Αρχικό μήνυμα απο
paganis
σημερα τοποθετησα...την σωληνα(σπιραλ) που παει στον κομπρεσσορα...το μαφ...και το φιλτρο( μανιταρι).ολο δηλαδη το συστημα εισαγωγης...ουσιαστικα δηλαδη μαζι με τα χθεσινα..το αυτοκινητο ηταν ετοιμο για την πρωτη του δοκιμη! εβαλα μπροστα και διαπιστωσα τα εξης....το σπιραλ...θα πρεπει να αλλαχτει με κανονικη σωληνα( σφυριζει αρκετα στην αναρροφηση) ..υπαρχουν καποιες αρυθμιες...και σκαμπανεβασματα στο ρελαντι...(βεβαια δεν δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια για να διαβασει τα νεα δεδομενα..πανω στον ενθουσιασμο μου το αφησα για αυριο)...επομενο βημα..μια προχειρη χαλαρη βολτα στο δρομο.! το εβγαλα λοιπον και χωρις να το ζορισω ...εκανα την βολτιτσα μου μιας και το εχω στερηθει τοσες μερες.! στον δρομο το αμαξι μπερδευει...αλλα δειχνει πως εχει σαφεστατα ροπη και δυναμη( βεβαια δεν ανεβασα στροφες ωστε να εχω σωστη γνωμη.)! αλλο συμπερασμα...το αμαξι οπωσδηποτε χρειαζεται σκαστρα ,μπαρομετρο..και το μπαιπας( που ηδη εχει αγοραστει ..και περιμενω εναν ανταπτορα για να τον τοποθετησω)..σε αφημα του γκαζιου...ακουω ενα σκασιμο..και λεω παει εσπασε το μοτερ...ευτυχως απλα ειχε βγει ενα κολλαρο( επιτηδες δεν τα εχω σφιξει τερμα...ωστε σε μεγαλη πιεση να μην σπασω κανα μοτερ.)...η ατυχια ειναι οτι αυτο το κολλαρο ειναι το πιο βαθια χωμενο...και το πιο δυσκολο στην τοποθετηση! ελπιζω να το φτιαξω αυριο ...και να κανω μια δευτερη αναγνωριστικη!