Μολις εστειλα τη λιστα με τα στοιχεια μας στον εμπορο!
Μην ξεχαστείτε αυριο πρέπει να βαλουμε την προκαταβολη!
Printable View
Μολις εστειλα τη λιστα με τα στοιχεια μας στον εμπορο!
Μην ξεχαστείτε αυριο πρέπει να βαλουμε την προκαταβολη!
οκ Σπύρο και εγώ αύριο θα πάω από εκεί και μετά θα σε πάρω τηλ..thumb
Σπύρο εαν θέλεις τηλεφωνητή φώναξε... :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Να σας δείξω και αυτό: https://timeless.en.alibaba.com/prod...D_E3_New_.html Πήρανε φόρα και βγάζουνε :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Λοιπον τα νεοτερα...
Καταθεσαμε ολοι προκαταβολη, πλην του φιλου Ε46-31 ο οποιος σημερα μπηκε στο group buy (αυριο θα κανει την καταθεση του)!
Περιμένω επιβεβαιωση απο την GPScom Technologies Co οτι, όντως βάλαμε ολοι προκαταβολη!
Συμφωνα με το καταστημα την αλλη παρασκευη περιπου θα εχουμε τα μηχανηματα!
Σας ευχαριστώ για την υπευθυνότητα που δείξατε!
υ.γ Αν θελει ο φιλος tsagio ,που πηγε και ειδε το μηχανημα απο κοντα και του εκαναν καποια επιδειξη, ας μας πει τις εντυπώσεις του!
Αυριο πρωι θα εχω κανει και εγω την καταθεση.ευχαριστω το σπυρο για τις ενεργειες του.
Αντε παμε γερα
βαση για το κλιμα θα παραγγηλετε απο το ζερβουδακη η δεν θα βαλετε καθολου?
Απ'οτι μου ειπαν τα παιδια εδω μεσα η νεα βαση εχει υποδοχες για να κουμπωσει το κλιμα ενω στην παλια που εχουμε πρεπει να μπει ταινια διπλης πισω.Κατα τα αλλα μπαινει χωρις κενα
dimtz κρατα τα φραγκα να πιουμε κανα μπουκαλι στο dalouz:cheers:
Να ρωτησω ρε παιδια ειναι κανεις που θα το τοποθετησει μονος?
Εγω εχω φορεμενο το parrot πανω στο αυτοκινητο σκεφτομαι να το βγαλω και να μεινω με της οθόνης εσεις τι λετε?
σκεφτεσαι να ανεβασεις κανα DIY?
Επειδη το parrot ειναι συνδεδεμενο κατευθειαν πανω στη φυσσα αν το συνδεσω με την οθονη λες να παιξει κανα βραχυκυκλωμα?
Να ανεβασω, αλλα επειδη ξεκιναει η εξεταστικη μου και θα πνιγομαι, θα αργησω να το τοποθετησω μαλλον! Σε περιπτωση που ξεκλεψω λιγο χρονο παντως, θα ανεβασω!
Αν βγαζει καλωδιακι το dynavin mute, μπορεις να το συνδεσεις ανετα!
Συνδεεις το mute του dynavin με το mute του parrot!
Το to mute του parrot ειναι αυτο που εχεις συνδεσει τωρα στην εργοστασιακη φυσα στο pin 7
Καλησπέρα όπως λέει πιο πάνω ο Σπύρος σημερα πήγα απο το μαγαζί είδα το μηχάνημα και μου έκανε το παλικάρι μια σύντομη επίδειξη.Το μηχάνημα κατα την δική μου άποψη είναι πολύ καλό τουλάχιστον από εμφάνιση και χειρισμό με πολύ εύκολο μενου και καλά γραφικά (όσα είδα δηλαδή) τα κουμπάκια και ο φωτισμός είναι στα χρώματα του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου. Έχει υποδοχές για τα πάντα 3 θύρες usb μια μινι στην πρόσοψη και 2 κανονικές που θα της εχουμε κρυφές,πιθανών στο ντουλαπάκι,θύρα για μινι sd καρτα,εξόδους για ενισχυτές και ολά τα συναφή, μου έδειξε και έναν ενισχυτή για ψηφιακό σήμα για την τν, το οποίο θα το έχει προς πώληση σε κανα μήνα, γιατι αυτό που έχει τωρα πάνω είναι για αναλογικό σήμα απλα το αναφέρω για όποιον θέλει αργότερα να κάνει την αναβάθμιση. Δε ξέρω τι αλλο να γράψω έμενα πάντως μου άρεσε παρα πολύ εγω προσωπικά το χα δει μόνο σε φοτο και απο κοντά όταν το δα ενθουσιάστηκα άντε με γεια μας και καλοφόρετα :clap::clap:
Παιδια ο Ζερβουδακης δεν δινει τη βαση τον ρωτησα και δεν την εχει.Απλα μου προτεινε να την παρω απο την αντιπροσωπεια
Φιλε Sierra αν γινεται θελω και εγω τη συγκεκριμμενη βαση. Είπες οτι εχεις και ανθρωπο για τοποθετηση?
παιδια τη βαση θα την βαλετε και εγω οταν εβαλα το δικο μου δεν ηθελα να την αλλαξω.μην κανετε καγκουριστικα πραγματα.δεν μπαινει ο κλιματισμος στην υπαρχουσα βαση καθεται στραβα και αφηνει κενα.
και μην δινετε τζαμπα χρημα για τα περαστικα η εγκατασταση και του dynavin και της βασης ειναι παιχνιδι.εγω τα περασα ολα μονος ενα κατσαβιδι χρειαζεται τιποτε αλλο.
Εμένα βασικά με ενδιαφέρει γιατι η υπαρχουσα βαση εχει περασει τα πανδινα απο τον προηγουμενο ιδιωκτητη.
δεστε παρακατω ποια απο τις 2 χρειαζεσται.αν εχετε μονο κουμπακι αντισπιν θελετε την πρωτη.αν εχετε αντισπιν θερμαινομενα καθισματα κλπ πατε στη δευτερη.
Nα σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Κάμερα όπισθεν θα βάλουμε ή όχι; Τι λέτε αξίζει; Υπάρχει κάμερα για την πινακίδα και άλλη στο φωτάκι της πινακίδας ... thumb
φιλε την εχω παρει και εγω αλλα δεν την εβαλα μιας και εχω το εργοστασιακο μπιπ.θελει ξηλωμα το ντουλαπακι του συνοδηγου ολη η μοκετα τα πισω καθισματα η μοκετα του πορτμπαγκαζ ωστε να περασει το καλωδιο.για καποιον παντως που δεν εχει ουτε το εργοστασιακο μπιπ θα του ειναι χρησιμη.