παιδια ολα αυτα καλα αλλα τελικά τι θα κανουμε θα το ξαναψαξουμε απο την αρχη ή θα προχωρήσουμε στην αγορά που είχαμε αποφασίσει γιατι η μερες περνάνε έρχεται και 3ημερο....:think:
Printable View
παιδια ολα αυτα καλα αλλα τελικά τι θα κανουμε θα το ξαναψαξουμε απο την αρχη ή θα προχωρήσουμε στην αγορά που είχαμε αποφασίσει γιατι η μερες περνάνε έρχεται και 3ημερο....:think:
:shok: Παιδιά, αυτό είναι που δίνει ο Αποστόλης στη Νίκαια. Εαν θυμάσται τότε που το είδα είπα οτι μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα. Προσέξτε όμως στην πρώσοψη δεν έχει την είσοδο USB και κάρτας όπως το DYNAVIN το καινούργιο...
To VISION που είδα στο μαγαζί στον Αγιο Δημήτριο ήταν ολόιδιο το DYNAVIN. Η VISION είναι γνωστή από παλιά, θυμάμαι (όταν ήμουν νέος) ότι η FORD τα έβαζε σε πολλά μοντέλα της και ήταν αξιόπιστα. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν πολύ τα VISION... thumb thumb thumb
Εγώ πάντως θα περιμένω λιγάκι (Σεπτέμβρης) γιατί πιστεύω πως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη ακόμα.
Θεωρώ πως τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά χωρίς να σημαίνει πως είναι κλέφτες.
Απλά δεν έχει πέσει ακόμα η τιμή λόγω μειωμένου ανταγωνισμού (υπάρχει μόνο το Dynavin).
Θα περιμένω να βγουν και άλλα μηχανήματα πρώτα και μετά θα προχωρήσω σε αγορά.
παντως δεν βλεπω να το παιρνουμε. αν αρχισει ο καθενας μας να παρουσιαζει προσφορες ενω εχει κανονιστει group buy λογικο ειναι να την κανει ο καθενας σιγα σιγα. εδω εχω αρχισει και το σκεφτομαι και γω
Δεν ειχαμε κανενα νεοτερο και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και περισσοτερες ιδεες!
Λοιπον τελος... Το group buy κλεινει εδω! Αυριο θα συννενοηθω με τον εμπορο για προκαταβολες ,και τα σχετικα!
εγω παιδια πριν πω ναι και δοσω το λογο μου εχω σκεφτει τα παντα, ξερω οτι ειναι αυτο το μηχανιμα κανει τοσο κλπ κλπ, παντα θα βγαινουν καλυτερα μηχανηματα και διαφορες προσφορες, στην προκειμενη περιπτωση ηταν αυτην η προσφορα ειτε μας αρεσε ειτε οχι,αυτους που αρεσε μπορουν να προχωρησουν, αν περιμενουμε και περιμενουμε και περιμενουμε ποτε και αμα, μπορει να φτασει ο καιρος να δωσουμε τα 46αρια και να παρουμε αλλα, λοιπον οτι και να αποφασησετε και εγω μαζι σας, αυτα απο μενα........:whistle:
Αντε γερα..:dance1:
Εγώ οριστικά εκτός!!
Αρνητική και σήμερα η απάντηση :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Να σε ενημερώσω, επειδή το θέμα το παρακολουθώ από την αρχή και το ψάχνω για μηχάνημα από τον Φλεβάρη του 2009, υπάρχουν όχι μία αλλά τέσσερεις εταιρείες που το πουλάνε. Πρώτη το εμφάνησε η DYNAVIN απ΄όπου το είδαμε, δεύτερη ήταν η HUALINGAN και τρίτη η VISION και τέταρτη μία άλλη που την πουλάει ο Αποστόλης πουλέμε στη Νίκαια, αλλά δεν ξέρουμε πως παίζει γιατί δεν την έχουμε δεί. Οι τιμές ξεκίνησαν από 1200 euro και τώρα βρίσκονται εδώ που λέμε τώρα.Και τώρα οι τιμές είναι από 750 euro έως 950 euro. Στα 650 euro φτάσαμε λόγω του group και του ότι ο καταστηματάρχης είναι και αυτός μέλος του άλλου φόρουμ. Επίσης λόγο της κρίσης το euro πέφτει. Δηλαδη μην νομίζης ότι θα πέσει η τιμή με αυτές τις καταστάσεις και άλλο. Οπότε εμείς θα το πάρουμε τώρα και αν θές έρχεσαι και εσύ. Εχω ρίξει πολλά χιλιόμετρα για αυτό το θέμα. Πιστεύω να σε ενημέρωσα ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση... thumb thumb thumb
Παιδιά όταν το πάρουμε σας ενημερώνω ότι έχω φίλο ηλεκτρολόγο που θα το βάλω γιατί είναι λίγο ψείρας και θέλω να το προσέξει και όποιος θέλει ακολουθεί (θα είμαι σε όλους παρών) χωρίς παρεξήγηση... thumb thumb thumb
Βασίλη και gyiama μην χάσετε την ευκαιρία, αμα σφιχτήτε λίγο θα τα καταφέρετε, και τα δικά σας θα τα δώσετε μετά... thumb thumb thumb
Καταρχήν Ευχαριστώ:thanks: όλους όσους τρέχουν και ξοδεύουν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για τους υπόλοιπους.
Απλά πιστεύω πως πρέπει να περιμένω λίγο...
Εξάλλου δεν αποκλείεται να ξανακάνουμε group buy και από Σεπτέμβρη.
Η περίοδος είναι λίγο περίεργη για πολλούς από εμάς όσον αφορά τα οικονομικά.
Δεν τρεχει τιποτα φιλε μου! Η προσφορα παρεμεινε η ιδια και για 9 ατομα!
Εκλεισε η συμφωνια, και το μονο που μενει ειναι η προκαταβολες!
Ο καθενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του και αποφασιζει!
Ενημερωσες νωρις και ολα ενταξει! Μακαρι να πετυχει το group buy και αν υπαρχει ζητηση ,διοργανωνουμε και αλλο απο σεπτεμβρη!
Και αν ολα παν καλα τωρα δεσμευομαι να το αναλαβω και παλι εγω!
Ευχαριστω πολυ m-power_01, gyama για το χρόνο και το κόστος που διαθέσατε ειδικα ο m-power που δυο μερες ηταν με ενα κινητο στο χερι να συντονίσει 9 ατομα.χωρις εσας τους δυο group buy δεν θα γινοταν:thumbsup:
Αντε παιδια, καλοριζικα.
Πραγματικα χαιρομαι που κατεληξε καπου ολο αυτο.
Περιμενουμε εντυπωσεις.
Και παλι καλοριζικα.
thumb Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον m-power_01 και τον συνονόματο gyiama για τον χρόνο τους... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εντωμεταξυ σημερα πηγα να δω τις οθονες στα Γιαννιτσα Σπυρο . . .
Με το καλο παιδες καλοριζικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με την σειρα μου και εγω να πω ενα ευχαριστω ολους που βοηθησαν να γινει μια τετοια αγορα,και σε αυτους που τελικα θα παρουν το προιον αλλα και στα παιδια που δυστυχως για τον α-β λογο τελικα δεν τα καταφεραν, ενα μεγαλο μπραβο στον Σπυρο και στον Παναγιωτη που πηραν την πρωτοβουλια και αφιερωσαν αρκετο απο τον χρονο τους, και παλι :thanks:
χαιρομαι παιδια που τελικα ολα πηγαν καλα και κατεληξε καπου ολη αυτη η ιστορια αν και δυστυχως δεν τα καταφερα να συμετεχω και γω!!!ισως καποια στιγμη ναμαζευτουμε μερικα ατομα παλι και να κανουμε 2ο γυρο αγορας!!!!!!
Σπύρο και Παναγιώτη να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για τον χρόνο και την υπομονή-επιμονή που δείξατε για να καταφέρουμε τελικά να φτάσουμε στην αγορά.:thumbsup:
Nα σας πώ τώρα και κάτι άσχετο με το θέμα, το έμαθα αργά το βράδυ, ότι εαν κάνεις παραγγελία από e-bay και υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ ισχύει η εγγύηση της εταιρείας μέσω του εκάστοτε αντιπροσώπου. Αυτό για τις επώμενες μελλοντικές αγορές μας... thumb
Κανονικα ετσι ειναι ναι... Το θεμα ειναι κατα ποσο ο Ελληνας αντιπροσωπος θα ειναι συνεργασιμος να σε καλυψει σε θεμα εγγυησης!
Οταν μιλαμε για μια μεγαλη και γνωστη εταιρια ,ολα καλα ολα ωραια... Βαζει τα δυο ποδια των αντιπροσωπων σε ενα παπουτσι...Αλλα για μια σαφως μικροτερη σαν και αυτη που πηραμε εμεις, μην εισαι τοσο σιγουρος!
Για οποιαδηποτε αλλη σαφεστατα και ισχυει
Καλοφόρετα παιδιά, και φυσικά φωτογραφίες.