Βγάλτο και πήγαινε να στο φτιαξουν ρε,
Άμα τους το πας σαν δείγμα δεν νομίζω να λείπει κάτι...
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Printable View
Αν η εσωτερική διαμετρος ειναι ίδια ωστε να μην στραγκαλιστει το λαδι δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα και θα καθαρίσεις με λίγα χρήματα
Ένα καλός ταπετσέρης στα νότια προάστεια; Θέλω να αλλάξω τα πλαϊνά σε Ε-46 Coupe
An προσεξετε λιγο τα ''μαμα'' εχουν δυο ''στραγγαλιστες'' πιεσης.
Αυτό τα φτιαχτα μαρκούτσια δεν το εχουν και δεν μπορουν να το εχουν.
Μονη λυση είναι να κοπει ο μαστος από το παλιο και να ξαναμπει στο νέο φτιαχτό με την καταλληλη επεξεργασια.
Ο Γιαννης ο Σαββόπουλος στην Αθηνα στην Σπ.Πατση νομιζω ότι το εχει πετυχει να μην σφυριζουν - μουγκριζουν τα φτιαχτα του.
Μαρκουτσας είναι ...δοκιμαστε τον.
Καποια στιγμη τα ειχε στειλει ο μηχανικος μου για επισκευη τα μαρκουτσια.
Δεν ξερω σε ποιον μαρκουτσα.
Κρατησε τα εργοστασιακα ειδικα τεμαχια.
Μονο τα μαρκουτσια αλλαξε.
Τιποτα δεν ακουγεται.
Απολυτως τιποτα.
Τον βρηκα Νικο θα τον καλεσω αυριο. ghost τι εννοεις τεμαχια? Τα μεταλλικα σωληνακια μεχρι να αρχισει ο σωληνας υψηλης?
Bill αδιαβαστος? Τι σε στειλαμε στα Λονδινα ρε? :tease:
Πηρα τα γνησια απ'εξω τελικα.
Καφεδακι και αλλαγη του λαστιχενιου συνδεσμου MAF -πεταλουδας...thumb
Για πειτε γνωμες για το 46αρι.
Ο Πλατωνας ειπε για φουλ βιολογικο μεσα 180¤. Ο Ρελλας για φουλ ντυσιμο και επισκευη 250¤ το καθε καθισμα, 20¤ καθε κολωνακι. Ο Τζιμης "γυρω στα 150¤" και τον Βρανακη τον ψαχνω 2 μερες και δεν το βρισκω ποτε στο μαγαζι να το δει απο κοντα για να δωσει τιμη οπως ειπε. Τιμες χωρις φπα.
Το αμαξι ειναι ολο φουλ γκρι δερμα. Το καθισμα του οδηγου ειναι αθλιο πλεον, και δεν ξερω τι εχει πεσει πανω ειναι λες και το πλυναν με σουαζ. Του συνοδηγου εχει λιγες ζαρες που ισως μετα το βιολογικο να μη φαινονται τοσο, αλλα λεω αν τα ντυσω να τα κανω και τα 2. Οποτε λεω για επισκευη τα 2 μπροστα και καθαρισμο τα πισω που ειναι αθικτα.
Ίσως να σώζεται μόνο με βάψιμο
Οι ζάρες δεν πρόκειται να φύγουν με τον βιολογικό,
είτε έχει χαλάσει εσωτερικά το αφρολέξ οπότε θέλεις γέμισμα,
είτε έχει "ανοίξει" το δέρμα οπότε χρήζει επισκευής
Θεωρώ πως ή λύση που έχεις επιλέξει θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα,
απλά θα σου στοιχίσει κάτι τις παραπάνω.
Του οδηγου δεν σωζεται Ηλια. Τι να φτιαχτει? Οι ραφες στα πλαγια που ανοιξαν? Ενα τεραστιο σκισιμο στο κεντρο (τζιν μαλλον)? Οι φουσκαλες λες και επεσε σουαζ? Παει για αλλαγη!
Του συνοδηγου οι ζαρες δεν θα φυγουν με βιολογικο, σκεφτηκα πως αφου θα καθαρισει δεν θα φαινονται. Ειναι μιση δουλεια ομως και δεν μου αρεσουν τα μισα :thumbsup:
Αμα τελειωσω με το σαλονι, μετα μενει ενα ολικο βαψιμο εξω, τα πισω τζαμια που τα τριμς εχουν γινει κομματια και ο τζογος στο λεβιε. Μετα θα κρατησει αλλο τοσο :thumbsup: Δεν εχει βγαλει κανενα μηχανικο προβλημα και σκεφτομαι πως ακομα και με τοσο ακριβο μαζεμα, καλυτερο αμαξι δεν παιρνουμε. Και αν καποια στιγμη παρει αλλο ο μικρος, θα παραδωσω πινακιδες μεχρι να σκεφτω τι να το κανω.
Ρωτησα και τον Power Up για τελικο και ειπε 200¤ τοποθετημενο. Δεν ξερω τι να κανω με τη διπλη ασυμμετρη πισω, θα πρεπει να κοψω λιγο το προφυλακτηρα και δεν ξερω αν θα φαινεται καλο.
Ο Τζιμης στην Μακρυγιαννη κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες...
Πες του αν παμε μαζι 2 αμαξια για τα δυο μπροστινα καθισματα ντυσιμο μηπως πετυχουμε καλυτερη τιμη.
