Σουτ εσύ
Printable View
Σουτ εσύ
Απο βδομαδα θα τα σκασω κ γω.....
νιωθω εδω και 4 μερες ελαφρυτερος κατα 660 ευρω.
Σήμερα το πρωί πήγαν να πουν τα κάλαντα στον υπουργό στη Σταδίου... :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Συγνώμη αλλά τον λιάπη και πολλούυυυυυυς ακόμα λιάπηδες , κάποιοι τους ψηφίζουν και τους ξαναψηφίζουν και τους ξαναψηφίζουν.....
Αλλά ξέχασα, ήταν καλοί όταν διόριζαν τα καημένα τα παιδιά τους στο δημόσιο. Τώρα είναι λαμόγια.
Εγω την έβγαλα φτηνά , το σύστημα με το πάρε - δώσε πινακίδες απέδωσε !!!
Και εγώ σήμερα πλήρωσα τα τέλη για τα δικά μου. Σύνολο 920¤... Και του χρόνου να ΄μασται καλά να τα ξαναδώσουμε... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Με το αλλο που ελεγες ρε Πανο τι εγινε..?
Εγω προχτες πηγα να παρω τις πινακιδες που ειχα παραδωσει στις 15/11 μετα απο 7 μηνες που τις ειχα στην κατοχη μου και εφαγα κατι γκαζια απο τον καρεκλοκενταυρο στην εφορια που αν ηταν αλλος στη θεση μου θα τον αρπαζε απο τον λαιμο.
-Τι ειναι αυτο εδω (δειχνοντας την βεβαιωση ακινησιας) Παραδιδετε πινακιδες και μετα απο λιγες μερες ξαναρχεστε εδω και τις ζητατε πισω?
-Γιατι ρε φιλε,δικαιωμα μου δεν ειναι?
-Δεν βλεπεις εδω τι γινεται?Που να τις βρω εγω? (και σταυρωνει τα χερια)
-Και μενα τι με νοιαζει που θα τις βρεις.Εγω θελω τις πινακιδες ΜΟΥ! (και σταυρωνω και γω τα δικα μου χερια)
-Αμα εισαι τυχερος και τις βρω θα τις παρεις αλλιως...
-Και τι θες να κανουμε ρε μεγαλε με τους φορους και τα τεκμηρια που πληρωνουμε?
-Τα παραπονα σου στον Θεωχαρη...
-Οχι,κανε εσυ τα παραπονα σου στον Θεωχαρη και κανε τη δουλεια για την οποια πληρωνεσε.Βρες μου τις πινακιδες :ranting2:
Σηκωνετε απο την καρεκλα που μολις ειχε καθησει (τρια τεταρτα πιο πριν εκανε βολτες πανω κατω μεσα στην εφορια και ειχε αφησει ενα φουκαρα πιτσιρικο να εξυπηρετησει καμια 20αρια ατομα που τους ειχε φαει η ορθοστασια) παει στο ραφι με τις πινακιδες και μεσα σε 5 δευτερολεπτα επιστρεφει με τις πινακιδες μου.Τοσο δυσκολο ητανε ρε καραγκιοζακο?
Σε μερικες μερες θα με ξαναδει μπροστα του... :D
Αχχαχα εχω λειωσει!!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Αρε Μπιλλυ,να εισουνα στην δικια μου την εφορια...Με καμερες θα 'ρχομουνα!!:th_Laie_67-1:
Παντως στην δικια μου,το δωσα το σοου μου φιλε!!!!Ειμαι φασαριοζος τυπος και οταν με πατανε και τον καλο,γινομαι χειροτερος.:hystericalbs1::hystericalbs1 :
Φωναζα"πες του στουρναρα οτι φετος θα το κλεισω μεσα και δεν θα του τα δωσω,μα σας παρακαλω κυριε μου μην κανετε φασαρια,γιατι?να μην κανω,ησυχαστηριο ειναι εδω μεσα????" ρε ουυυυυυυυυυυυυυυρτ!
