εγω πιστευω τομι οτι εισαι εριστικος, επιθετικος, φαιδρος, εγκαθετος και εμπαθης...:D
Printable View
εγω πιστευω τομι οτι εισαι εριστικος, επιθετικος, φαιδρος, εγκαθετος και εμπαθης...:D
Αν είχε την παιδεία και τον κοινό νου, έπρεπε να πάρει τα χρήματα και να πει και ευχαριστώ... τα χρήματα που του έδωσες είναι το ψωμί του...αλλά πρέπει να έχεις τουλάχιστον διψήφιο αριθμό IQ και έστω ΙΧΝΟΣ φιλότιμου για να το καταλάβεις.
Αυτή η νοοτροπία, αυτή η παιδεία τους έκανε να μη θέλει να τους δει κανείς.
Δυστυχώς η εξαίρεση είναι να σε εξυπηρετήσει κάποιος που όντως αξίζει να βρίσκεται σε δημόσια θέση.
ΥΓ: το εισητήριο για θεσσαλονίκη με τρένο θα πάει στα 50¤, να δεις που θα κοιτάμε σε λίγο τις τιμές από τα βενζινάδικα να τις συγκρίνουμε με τα εισιτήρια να δούμε τι μας συμφέρει.
Να'ναι καλά το κράτος και η υποτιθέμενη εξυγίανση που θέλει να φέρει.
Μάλλον εξυγίανση θεωρείται το να πάμε τα εισιτήρια τόσο ακριβά, ώστε να συνεχίσουμε να τρώμε και παράλληλα να μη μπαίνουμε και μέσα.
Κι ας μη μπορεί κανείς να βγει από το σπίτι του επειδή δεν έχει να βάλει βενζίνη ή να αγοράσει εισιτήρια.
Επειδή αναφέρεσαι στη χούντα, να σου πω το εξης χωρις να απηχώ τις απόψεις του συνομιλητή μου γιατι ειλικρινα δεν εχω εμπεριστατωμένη εικόνα για το θέμα.
Κουβέντιαζα τις προάλλες με πρωην υπουργό, συνταξιούχο, και μιλούσαμε για εργα υποδομής, κόστη, κλπ. και εξεστόμισα ότι ίσως κάποια εργα που δεν εχουν θετικο οικονομικό ισοζυγιο θα ήταν καλό να αναλαμβάνει ο στρατος
και αστραψε και βρόντηξε μιλώντας για τον επικεφαλής της εταιρείας τότε ο οποίος προήχθη σε Α/ΓΕΣ αργότερα και απετέλεσε προτεργάτης της χουντας.
Επεμεινε δε οτι σε μια χωρα σαν την Ελλαδα καλο ειναι ο στρατος να απεχει απο οποιαδήποτε "κοινωνική" δράση γιατι κίνδυνοι πάντα ελλοχεύουν. Ουτε στις πυρκαιές.
Ειδατε που στην Αγγλία ο Κάμερον ζητησε απο την ΒΑΑplc να μπει ο στρατος στο heathrow και η εταιρεια αρνηθηκε;
Εγω πάλι ειμαι της αποψης pooling of resources που λένε, οτι εχεις χρησιμοποίησε το.
κανονικά έτσι πρέπει να είναι...
δυστηχώς εμείς, αρκούμαστε στο καθησιό και προτιμάμε να έρχονται ξένοι
να εκμεταλεύονται τα πράγματα μας και εμείς να ζούμε απο τα ψίχουλα που
μας δίνουν, + τις μίζες για να αναλάβουν την όποια δουλειά για λογαριασμο
μας και τα δανεικά χρήματα...αυτά είναι και τα χάλια μας τα σημερινά...η
ελλάδα εδώ και τρείς γενιές ζεί με δανεικά και έχει άχρηστα κορμιά για να
την διαχειρίζονται και να κάνουν τις δουλειές της...το ωχ μωρέ δεν βαριέσαι,
έχει ο θεός, εγώ θα σώσω την ελλάδα, είναι και τα εθνικά μας σλόγκαν... το
ωραιότερο δε είναι πως περιμένουν όλοι όσοι τρώνε τόσα χρόνια απο την χώρα
αυτη, να τους σώσει κάποιος άλλος.
χεχεχε και το βασικότερο.
παίρνουν πολά παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε...