Πρεπει να τα δοκιμασεις φιλε προς Θεσσαλονικη . . .
Printable View
Μπήκαν δαχτυλίδια στο καντράν και βάφτηκαν και οι βελόνες.
Φτιάχτηκε και το καντράν που είχε πρόβλημα με τις ενδείξεις χιλιομέτρων.
Ευχαριστώ πολύ τον φίλτατο πανούλη.gyiama
Ωραίο!Μεγειά!:)
χαχαχαχ να ειστε καλα ρε παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!παντως το να βοηθας δε σου βγαινει παντα σε καλο........:whistle::whistle: δεν πειραζει ομως οποιος χρειαστει κατι και μπορω να βοηθησω εδω ειμαστεthumb
ΥΓ εννοειται οτι αυτο που ανεφερα πιο πανω δεν εχει να κανει με σας τους 2!!!!!!!!!
σακη τωρα εισαι ετοιμος για μπαντες!!!χαχαχα
γεια σου πανουλη χρυσοχερι!!!!!!!!!
ιδου και τα περιβοητα ματια αγγελων με προτζεκτορες...:mpaks:
το καλυτερο υλικο για βαψιμο...ειναι να πατε σε ενα καταστημα που πουλαει μινιατουρες κ τηλεκατευθυνομενα κ να ζητησετε το κοκκινο χρωμα που βαφουν τα συναρμολογουμενα.Ειναι διαφανο κ ειναι καταπληκτικο...
Μου περρισευει λιγο στο κουτακι που χα αγορασει για το δικο μου...
οποιος το χρειαστει πμ...thumb
καλοριζικο...παρα πολυ ομορφο....!thumb
τι να λεμε....ολα τα λεφτα!:thumbsup:
να'στε ολοι καλα παλικαρια! καλα μπαξιματα σας ευχομαι!
πςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!
Ελα να βλεπω και λευκα φλας σιγα σιγα . . .
ΒΒS CH Black Edition :worthy:
Powered by speed and style :notworthy:
Xi xi xi xi .....
φοβερη ζαντα παει και με το λευκο οπως λεμε κουτι!!!!
προσοχη ομως στα πεζοδρομια.
εχθες εμπαξα αυτο...https://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-...ts_Accessories
Αρκετα καλες οι πρωτες εντυπωσεις...οι αλλαγες δεν με ταλαιπωρουν καθολου απο θεμα σκληροτητας ισα ισα που εδωσε την αισθηση που ηθελα-εψαχνα..
ουτε καινουργιο οταν ηταν το ζετακι δεν τις επαιρνε ετσι τις ταχυτητες....
και το κορυφαιο το αφησα για το τελος....επιτελους βρηκα το βημα που ηθελα....το εμπαξα κιολας δηλαδη....απο το compact 323i,,με ταμπελακι επανω στο διαφορικο 3,07...παιδια σωθηκα...πλεον εχω 3τες 160χιλ απο 140χιλ..τι αλλο να πω οτι ειχα κοφτη στα 230χιλ και μου εσπαγε τα νευρα σε κανανα βραδυνο μακρινο ταξιδακι........πλεον 247gps και ειχα ακομα λιγες στροφουλες..........θα το δοκιμασω και σε κανενα πατηματακι με συγκεκριμενο αυτοκινητο να δω διαφορες σε σχεση με το 3.45(βημα)τα υπερ και τα κατα...εαν και τα υπερ φανηκαν και πιστευω οτι με καλυπτουν περισοτερο απο τα κατα...εκει που σιγουρα εχασα οπου ηταν εμφανης η διαφορα ηταν σε αναβαση-καταβαση με αρκετα κλειστα σημεια....κορινθου-επιδαυρου....μεγαλη διαφορα....αλλα χαλαλι γιατι απο σταση κι εθνικη ραβει το πραμα............thumb:mpaks:
κουκλι το compact σου!
αυτο το περιμενω ακομα εντωμεταξυ...και το ειχα παραγγειλει πρωτο απο ολα..γιατι μου χαλασε το φωτιζομενο του Μ" και θελω ν κοντινει αλλο λιγο και ο λεβιες...και καλη τιμουλα...γιατι στεγνοσαμε παλυ..αργοτερα βλεπουμε..
https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW_E46...486009166/item
ειπα να βαλω ενα φυλαχτο γιατι μου το ματιαζετε το εργαλειο.......
ετσι πως παει η δουλεια
θα λεμε οτι βαλαμε βενζινη χιχιχιχιιχχι