Συγκρινεις ανομοια πραγματα...Οπως ενα αψογα συντηρημενο αυτοκινητο του 90 με ενα σχετικα καινουργιο αυτοκινητο του 2000+...Τι να πω απο κει και περα...
Printable View
Δε τα συγκρίνω εγω σε καμια περίπτωση , εσείς τα συγκρίνετε με το να θεωρείτε οτι η τιμη των ε30 είναι εφαμιλλη με αυτή των ε46. Το θέλετε η όχι η ε30 είναι ένα καλοφτιαγμενο παρωχημένο αυτοκίνητο εποχής 80´s. Η δε 316 ηταν είναι κΙ θα είναι σκουπίδι όντας πισωκινητο με όλα τα κουσουρια της πίσω κίνησης χωρίς να έχει τα συν της. Και πριν κάποιος αρχίσει να λέει για τη m3 θα του θυμίσω οτι λίγη σχέση είχε με τις κοινές ε30..
παιδια οσο θελει το πουλαει ο καθενας...δικο του ειναι...
αλλα και εμενα για απλο 30αρι και με αρκετα χιλιομετρα ειναι λιγο πολλα τα 4!
εγω πχ εχω ενα σιερρα 28,000κμ του 92 που ηταν στο γκαραζ τοσα χρονια και τα κερια στο εσωτερικο του ειναι ολα επανω..μυριζει καινουργιλα....δεν μιλαω για το χρωμα που με ρωτανε ολοι αν το εχω βαψει....ποσο πρεπει να το πουλησω?10?
Μιλησε κανενας αλλος για Ε46...?Τα 4000 ειναι τιμη εφαμιλλη με πολλων αλλων αυτοκινητων...Τι σημαινει αυτο?Ο ανθρωπος το συντηρησε τοσα χρονια,αλλαξε οτιδηποτε χρειαζοταν ειτε απο φθορα ειτε απο δικη του τρελα και ζηταει τοσα...Προφανως απευθυνεται σε καποιον με αναλογη τρελα που θα το παρει και θα συνεχισει να κανει το ιδιο..Δηλαδη αν ξεκινουσε καποιος να κανει ανακατασκευη ενα τετοιο αυτοκινητο θα του στοιχιζε λιγοτερο?ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...Τα 4000 ειναι πολλα για 18χρονο που το θελει για καψιμο,οχι για γνωστη και μερακλη...
Οκ έχεις δίκιο ειναι ευκαιρία! Αν είσαι μερακλης προχωρά! Με γεια!