντες.
οπότε το ασύμετρο είναι καλύτερο και υπάρχει απόλυτος έλεγχος του τιμονιού και της συμπεριφοράς στην καθμερινή χρήση.
τις 8άρες μπροστά τις εχω κανονικά τις οποίες θα τις βάλω παλι τώρα κοντά ώστε να είναι κανονικά το ασύμετρο setup. Απλώς τις πήγα να τις βάψω και αυτές ώστε να είναι πεντακάθαρες
Οπότε τώρα έκανα τις δοκιμές μου μιας και έχω τετράδα κανονική αλλά εχω και 2 πισινές 9άρες extra τα οποία μου έτυχε καλή περίπτωση και τις πήρα ολες μαζι.
Επίσης με τις 9άρες μπροστά είναι και τιμόνι ποιο βαρύ οταν π.χ πας να κάνεςι μια αναστροφή ή οταν κινείσαι αργά και θες να το κόψεις να στρίψεις.
Ωραία πινακιδα... κ κ@λος..