Ρε Μιχαλη τι να με στεναχωρησεις;
Χανω κανα μεροκαματο και δεν το ξερω; :th_Laie_67-1:
Καφενειακο κους κους κανουμε :cheers:
Printable View
Απορώ πως δεν το έχετε σηκώσει ακόμα.:th_Laie_67-1:
Γράψε και τις καλύτερες σας ήττες και μετά απο πόσα χρόνια κάνατε την πρώτη εκτός έδρας νίκη.
Αν θες γράψε και για
την 5αρα απο την Ροζενμποργκ
την 5αρα της Ρεάλ
την 4αρα της Μαντσεστερ
την 7αρα της Γιουβε
την 3αρα απο την Ανόρθωση
Στο Tefal
4αρα απο Λυων
4αρα απο Βαλένθια
4αρα απο Λυων
3 απο Ροζεμποργκ.
Φυσικά όμως αυτά θέλετε να τα ξεχάσετε όπως πολύ επιλεκτικά ξεχνάτε το πως πηγαίνετε όλα αυτα τα χρόνια στο Τσου Λου !
Και αν έχετε καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του θρεντ εχει να κάνει με το πόσο δόλια και βρώμικη ομάδα είστε και οχι το πως εχετε καταφέρει να ανεβείτε επίπεδο.
Εδω και σχεδον 20 χρόνια μαζευετε ζεστο χρήμα απο το τσου λου. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κανείς.
Οσες φορές ερωτηθήκατε όμως για την "διαγωγή" της ομάδας σας......Μούγκα είστε !
Γνωστα ολα αυτα και φυσικα εχουμε φαει στραπατσα εσυ ειπες ομως οτι δεν εχουμε κερδισει ομαδα της προκοπης και ετσι σου θυμησα μερικες.....εδω τρωνε 4αρες και 5αρες ομαδες κλασεις ανωτερες απο τον ολυμπιακο ολα στο προγραμμα ειναι ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ....λεω αν.
Οσο για την σαπιλα και την παραγκα αυτη προυπηρχε και πριν τον Κοκκαλη-Μαρινακη βλεπε....Βαρδυλογιαννης,Καρ ας-Μελισσανιδης.
υ.γ Πως τα πηγατε εχθες γιατι δεν παρακολουθω ?Κρασοντραρ την ειπαμε αυτην την υπερομαδα?
Βεντούζα έκανα, γιατι δεν το λες ? Δεν θίγομαι ουτε εχω αυταπάτες για τις δυνατότητες της ομάδας μου.
Αλλα μην λες μεγάλα λόγια γιατι περυσι την άσιμη Ντινπρο την ειχες ευκολάκι και τελικά σε βεντουζάρησε και εφτασε και τελικό. Κοιτα μην πας κανα Europa και γίνει καμιά στραβή.
Προφανως κι εννοεις αν πρεπει να απολογηθω για τον προεδρο της ομαδας μου. Οχι για την ομαδα μου.
Δεν θα τον υπερασπιστω ΠΟΤΕ γιατι φιλε μου εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να κανω στη ζωη μου απο το να γινω το τσιρακι του.
Αυτος, και τα εκατομμυριακια του εχει και δουλευει χοντρα χιλιαδες ατομα.
Εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους και ουτε θα γινω.
Μπαλιτσα να βλεπουμε, να πινουμε τις μπυριτσες μας και να κανουμε χαβαλε, ασχετα απο οτι μαλακιες εχουμε γραψει παραπανω.
Ασφαλώς και δεν ζητάω να απολογηθείς για τα της ομάδας σου. Δεν κατηγορώ προσωπικά τον όποιο οπαδό προς Θεού.
Το να μην παραδέχεσαι όμως ενω γνωρίζεις κατα βάθος και μάλιστα να επικροτείς γιατι σε συμφέρει αντι να αποδοκιμάζεις σε κάνει υπερασπιστή του κάθε λαμόγιου που αναλαμβάνει Πρόεδρος.
Τώρα αν εσένα ή τον καθένα που εθελοτυφλεί ,προσωπικά σε ευχαριστεί να βλέπεις αυτό το χάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ψάχνεις να βρείς την καλυτερη καναπεδάρα για να την μοστράρεις στον Βαζελο και στον Παοκση οκ παω πάσο. Αλλα μετά μην ψάχνετε για ανταγωνιστικότητα, επενδυτές και αλλες παρόμοιες δικαιολογίες που κατα καιρούς λέτε για την κατάντια μας.
Ετσι μπαλίτσα θα βλέπουμε μονο Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη και συνήθως τραβάει μέχρι τον Ιανουάριο.thumb