κ επειδη δεν θελω να παρω μερος σε αυτο το παιχνιδακι
σου ειπα, μου ειπες, διαβασε,
εμενα ο Σταθης με καλυψε απολυτα σε αυτα που ειπε!
Printable View
κ επειδη δεν θελω να παρω μερος σε αυτο το παιχνιδακι
σου ειπα, μου ειπες, διαβασε,
εμενα ο Σταθης με καλυψε απολυτα σε αυτα που ειπε!
ρε Χρηστο ο Κωσταντινος λεει οτι αφου οπως λετε δεν ειναι θεμα εγωισμου τοτε το μονο που απομενει ειναι οτι δεν γουσταρετε τον Χρηστο.καταλαβες?ποια ειναι η αιτια τοτε του να μην ερθει καποιος εφοσων δεν εγινε στο μερος που ηθελε?
δεν μιλαω για τον Χρηστο συγκεκριμενα οτι το βλεπει ετσι γενικα μιλαω αλλα οπως ανεφερα σε προηγουμενα ποστ τι να κανουμε που οι πολλοι ψηφησαν χαλκιδονα?με αυτη την εννοια μιλαω οτι οκ εγινε εκει και φετος και μας κουραζει .δλδ δεν παμε γιατι εχουμε ξαναπαει σε αυτο το μερος?και για καφε που παμε καθε Σαββατο στο ιδιο μερος παμε δεν μας κουρασε?για το βενζιναδικο παμε η για την παρεα?αυτο λεω.εκτος αν τα παιδια δεν γουσταρουν ουτε την παρεα και προτιμανε να κανουν παρεα οι 10 που δεν θελαν χαλκιδονα.που φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο απλα λεω μια ακραια περιπτωση.
Δλδ ο Σαββατιάτικος καφες στο Shell γίνεται λόγω περιβαλλοντος χώρου ? Δεν νομίζω να κουρασε κανέναν το μερος.Για την παρέα και το χαβαλέ δεν γινεται ? Αντε και για να πλυθει κανενα αμάξι.Θα βαλουμε τον χωρο όποιος και αν ειναι αυτος πάνω απο την παρεα και την φιλία μικρη ή μεγάλη ? Εχω ερθει στο shell αρκετες φορες και δεν ήρθα ουτε για να πλυνω αμαξι ουτε για να βαλω βενζινη.Ηρθα για την παρέα !!
Ευκαιρία βρηκα Γιωργο για σχόλιο δεν είναι καποια απάντηση στο πόστ σου!
Η Σαλονίκη μας εχει δώσει μεγάλες στιγμές...
Για την ψηφορία και την συμμετοχή έγραψε και ο Στάθης.
Όσο για το καφεδάκι του Σαββάτου, αν το ψάξεις δηλώνουν 3-4 και μερικές φορές μαζεύονται 14, άλλες φορές πάλι μόνο 2-3. Εκει είναι open και όποιου του βολεύει έρχεται, είναι κάτι σαν στέκι σαν καφετέρια δεν είναι επίσημη πρόσκληση.
παιδες αν συνεχιστει αυτη η κατασταση,εγω θα μεινω Ξανθη. η κατασταση ξεφευγει και ειναι αμαρτια να χαλαμε τις καρδιες μας.δημιουργηθηκε προβλημα απο το πουθενα...κριμα...