εγώ δευτέρα ή τρίτη...πάω το σάββατο να πιω το καφεδάκι μου, να παραβώ όποιον νόμο
του κοκ μπορώ, και τέλος.
Printable View
εγώ δευτέρα ή τρίτη...πάω το σάββατο να πιω το καφεδάκι μου, να παραβώ όποιον νόμο
του κοκ μπορώ, και τέλος.
Σημερα το απογευμα μετα την ψηφιση, εκατσα το γυαλισα το εγλειψα, επλυνα τις ροδες το εβαλα μεσα και εκλεισα την γκαραζοπορτα.......εκλεισα τα φωτα χωρις να κοιταξω πισω.....εχω συνηδητοποιησει τι ακριβως θελω και γιατι ακριβως το κανω.......Το εβαλα βιτρινα......thumb
μέχρι 15 ιουλίου είναι η προθεσμία αν δεν κάνω λάθος???
το τεκμήριο ισχύει το ίδιο με του 2011. δλδ 11κ για το Μ3.
και τα χριστούγεννα, ραβασάκι με την μισή έκτακτη εισφορά. 400 ευρά δλδ...
Λες και το ηξερα....πριν λιγο καιρο φροντισα να φτιαξω κατι στο σπιτι που μου απαλυνει καπως την θλιψη αυτη......
Αλλα Αντωνη να σου πω και κατι αλλο......ειμαι αρκετα ''σοφος'' πλεον για να καταλαβαινω ποτε σε κατι πρεπει να δινω προτεραιοτητα και ποτε να κανω πισω....αυτο το αμαξι το εκανα ΠΟΛΥ κεφι.....αλλα...εχω οικογενεια και πρτιμω ολα αυτα τα λεφτα που θα γλιτωσω απο το αμαξι* να τα ριξω καπου αλλου και οχι σε ενα βαρελι διχως πατο...και το σεπτεμβρη που θα πουν απετυχα, να θελουν και αλλα για το 12!!!!.......
Τεκμηριο, εκτακτη εισφορα, τελη,εξτρα φορο λογο τεκμηριου
Θεωρητικά θα πάει αναλογικά με τους μήνες κυκλοφορίας, σωστά??
Άρα όποια στιγμή και να τις καταθέσουμε θα αφαιρεθούν οι μήνες που απομένουν ως το τέλος του έτους.
Λέω για Σεπτέμβριο, να το χαρώ τελευταίο καλοκαιράκι!!
Λοιπόν εγώ, αντίθετα με τον Γιάννη, επειδή δεν έχω και γκαράζ, άφησα την κούκλα μου στο δρόμο, άπλυτη, απεριποίητη, χωρίς να της δείξω καθόλου τα αισθήματά μου για μερικές ημέρες.
Σκέφτηκα, πως όσο όμορφη και αν αν ήταν , δεν θα ήθελα καμία σχέση μαζί της, αν αυτή δεν ήταν πρωτίστως καθαρή.
Ομως η συνείδησή μου με τρώει, γιατί δεν της έδωσα την ευκαιρία να διεκδικήσει το ρόλο της στη ζωή μου.
Ετσι αύριο θα την πλύνω και θα την πάω μιά βόλτα να μιλήσουμε.
Θέλω να δώ τι θα μου πεί !! Ποιά επιχειρήματα θα μου παραθέσει για μην την αλλάξω !
Πολύ με προβληματίζει αυτή η σχέση !!!!!:think:
γιάννη...πληρώνω το 50% του 21400, το οποίο είναι 10700.
- 30% λόγο 5ετίας, πάμε στα 7490. 5% έκτακτη εισφορά, σύνολο 374,5 γαμησιάτικα.
για το 2012 όμως ελαφρώνω το τεκμήριο των 21400 χιλιάδων, βάζω το καπελάκι μου
στραβά και τέλος.
αλήτες. όταν το αγοράζαμε είμασταν νομιμότατοι και με το παραπάνω, με κανονικά
τιμολόγια και και και, και τώρα ξάφνικά θα μας βγάλουν και λαμόγια. και τόσο που τα
κυκλοφορήσαμε με τα αλλαγμένα δεδομένα, χάρη στο μπουρδέλο τους κάναμε, που το
ονομάζουν και κράτος.
τέλος. μιλάμε έχω πολύ οργή μέσα μου αυτή την στιγμή.
Και εγω το ιδιο σκεφτομαι Βασιλη ασε που εμπαξα ασφαλεια πριν απο 15-20 μερες,μην παει και χαμενη.
Βεβαια θα περασω απο τον λογιστη μια βολτα να μου πει ακριβως τα νουμερα και βλεπουμε.
Διακοπουλες λοιπον και μετα πινακιδες σε σακουλακι και βουρ στην εφορια για καταθεση,να ειναι καλα το Panda που για αλλη μια φορα θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια.
Το BMW θα βγαινει σε καμια συναντηση στου Ταμταμ αφου ειναι κοντα στο σπιτι μου και συνεργειο για τα δεοντα.
Μια απ τα ίδια και γω.
Μόνο που Θωμά, όσο αφορά το τεκμήριο και τα τέλη, keep in mind ότι......
......μέσα στο 2012 κατά πάσα πιθανότητα θα τις πάρουμε τις πινακίδες και για να τα κυκλοφορήσουμε, αλλά και για να μη τις καταστρέψουν. Οπότε αν πάμε 1-2 βδομάδες πριν κλείσει ο χρόνος....Ιούνιος 2012, θα επιβαρυνθούμε πάλι με το μισό τεκμήριο. Άρα τα 1.100 δε τα γλιτώνουμε. :original:
Μαζι με τις πινακίδες θα τους κανω δώρο και το πλαισιο του φορουμ, τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.:ranting2: :ranting2: :ranting2:
Για οσο καιρο θα το εχω στην ακρη,θα πληρωνω κανονικα οσα θελει το κρατος (τελη-εισφορες-κ.λ.π.),μονο που θα τα καταθετω σε εναν λογαριασμο ( κωδικο Μ5) που θα ανοιξω στην τραπεζα που συνεργαζομαι αμεσως μολις παραδωσω πινακιδες και οταν με το καλο αποφασισουν να παψουν να βλεπουν πισω απο τις πινακιδες του Μ5 τον Εμιρη του Καταρ....,θα παει το μπαξιμο συννεφο!!!
Οσο πιο πολυ αργησουν να τα παρουν πισω,τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το μπαξιμο....,εγω παντως εδω θα ειμαι και θα τους περιμενω!!!!
Υ.Γ: εκτος απο χαζοι ειναι και στραβοι....εχω εγω καμια σχεση με αυτον τον ασχημομουρη;:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
3.24 να ειναι τα λεπτα που τους απομενουν τους ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ Αλεξη.:ranting2::ranting2::ranting2:
Εγω αν δεν το χρειαζομουν το 5αρι θα κατεθετα πινακιδες αμεσα και οχι στο τελος της χρονιας για κανενα 15ημερο που υπολογιζω .
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον σε ολους τους φίλους που θα βλέπουν τις μπουμπουκες τους στα παρκιν οπου θα περιμενουν με ανυπομονησια μεχρι να μπει το κλειδι στην μιζα για την επομενη βολτα.:original:
Εγω παντως θα τα πληρωσω και τα τελη και την εκτακτη εισφορα.Αν και ειναι μεγαλο το ποσο (Χ5 + Ε46 2.2) θα τα δωσω.Δεν πινω δεν καπνιζω,1 καψουρα εχω τα μηχανοκινητα.Και οσο εχουμε την υγεια μας θα μας τα τρωνε,δεν πειραζει.Τελη Γεναρη θα τα χουμε ξεχασει τα τελη αλλα την ευχαριστηση θα συνεχισω να την εχω...
