Δεν μας ειπε κατι.
Ενα πειραμα για να ειναι επιστημονικο πρεπει να εχει επαναληψιμοτητα.
Χρειεζεται ακομα 30 τηλεφωνα για να τους αλλαξει θεσεις (το μεσαιο καιγεται αργοτερα) οπως επισης και να γινουν δοκιμες με τις νεες θγκες τους.
Printable View
σταματη δωσε μου εμενα τα $$$ των δοκιμων να σε παω σε ενα φιλο στο ηρακλειο(!) να σου βαλει λουκανικα αντι για δαυτα και να μου πεις μετα τι σ αρεσε ποιο πολυ!
το κινητο δεν το βρηκα εγω αλλα ενας φιλος μου..εγω εχω iphone 3gs αλλωστε η βοηθεια σου παλαιοτερα μου φανηκε τρομερα χρησιμη κατα το σπασιμο που ειχα κανει αρα γνωριζω και πως ενεργοποιειται το κινητο οταν ειναι νομιμο αγορασμενο...αυτο που ρωτησα εγω ειναι τι κανουμε τωρα που βρεθηκε το κινητο και διαγραψαμε ολο το περιεχομενο και μας επανεφρε στο αρχικο μηνθμα...συνδεση με itunes....το κινητο ειναι ξενο και δεν αναγνωριζει καρτες δικες μας...υπαρχει λυση στο προβλημα αυτο????
καταλαβαινω οταν λες ξενο εννοεις αμερικανικο για να λες οτι δεν αναγνωριζει καρτες.
Οποτε εκτος του jailbreak πρεπει ο φιλος να κανει και unlock.
Το ριστορ το εκανε με την 4.1?
πρεπει να κανεις ριστορ.Οπως και να εχει.
μετα ομως πρεπει να κανεις και unlock.
Για πες, ειναι 3g ή 3gs??
Πριν δύο μέρες απέκτησα κ εγώ ένα I phone 3gs 32gb λευκό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο (Aceman) για την βοήθειά του να αποκτήσω το Μηλόφωνο !
Αυτές τις 2 μέρες λοιπόν στον ελεύθερο μου χρόνο κάθομαι και διαβάζω για να μάθω τις λειτουργίες του…
Χρήστο κ πάλι ευχαριστώ φίλε και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ να μου κάνεις ένα ιδιαίτερο μάθημα!
χαρα μου να βαζω αλλον ενα στην οικογενεια!!!!!
Το τηλεφωνο το ηξερα και ηταν τελειο κ σε αψογη τιμη.Χαιρομαι που πηγε παλι σε δικα μας χερια!
Μολις ηρεμησω θα σε παρω για καφε.
Υ.Γ:Μη το πολυσκαλισεις μεχρι τοτε!!!!