Ποτε κατεβαινεις Λαρισα ειπαμε????:whistle: :th_Laie_67-1:
Λοιπόν άσχετα με όλα σκεφτομαι να παραδώσω την άδεια με πλαστές πινακίδες και να κρατήσω της original για μένα:th_Laie_67-1:
Και βέβαια αστειέυομαι μιας και το μικρό θέλει μόλις 135ευρώ σήμα.
Κάποτε όταν μπορούσα είχα το bmw αλλα σαν είδα οτι δεν πάει άλλο περιορίστηκα...βρήκα την χαρά αλλού...
Τι να κάνω με αυτούς που μπλέξαμε:ranting2:
Βασιλακη ειναι απλα τα πραγματα.
Πας σπιτι συντασσεις μια ωραια στολισμενη καταγγελια που στο τελος ζητας να σε ενημερωσουν εγγραφως.
Ξαναπας στην εφορια στο πρωτοκολλο και τους λες, δωστε μου σας παρακαλω εναν αριθμο πρωτοκολλου για αυτο το χαρτακι......thumb
Την επομενη θα στις φερει ο υπαλληλακος στο σπιτι :original:
Στην δικη μου Δου Παρασκευη τις επαιρνα Δευτερα τις πηγαινα πισω, ποτε δεν μου ειπαν το παραμικρο, το αντιθετο θα ελεγα!!!
Δωσε μου ιδεες Αλεξη!!!Το θεμα ειναι οτι στη βραση κολλαει το σιδερο.Επρεπε να το κανω εκεινη την ωρα που ειμουνα και "φορτωμενος".Αλλα δεν ηξερα τον σωστο τροπο ωστε να τον κανω να τσουξει!Σκεφτηκα να παω στον εφορα αλλα αυτος σιγα μην επαιρνε το μερος μου.Εδω αλλοι καλυπτουν τις λαμογιες των υφισταμενων τους.Να ρωτησω ομως κατι.Επαιζε να μου πει οτι εχει περιθωριο να μου τις δωσει εντος καποιων ημερων?
Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκα στο TAXIS να τυπώσω τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων της οικογένειας.
Με μεγάλη μου έκπληξη (γιατί άραγε ;) είδα πως στο όνομα της γυναίκας μου υπήρχαν και τέλη για το αυτοκίνητο του πατέρα της.
Το απίθανο είναι πως ο πατέρας της έχει πεθάνει απο το 2009 και μετά την αποδοχή κληρονομιάς, οι πινακίδες του αυτοκινήτου κατατέθηκαν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών για διαγραφή, μιάς και το αυτοκίνητο ήταν ένα παλιό αγροτικό TOYOTA HIACE.
Η βεβαίωση του Υπουργείου κατατέθηκε και στην αρμόδια ΔΟΥ (με αριθ. πρωτοκόλου κλπ) και το κουφάρι του αυτοκινήτου, εκλάπη την μεθεπομένη και ενώ ήταν έτοιμο να παραδοθεί για ανακύκλωση (δήλωση κλοπής στο αστυνομικό τμήμα κλπ).
Ενώ λοιπόν το αυτοκίνητο αυτό είχε ξεχαστεί, ξαφνικά εμφανίζεται να θέλει τέλη κυκλοφορίας.
Επίσκεψη αγανάκτησης στην ΔΟΥ όπου ακούω τα εξής απίθανα:
Υπάλληλος : Κύριε, το σύστημα του Υπουργείου λέει πως, αμέσως μετά την κατάθεση πινακίδων και την κληρονομιά ,το αυτοκίνητο έχει τεθεί σε κυκλοφορία και μάλιστα έχει αλλάξει και κυβισμό !!!! :facepalm:
Εγώ : Κυρία μου, αφού το αυτοκίνητο κυκλοφορεί απο το 2010 γιατί μόλις φέτος ζητάτε τα τέλη ;
Υπάλλ.: Πιθανότατα, αφού τα τέλη των προηγούμενων ετών δεν πληρώθηκαν, να βεβαιωθούν κάποια στιγμή στην εφορία μας και τότε θα εμφανισθούν στο σύστημα.
