Χλωμο να'χει τελειωσει μεσα στις γιορτες...Ακομη εξαρτωμαστε απο πολλους παραγοντες που δεν μπορουμε να υπολογισουμε...σωληνωσεις,π ρογραμμα...
Printable View
Και μερικες φωτο απ'το ολοφρεσκο σφυρηλατο μοτερ μου και τον εγκεφαλο με την πλεξουδα του
Αγοραστηκε και υδραυλικος κουρμπαδορος Mega CVT-2 καθως και τουμποσωληνες για την κατασκευη του Roll cage μου αργοτερα.Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχουμε το χρονο και το χωρο ν'ασχοληθουμε,οποτε προεχει να τελειωσουμε με το μοτερ πρωτα,να βγει στο δρομο+πιστα και να το μαθω καλα.thumb Θ'ανοιξω σχετικο thread τοτε:thumbsup:
Σημερα παραλαβαμε και τα πολυποθητα ARP μπουζονια και ξεκινησαμε τα δεσιματα!!Λογικα με τη νεα χρονια θα ρολλαρω!!:warriorsmiley:
Με το καλό!!!!:thumbsup:
Αλήθεια πόσο κόστισε ο κουρμπαδόρος και απο που, αν επιτρέπεται :original:
Σημερα εγινε και η παραγγελια του τελευταιου ανταλλακτικου για να συμπληρωθει το project μου.Οταν ξεκινησα στην αρχη με την ιδεα να δουλεψω maximum 0.5bar υπερπιεσης,ξεραμε οτι το εργοστασιακο δισκοπλατο μπορει ν'αντεξει την περισσεια δυναμης και ροπης και καθοτι ηταν σχεδον καινουριο,αποφασισα να μην αλλαξω.Πλεον τα δεδομενα εχουν αλλαξει,η πιεση που θα δουλεψει το μοτερ,ξεπερναει το 1.3-1.5bar,η χρηση νεου συμπλεκτη ηταν επιτακτικη οποτε και παραγγειλα εναν 6φτερο ανθαρακονηματινο δισκο-πλατω Sachs παρεα με αλουμινενιο,ενισχυμενο και ελαφρυτερο(10.5lbs) μονης μαζας βολαν ν'αντεχει τη σκληρη χρηση που τον περιμενει ;)
Ξεκινησαμε τα μονταρισματα πλεον,περιμενουμε τον συμπλεκτη και συντομα στους δρομους...
1,5 μπαρ!!!!!!!!!!!
εδώ μιλάμε το πράμα σοβαρεύει...
μπράβο ρε. εύχομαι να σε δούμε μαζί με την υπόλοιπη τρελοπαρέα σας, σε καμμιά διοργάνωση βαρβάτη.
τουλάχιστο τα αμάξια σας μέχρι στιγμής, αξίζει να σταθούν δίπλα στα τέρατα που τρέχουν.
όσο για τις οδηγικές ικανότητες σας, είμαι σίγουρος ότι είστε αντάξιοι, τουλάχιστον των αυτοκινήτων σας.
και μερικες φωτο απο τη συναρμολογηση του κτηνους :
Και μερικες ακομη απο σημερα,που μονταραμε και το δισκο-πλατω,βολαν.Υστερα μπηκε το μοτερ πανω παρεα με την εξατμιση,σασμαν,ψυγειο λαδιου.Αυριο ξεκιναμε με τις σωληνωσεις.....
-Μιχαλη
-
προχωρα
-
σε θελει ολη η χωρα-
(με ρυθμο)
thumb