Σήμερα αλλάχτηκαν ακρόμπαρα-ημίμπαρα στη μπέμπα (lemforder) και σινεμπλόκ παράκεντρα Μ3 και μετά απ' όλα αυτά έγινε και μία σπέσιαλ ευθυγράμμιση...thumb
Printable View
Σήμερα αλλάχτηκαν ακρόμπαρα-ημίμπαρα στη μπέμπα (lemforder) και σινεμπλόκ παράκεντρα Μ3 και μετά απ' όλα αυτά έγινε και μία σπέσιαλ ευθυγράμμιση...thumb
Εμπαξα σωληνα στη θεση του προκαταλυτη της πολλαπλης εξαγωγης στο αμαξι μου(ε81 116i) και ειμαι πολυ χαρουμενος:thumbsup:
Επειδη το μπαξιμο-αλλαγη εγινε λογω προβληματος που παρουσιαστηκε,ανοιξα σχετικο θεμα αλλου,για περισσοτερες πληροφοριες
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=21495
Δεν τις εμπαξα ακομα γιατι θελω να τις νικελωσω πρωτα.Απο τον αλλο μηνα λογικα thumb
Τοσο πολυ βαριεσαι κυριος να μπεις να διαβασεις;;;Να πατησεις το λινκ κυριος,τα εχω γραψει εκει αναλυτικα,το αναφερω αλλωστε και στο μηνυμα που εκανες quote!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:
Κανενα λαμπακι Θανο,χωρις να ρυθμισω τιποτα!Απο ηχο σε σχεση με το φιλτρο ο ηχος εχει μειωθει θα ελεγα,δεν ακουγεται τοσο το ρουφηγμα,ενω ακουγεται περισσοτερο η εξατμιση πιο μπασα και εχει ενα μικρο και ωραιο κροταλισμα,μπορει και μερικα σκασιματα σε "περιεργες" αλλαγες σχεσεων καθως και σε αποτομο πατημα,αφημα του γκαζιου.
Κλείσαμε ένα χρόνο μαζί,οπότε είπα να της πάρω κάτι για την επέτειό μας.
Συνημμένο Αρχείο 24149 Συνημμένο Αρχείο 24150
και
Συνημμένο Αρχείο 24151 Συνημμένο Αρχείο 24152 Συνημμένο Αρχείο 24153 Συνημμένο Αρχείο 24154 Συνημμένο Αρχείο 24155
Και να ευχαριστήσω το Νίκο Αλωνιστιώτη από το speed & style για ότι έκανε.
Πολυ καλη αναβαθμιση! Μπραβο! Μεγεια!