Εγώ : Και πως είναι δυνατό, η γυναίκα μου, να πάρει πίσω τις πινακίδες φορτηγού αγροτικού, χωρίς να έχει τις απαιτούμενες προυποθέσεις; Οποιος νά'ναι πέρνει αγροτικό ;
Υπάλλ. : Δεν γνωρίζω κύριε. Αυτά να τα ρωτήσετε στο υπουργείο, δικό τους είναι το σύστημα.
Εγώ : Και τι κάνουμε τώρα ;
Υπάλλ. : Να γράψουν απο το υπουργείο πάνω στην βεβαίωση κατάθεσης πινακίδων ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται μέχρι σήμερα σε ακινησία !
Εγώ : Και του χρόνου ; Θα φέρνω συνεχώς βεβαιώσεις ;;
Υπάλλ.:Οχι δεν θα χρειαστεί να φέρετε ξανά !!
Τα χρήματα στον διεκπεραιωτή έπεσαν κανονικά , η νέα βεβαίωση παραδόθηκε στην ΔΟΥ και περιμένω να δώ τι θα γίνει του χρόνου !
Πλάκα θά'χει !! :ranting2:
Παράθεση:
Εκείνο όμως που ανακάλυψα μόλις προχτές είναι ότι στη χώρα του ημιανατέλλοντος και μηδέποτε ανατείλαντος (πράσινου) ήλιου, τούτο το κράτος-μπάχαλο δε γνωρίζει ούτε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει!
Η Συνεχεια εδω.. :facepalm:
Πυρ και μανία με τον Λιάπη είναι η οικογένεια της πρώην συζύγου του
«Κοντεύω να σκάσω» μονολογούσε ξανά και ξανά η πρώην πεθερά του Μιχάλη Λιάπη, Ιωσηφίνα Μπογδάνου ενώ αναρωτιόταν «πώς το έκανε αυτό ο Μιχάλης;». Η οικογένεια Μπογδάνου, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», διατηρούσε πάντα χαμηλό προφίλ παρά τις υψηλές πολιτικές γνωριμίες, τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας, στις οποίες παρίστατο αρκετά συχνά, φροντίζοντας να μην προκαλεί. Το περιστατικό της σύλληψης του Μιχάλη Λιάπη, όμως, με πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του, έπεσε πάνω της σαν κεραυνός εν αιθρία.
«Λες κι έπεσε μετεωρίτης από τον Άρη πάνω στα κεφάλια μας», λέει στο «Πρώτο Θέμα».
Όσο για την κόρη της Αμαλία, και πρώην σύζυγο του Μιχάλη Λιάπη, «τραβάει κι εκείνη τα μαλλιά της», λέει στην εφημερίδα. «Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το χαρακτήρα του Μιχάλη, προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς μπόρεσε κι έκανε τέτοιο λάθος. Πώς είναι δυνατό να έκανε τέτοιο πράγμα μαμά;, ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε η κόρη μου», αναφέρει.
Αναζητώντας μια εξήγηση λέει: «Πέρσι του βρήκαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και πραγματικά γλίτωσε εκ θαύματος τα χειρότερα. Δεν ξέρω λοιπόν εάν τον επηρέασε αυτό. Σας το λέω γιατί όλα περνάνε από το μυαλό μου αυτές τις ώρες. Αυτός ο άνθρωπος φοβόταν ακόμα και τη σκιά του. Πώς είναι δυνατόν να κάνει μια τόσο τεράστια βλακεία;».
Πηγη:https://www.newsbeast.gr
Και αναρωτιεμαι λοιπον εγω:
Τι ειναι χειροτερο?Το οτι εκανε την λαμογιά με τις πινακιδες ή το οτι ψηφισαμε εναν ανθρωπο να μας διοικει που φοβαται ακομα και την σκια του???
π@τσες...και μαλιστα μπλε!