Και εγω πρωτα ο Θεος θα πραξω το ιδιο με τον Αλεξη,αν υπολογισει κανεις εκτος απο τα τελη και την εκτακτη εισφορα τα λεφτα για τις ασφαλειες,τις βενζινες,τα σερβις αλλα και τι φθορες λογω της χρησης που θα πρεπει να επισκευαστουν τοτε μαζευεται ενα καλο ποσο για πολλα μπαξιματα......................
Και οταν με το καλο τα παιδια παρουν τον λοπου τοτε θα ξαναβγουμε στους δρομους πιο δυνατοι και πιο ωραιοι.
σωστός ο john...ειλικρινά χέστηκα ακόμα και αν τις κάνουν βραχιολάκια.
μέχρι να αλλαχθεί η νομοθεσία, δεν με ενδιαφέρει. αρκετά τους ανέχτηκα...για την
κ@υλ@ μου δεν θα γίνω ο μ@λ@κ@ς του παπανδρέου και του κωλοήλιου του...
νομίζω είρθε η ώρα για αντίδραση, και η αντίδραση απαιτεί θυσίες. ένα γούστο έχω,
το αμάξι μου. ούτε το χρωστάω, ούτε τπτ. η κατάσταση απαιτεί να το κάνω πέρα...
Παιδες και γω δεν ξερω τι θα κανω ακομα.. Ειμαι μια ετσι, μια αλλιως...
Θα εξαρτηθει τελευταια στιγμη μαλλον..
Αν και το σκεφτομαι λιγο οπως ο Μητσος ^ πιο πανω.. Το ξερω οτι ειναι κερατιατικα και ουτε θελω να τα δωσω, αλλα...
Καποιος ανοιξε το στοματακι του,ε;:thumbsup:
Δεν ξερω Αρη,μιλησα με τον ανθρωπο και δεν τον ενδιαφερει ανταλλαγη+μετρητα οποτε δεν βλεπω να γινετε το deal,αν καταφερω και δωσω το δικο μου πριν το πουλησει εχει καλως αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,δεν σκαω κιολας,μαζευουμε τα λεφτα και ετοιμαζομαστε για το επομενο βημα.
ποσο θα μου ερθει η εκτακτη εισφορα στο μ3 θα εινα 30% κατω και ποσο θα ειναι το τεκμοιριο?
Θα επρεπε να σας τιμωρησω παραδειγματικα αλλα δεν θα το κανω,τωρα καταλαβα την παροιμια "θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει".:th_Laie_67-1:
Αλεξη ενδιαφερουσα η προταση σου,θα την μελετησει το υπουργικο συμβουλιο σε συνδιασμο με την τροικα και θα σου απαντησει εν καιρω.thumb
Αρη εχασα το μηλοφωνο και μαζι του και καποιες επαφες στειλε σε παρακαλω σε μυνηματακι το κινητο σου να τα πουμε τηλεφωνικως.
Να κάνω μία ερώτηση??Εγώ που δεν δηλώνω εισόδημα (είμαι φοιτητής) και έχω στο όνομά μου το αμάξι (1895κυβικά) τί ακριβώς παίζει με τα τεκμήρια??? Μέχρι τώρα το δικαιολογούσα από μία τυπική δωρεά που μου είχε κάνει ο παππούς μου.Από εδώ και πέρα τί??
Ευχαριστώ!!
Διαβάζοντας τα πρακτικά για τον εφαρμοστικό φαίνεται ότι η έκτακτη εισφορά περιορίζεται μόνο στο οικονομικό έτος 2011, δηλαδή θα υπολογιστεί βάσει των τεκμηρίων και των μηνών κυριότητας μόνο εντός του 2010.
Βέβαια και εν αναμουνί της ερμηνευτικής εγκυκλίου ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται να περιορίζεται στην προηγούμενη χρονιά ρητά.