Η Εθνική ασφαλιζει καμπριο με κουκουλα κανονικά
Printable View
Η Εθνική ασφαλιζει καμπριο με κουκουλα κανονικά
Καλησπέρα. Την Πέμπτη τα ξημερώματα (28/2) μου έκλεψαν το αμάξι. Ενα Suzuki SX4 με πινακίδα ΙΜΒ-5157 ασημί χρώματος, έξω από το σπίτι μου στην περιοχή του Παπάγου. Το αυτοκίνητο χτύπησε διέλευση στα διόδια της Αττικής Οδού στην Κατεχάκη, στις 04.20
Έχω κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με αστυνομίες, ασφαλιστικές, κάμερες κλπ. Κατά 99% το αμάξι είναι παρατημένο κάπου στις γνωστές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, μέχρι να βεβαιωθούν και μετά να το διαλύσουν -αν δε το εχουν κανει ηδη-. Δεν εχει κάποιο χτύπημα η ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Εξωτερικά είναι άψογο. Αν δείτε/μάθετε κάτι παρακαλώ στείλτε μου pm. Ευχαριστώ
Τα φώτα σας.
Απευθυνόμενος σε γνωστή ασφαλιστική για κάλυψη κλοπής μου έδωσαν πόσο κάλυψης 11.000 ευρώ.
Το αμάξι είναι Ε 90 μοντέλο Γενάρης του 2006 πρώην 325 μετατροπή 335.
Θεωρείτε λογική τιμή ;;;;
Εξ όσων γνωρίζω, ο υπολογισμός του ποσού κάλυψης (σε ασφάλεια κλοπής) γίνεται ως εξής: βλέπεις στο car.gr πόσο πουλιούνται αυτοκίνητα αντίστοιχα με το δικό σου (χρονολογία, κατάσταση κτλ) και αναλόγως βγάζεις το ποσό κάλυψης για το αμάξι σου.
Μπορείς να επιμείνεις και να βάλεις στο ασφαλιστήριο μεγαλύτερο ποσό κάλυψης. Αν όμως γίνει η στραβή και στο κλέψουν, η ασφαλιστική θα σε αποζημιώσει όσο κάνει ένα μεταχειρισμένο αμάξι περίπου σαν το δικό σου (χρονολογία, κατάσταση κτλ κτλ).
Γι αυτόν το λόγο βάζουμε ένα ρεαλιστικό ποσό κάλυψης, για να μην πληρώνουμε τσάμπα κερατιάτικα στις ασφάλειες.
Ποια εκτιμας ως τιμή εκκίνησης;
Από μια έρευνα στο car.gr τα γνήσια 335 κυμαίνονται από 16-18.000 ευρώ.
Οι ασφαλιστηκές, ασφαλίζουν αριθμό πλαισίου. Το ότι το έκανες 335 ανεξάρτητα αν το δήλωσες ή όχι, αυτοί το ασφαλίζουν σαν 325 με επιπλέον φορολογήσιμους ίππους. ( αν το δήλωσες)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η μετατροπή δηλώθηκε κανονικά.
Εκτιμητής πήρε φωτογραφίες από καντράν με χλμ. , αριθμο πλαισίου από παρμπρίζ , σαλόνι και εξωτερικά.
Λέτε να το υπολόγισαν ως 325???
Πάντως έβγαλε φωτό και άδεια κυκλοφορίας.