οταν ειχε γινει το θεμα με τον Λιαπη και τις πλαστες πινακιδες ειχαν πει στις ειδησεις του σταρ πως ειχε δυο επιλογες να το κυκλοφορει νομιμα
1) να το κυκλοφορει 2 μερες το μηνα ... (που ειναι γνωστο)
2) και το δευτερο δεν το καταλαβα.. ειπαν κατι οτι πληρωνεισ τελη κυκλοφορεισ και το κυκλοφορεισ 6 μηνες και γλυτωνεισ το φορο πολυτελειασ ...?? κατι τετοιο .... ! γνωριζει κανεις να μασ δωσει τα φωτα του? :original:
Αυτη η δευτερη επιλογη με ενδιαφερει και εμενα.Εαν γνωριζει καποιος κατι συγκεκριμενο ας μας δωσει φωτα.
Το ειχα κανει εγω και ειναι το εξης:
1. πληρωσα ΤΚ κανονικα.
2. μετά τις γιορτες - τελος ιανουαριου κατεθεσα πινακιδες. Τις ξαναπηρα τον Απριλιο για 1 μηνα και ξανακατεθεσα. Τις ξαναπηρα τον Ιουλιο για 2 μηνες και ξανακατεθεσα.
Ετσι πληρωσα Φ Πολ. για 4 μηνες (δηλαδη οσο η χρηση).
Υπόψην ότι ασφαλεια αν και υπάρχουν δυναοτητες για να πληρωνει κανεις σπαστα, ειχα επιλεξει να πληρωσω κανονικά για ολη τη διαρκεια του ετους
Σημερα με πηρε φιλος με Μ3 Ε46 cabrio με αδεια του 2006 (κατασκευη του 02) που του το ειχα βρει εγω για να το αγορασει.
Τυπωσε τα τελη και του βγηκε 1100 σημα + 1600 Φ.Π νομιζω μου ειπε.Βαλε και ασφαλεια+σερβις+βενζινες=ζ λιστηκε και εβριζε ασταματητα,του ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι και ενω τον ειχα προετοιμασει αν θελει να του βρω αγοραστη για να το δωσουμε.Ολα αυτα για μολις 5.000χλμ τον χρονο που κανει...
Υποψην,εχει πολυ καλη δουλεια δικια του.
Nαι ρε εσυ αυτο του ειπα,ειναι και αυτος νεος μπαμπας με κορουλα και αυτος (εχουνε 1 μηνα διαφορα με την δικια μου) και απο χρονο μηδεν κυριολεκτικα,πολλες ωρες δουλειες και αυτος και μηδενικος χρονος για να χαρει το αμαξι του.
ΣΟΣΟΣ!!
ΑΝ πληρωσεις σημερα τα τελη και το μετανοιωσεις γινεται να παρεις τα χρηματα πισω!!!!?
βρηκα αυτο τι παιζει?
https://www.anaconda.gr/forologia/HT...%CE%9B1158.htm
Υπαρχει η ρηση "Μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται".
Δηλαδη φανταζομαι σκηνικο με την αποδειξη των τελων να λες το μετανιωσα θελω τα λεφτα μου..
Ποιος να στα δωσει πισω?
Η-Ο ταμιας η ο εφορος??
Αν γινει και αυτο στον οικο ανοχης που ζουμε τοτε ενταξει θα ειναι το απαιχτο..
Αυτο σημαινει οτι αν πχ πληρωσεις τα ΤΚ του 2014 την 1η Δεκεμβριου 2013 και αποφασισεις να καταθεσεις πινακιδες στις 20/12/13 μετα μπορεις να ζητησεις πισω τα ΤΚ του 2014 που ειχες πριν πληρωσει.
Λογικο ακουγεται (αν ισχυει ακομη).
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι στον ΦΑΠ πχ , εγω που ειχα πληρωσει τον Αυγουστο παραπανω από οσο εβγαινε μετά τις αλλαγες που εγιναν τον Σεπτεμβριο, εκανα διορθωτική και προ 10ημερου πηγα στη ΔΟΥ και πηρα πισω τη διαφορα