Υ.Γ εγω εχω Μ-πακ...
Γιωργο ξαναντυσα το τιμονι εκει υστερα απο 4+ χρονια. Αψογο και παλι. Και εγω M Pack εχω. Για τα καθισματα δεν ξερω πως θα ειναι ομως. Δεν εχω δει δουλεια του. Του Ρελλα και του Βρανακη εχουμε δει αρκετες και εδω μεσα. Σε σχεση με το Ρελλα ειπε 100¤ κατω. Ο Βρανακης ειπε να το δει απο κοντα για να πει τιμη (γιατι? αφου ολα τα bmw ιδια καθισματα εχουν) αλλα 2/2 που ημουν προς τα εκει ελειπε και δεν γινεται να αλλαξω το προγραμμα μου για να τον πετυχω. Στη τελικη 2 καθισματα 316 θελω να ντυσω οχι καμια Lambo.
Νεο χτυπημα της μοιρας :th_Laie_67-1:
Συμπτωματα. Δυσκολια στην εκκινηση, ρεταρισμα ρελαντι, "rough idle" σαν να αρχιζει να τρικυλινδριζει, σταματημενος σε φαναρι καταλαβαινεις τρεμουλο και χθες για λιγο δεν επαιρνε καθολου μπρος, και οταν πηρε εκανε σαν τρακτερ. Επισης νομιζω οτι δεν τραβαει καθολου εκτος αν εχω συνηθισει απο το Z.
Υποψιαζομαι αντλια βενζινης που δεν εχει αλλαχτει ποτε. p/n 16146766942. Ο Σπανος για νεο σετ ειπε 305¤ αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν με φπα :th_Laie_67-1:
Τα συμπτωματα δειχνουν αντλια? Το διαγνωστικο δεν βγαζει τιποτα. Η μαρκα της ειναι VDO. Πρεπει να αλλαξω ολο το σετ ή μονο το μοτερακι? Κανας παθων?
Επειδη περασε ο χρονος του edit ας το ενωσει καποιος με το παραπανω.
Το DIY φαινεται πανευκολο, να το δοκιμασω μονος ή υπαρχει κατι δυσκολο που δεν φαινεται στο βιντεο?
https://www.youtube.com/watch?v=aqVGpkan0rE#t=121
Μαλλον η αντλια του τυπου ηταν ακομα πιο χαλια απο τη δικη μου γιατι δεν επαιρνε καθολου. Εμενα παιρνει για την ωρα, δυσκολα ομως. Προτιμω να μη με αφησει στο δρομο.
Δεν το γνωρίζω ακριβώς, αλλά για να το δεις και μόνος σου μπορείς να μετρήσεις με μανόμετρο την πίεση (πριν ή μετά το φίλτρο καυσίμου) και να τσεκάρεις αν είναι στα κανονικά επίπεδα.
Αν είναι σαν τα 36αρια, μπορείς να γλιτώσεις τα κερατιάτικα αλλάζοντας μόνο μοτέρ.
Ps. Γενικά όμως, σαν σύμπτωμα είναι λογικό να μην παίρνει εύκολα μπρος. Γιατί δεν δουλεύει μετά στρωτά? :/
Σκετα μοτερακια βλεπω στα 100-110 περιπου Ελλαδα. Και ολο το σετ VDO το βρηκα 155¤ στη Μεταμορφωση. Οποτε παω για το σετ.
Θυμηθηκα και κατι σκασιματα που κανει οταν ειναι κρυο, και αυτο συμπτωμα χαμηλης πιεσης νομιζω.
Φάνη έχω αλλάξει εγώ μόνο το μοτεράκι,αν θυμάμαι καλά 80 ευρώ.
Ειχες τα συμπτωματα?
Μετα το μοτερακι εκανε κιχ ή δουλεψαν ολα ρολοι? Βρηκες το ιδιο ή ιδιων διαστασεων? Απο που?
Δεν ξερω αν πρεπει να αλλαξω μονο το μοτερακι ή θα επρεπε ολοκληρο λογω του οτι δεν την εχω αλλαξει ποτε, εχει φαει απειρα λαμπακια, και ειναι τοσα χρονια. Το μελετω.
Για μεταχ τρομπα λεω να μη το ρισκαρω καν.
Αυτα τα συμπτωματα (τρεμουλο,ψιλοκοψιματα στο γκαζι) ειναι σιγουρα τρομπα βενζινης;
Δουλευοντας το σε βενζινη και οχι σε αεριο παρατηρω οτι το κανει και στο δικο μου.
Εχω αλλαξει τρομπα με γνησια πριν εναμιση χρονο και εχω κανει καμια 30+ χιλιαδες χλμ..
Τοσο ευκολα χαλανε;
2104174033
Αρμενακης - Νικολαΐδης
Δηλαβερη & Θηβων (Λευκα Πειραιας)
Παρε τηλεφωνο και ρωτα τιμη VDO(~=150-160)
Προσεχε αν πας αλλου κυκλοφοράνε και κινεζικες.
(maκρυα)
Οσο για το σύμπτωμα...χωρις να εχεις δει το φιλτρο και τις υποπιεσεις, μην αλλαζεις τρομπα γιατι η τρομπα ΔΕΝ κανει σκασιματα !!!
είναι μπαμ και κατω...