δεν ηταν getz φιλε...ηταν παλιο atos με δυο μπουκες (την μια ακαπνη φυσικα!!!), γεματο ελληνικες σημαιες και εγραφε "κωστας ο μακεδονας" στο πλαι...:th_Laie_67-1:
θα ριξουμε πολυ γελιο παντως το βλεπω!!!το 46αρι αφου ξερεις οτι το αγαπαω...
Printable View
και η διαδικασια ψαξιματος s38b36 αρχισε....
βρεθηκε τροπετο μ5 ε34 με 3.6lt...τωρα θα παμε μαζι με το μηχανικο να δουμε αν τα μηχανικα μερη αξιζουν...για να δουμε..
αντε με το καλο
ψάξε για 38αρι που ναι πιο καινούριο + δυνατό
νικ γιατί δε σκέφτεσαι κ προς v8 μεριά που είναι πανφτηνά (εκτός από το κιβώτιο), έχουν τρελή ροπή (40kg), στροφαρουν πολύ + θα χεις πολύ καλυτερο ζύγισμα στ 30αρι (σε σχέση με το big straight six) ότι πρέπει για driftοκαταστάσεις
Θελει πολλη εξτρα δουλεια για να μπει πανω το V8 σε σχεση με το Μ5 Ε34....καρτερ,εξατμιση,πατεντ ες σασμαν,φτιαξιμο κεντρικου,διαφορικο.....
βρε παιδια...ακουστε με...
τοσα χρονια καταφερνω να χαλαω μοτερια συμβατικα..καθημερινα, ποταπα, τραγικα (οπως ειπε και η τζουλια....)..μια φορα εχω αχτι να χαλασω και ενα καλο μοτερ....
και τωρα ο πραγματικος λογος ή τι ακριβως σκεφτομαι..πιστευω οτι μονο τα m μοτερ εχουν αυτο το top end στον κοφτη..και συγκριμενα ποτε δεν το ειχα πλην του μ3 μου..οποτε ειπα μια φορα να αλλαζω ταχυτητα προς τα πανω και να τρελαινεταιιιιιι....ετσι για το γαμωτο ρε παιδι μου....
υγ...ευχαριστω ολους οσους υποστηριζουν την επιλογη μου..και αυτο το project...ολους τους φιλους εδω που μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα δεν παιζει ρολο..ολους αυτους που μας βοηθανε στην τρελλα μας..που μας δινουν κουραγιο στις δυσκολιες και αντιξοοτητες που περναμε για να φτιαξουμε αυτα τα αμαξια...να ειστε καλα ολοι...