Ιδέα φωτογράφησης !
Από πάνω ...ψάχνω μπαλκόνι :original:
Τι ινφο ;
Printable View
Ινφο για την ιδεα,με καλυψες.Εχω μπαλκονι ελα
https://imageshack.us/a/img33/1530/4lkt.jpg
Βρε τυπε τι εγινε θα μας ρημαξεις και αλλο την ψυχολογια απογευματιατικα :D:D:D:D:D:D
Koυκλε,διαβασε καλα,γιατι και γω τα ιδια περνουσα :th_Laie_67-1:
Το πηρα αποφαση,αλλωστε το ειπε και ο @Gant πιο πανω,ονειρα ονειρα ονειρα!!
Χτες ετυχε και ειδα και το INCEPTION με τον B.Pitt ....
1ο επιπεδο,ειναι το επιπεδο που βρισκεσαι τωρα και γω πρινλ λιγο καιρο,ονειρευεσαι και μελαγχολεις ,σε πιανει παραπονο γιατι δεν επιασες το τζοκερ και αλλα τετοια.....ξεπερασε το,παμε παρακατω!
2ο επιπεδοειναι το επιπεδο που βρισκομαι εγω τωρα μετα απο πολυ καιρο και πολυ προσπαθεια,εχεις ξεπερασει τις μελαγχολιες και ξυπνας με χαμογελο,
σαν να το ζουσες ενα πραγμα !!!!
3ο επιπεδο,εδω τα πραγματα σοβαρευουν,το 3ο επιπεδο εχει δυο τομεις,ο ενας ειναι ο πραγματικος και ο αλλος ειναι ο ονειρικος.
Δηλαδη για να περασουμε στο 3ο επιπεδο,πρεπει απαραιτητα να εχουμε περασει απο τα πρωτα δυο,ωστε να χεις σφυρηλατησει χαρακτηρα,γνωσεις και πυγμη,ως προς το αντικειμενο του ποθου σου και απεναντι στις τοοοοοσες σειρηνες που θα σε καλουν παραυτα...
Ο 1ος τομεας,ο πραγματικος,ειναι κατι σαν να βλεπεις τον Βασιλη(Doctore) ,το ζει,το αγγιζει,το απολαμβανει,ο δε 2ος τομεας ,ειναι ακριβως ιδιος με τον πρωτο μονο που σου λειπουν ,φοροι ,τελη κυκλοφοριας,λαστιχα,βενζιν ες..κτλ....κτλ...κτλ.... οπως επισης και το αμαξι :th_Laie_67-1: αφου εχεις περασει απο 1ο, 2ο επιπεδο ,πλεον νομιζεις οτι το χεις ,χωρις να το χεις,αλλα δεν σε πειραζει γιατι το ζεις στο ονειρο σου!!!!
Καλη επιτυχια.
ps:ευχομαι οταν γινω παππους(το αργοτερο)να μπορεσω να αποκτησω μια,να πηγαινω βολτες με την 'γρια' μου thumb
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...42587913_n.jpg
Πολύ σωστά τα είπες Μπιλ !
Τα όνειρα χρειάζονται. Και από το παρελθόν και προς το μέλλον.
Τώρα τελευταία ονειρεύομαι ότι πάω Ρινγκ μέσω Τοσκάνης.
Και ότι σταματάω σ' αυτά τα τοπικά μπακάλικα και τρώω ιταλικές πίτες με προσουτο.
Προς το παρόν όμως σταματάω σε καμμιά καντίνα και τρώω κάνα βρώμικο :hystericalbs1:
Γιατρέ τώρα που το έφερε η κουβέντα χρωστάς βόλτα...χαχαχαχ:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Δεν συνηθίζω να κάνω μισές δουλειές..:whistle:
:thumbsup: