:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Θα σε περασω με το ποδηλατο του Ε.Τ και θα εχω και τον Σταματη μπροστα!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Θα σε περασω με το ποδηλατο του Ε.Τ και θα εχω και τον Σταματη μπροστα!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
Κρίμα Γιώργο, δεν είμαι σπίτι να ρίξω ένα φώτοσοπ να τον βάλω στη θέση του τον παλιοπετούγια.
γεια σου ρε τζορτζ! εσυ κι ο χαρι ποτερ!
ξεκινησα και γω σημερα το ποδηλατακι γιατι απο το καλοκαιρι εχουμε ξεφυγει λιγο και δεν χωραμε στα παντελονια:ranting2:
Εκανα γυρω στα 15 χιλιομετρακια απλα για να ξεπιαστω και να αρχισω να συνηθιζω.Εχω σκοπο να το καθιερωσω καθε μερα για να επανελθω στην παλια κατασταση.:thumbsup:
Περισσοτερα...
Το BMW M Bike είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και αποκλειστικής σχεδίασης. Τα δισκόφρενα και το ματ ανθρακί πλαίσιο με το λογότυπο Μ συνδυάζονται τέλεια με τη δερμάτινη σέλα με την επένδυση σε λαμπερό κόκκινο χρώμα, τις εντυπωσιακές ζάντες και το τιμόνι. Άλλωστε, η μοναδικότητα και η αποκλειστικότητα αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Συλλογής Μ, αλλά και φυσικά του ποδηλάτου BMW M.
Η μαγεία της ταχύτητας.
Όσοι απολαύσουν αυτό το σπορ ποδήλατο στην πόλη ή κάνουν μία σύντομη βόλτα στην εξοχή θα προσελκύσουν άμεσα την προσοχή. Η ευρεία κλιμάκωση των διαθέσιμων σχέσεων προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα. Απλά κορυφαίο.
Η σέλα του BMW M Bike κατασκευάζεται από δέρμα κορυφαίας ποιότητας, με κόκκινο επένδυση. Έτσι, εξασφαλίζεται πρόσθετη άνεση και ακρίβεια. Το ενσωματωμένο σύστημα ταχυτήτων Shimano SLX είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. Η εμπρός ανάρτηση στο πιρούνι Manitou Match είναι εξαιρετικά στιβαρή, ενώ τα δισκόφρενα διασφαλίζουν άμεση ακινητοποίηση.
Από τον Ιούνιο του 2010, το BMW M Bike θα είναι διαθέσιμο στο Επίσημο Δίκτυο BMW, σε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής.
Επιπλέον, στο Επίσημο Δίκτυο BMW θα ανακαλύψετε προτάσεις για ρούχα και αξεσουάρ από την Συλλογή M Collection. Για παράδειγμα, η κορυφαίας ποιότητας δερμάτινη τσάντα M Cabin Bag, ή τα παπούτσια M Shoes – μαύρα sneakers από συνδυασμό δέρματος και nylon, σχεδιασμένα σε συνεργασία με την Puma – αποτελούν μία ακόμα πρόταση Μ.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
BWM M Bike – limited edition
Ύψος πλαισίου: M: 46 cm (για ύψη 162–178 cm),
L: 51 cm (για ύψη 175–185 cm),
XL: 55 cm (για ύψη 183–195 cm),
Πλαίσιο: αλουμινένιο, εμπρός ανάρτηση, σχεδίαση BMW
Πιρούνι: Manitou Match, διαδρομή ελατηρίου: 80 mm
ΥΓ.Εαν η BMW βγαλει και τιποτα που να τρωγεται καμια σοκολατα Μ π.χ την ωρα που θα κανω ποδηλατο με το Μ Bike τοτε
θα το αγορασω.
https://www.auto24.gr/html/ent/522/ent.44522.asp
Αν είχε και μια τιμούλα αυτό το ταπεινό ποδηλατάκι...
1.500 ευρω