Επειδή σε 20 μέρες περίπου θα έχω έναν τέτοιο διάολο στα χέρια μου ποιός θα αναλάβει να με κατατοπίσει στα χνάρια του;
Printable View
Επειδή σε 20 μέρες περίπου θα έχω έναν τέτοιο διάολο στα χέρια μου ποιός θα αναλάβει να με κατατοπίσει στα χνάρια του;
Παιδιά επειδή εγώ το έχω μόνο για τηλέφωνα και δεν το χω ψάξει έχω να κάνω μια χαζη ερώτηση,οταν βγαίνουμε από μια εφαρμογή με το μεσαίο κουμπί,σβήνει τελείως;
Ναι σβηνει τελειως Δημήτρη.
Τι θα έχεις,τηλέφωνο ή την πιό πάνω εφαρμογή ;;
Για το τηλέφωνο,σου προτείνω για αρχή να μελετήσεις καλά το προσπέκτους που θα βρείς πιο πάνω σε λινκ που έχω βάλει ή στη σελίδα της εταιρίας και στη συνέχεια να διαβάσεις και τα ποστ αυτού του θέματος.
Ναι! (η εφαρμογή)Παράθεση:
mitsos_chania: Παιδιά επειδή εγώ το έχω μόνο για τηλέφωνα και δεν το χω ψάξει έχω να κάνω μια χαζη ερώτηση,οταν βγαίνουμε από μια εφαρμογή με το μεσαίο κουμπί,σβήνει τελείως;
.........
Ωπ! δεν είδα τον Γιάννη. (λολ)
Και αλλη μια ερωτησουλα,να μην σβηνει τελειως και απλα να γινεται ελαχιστοποιηση υπαρχει τροπος?
Υπάρχει μια εφαρμογή που το αφήνει να τρέχει στο backround και "επιταχύνοντας" το κινητό (κίνηση σαν σφυρί φαντάσου - δεν μπορώ να το περιγράψω καλήτερα χεχε) έρχεται το dock μς τις εφαρμογές που τρέχουν και την ανοίγεις πάλι. Ισως ο Χρήστος να θυμάται πως λέγεται...
αυτο ειναι το προγραμματακι, αλλα δυστυχως δημιουργει κολληματα και καθυστερει το τηλεφωνο.
το ειχα και το εβγαλα...