-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos_chania
Μανο το αεροδρομειο στο Ηρακλειο ειναι σε φαση επισκευων?Γιατι ηταν ενα χαος,χειροτερο και απο το δικο μας
Επισκευων???? πλακα μου κανεις......
Ενα μπουρδελο ειναι......6.000.000 κοσμος βλεπει αυτες τις τραγικες εικονες καθε χρονο
Ειναι το δευτερο αεροδρομιο σε αφιξεις στην Ελλαδα..
Κατα τα αλλα θελαμε και σουπερ ντουπερ ουαου υποβρυχια...τρομαρα μας...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
manos///3
Επισκευων???? πλακα μου κανεις......
Ενα μπουρδελο ειναι......6.000.000 κοσμος βλεπει αυτες τις τραγικες εικονες καθε χρονο
Ειναι το δευτερο αεροδρομιο σε αφιξεις στην Ελλαδα..
Κατα τα αλλα θελαμε και σουπερ ντουπερ ουαου υποβρυχια...τρομαρα μας...
Το αεροδρόμιο πρέπει να φύγει απο εκεί που είναι γιατί τα αεροπλάνα ενοχλούν την κρητικά σαρανταποδαρούσα (και τη θεία μου στη φορτέτσα) και να πάει στο οροπέδιο, (όπου δεν έχω σπίτι και συγγενείς και δεν πάω ποτέ).
Κατα τα άλλα, σόρυ ρε φίλε, ξέρω οτι δεν παρεξηγιέσαι, αλλά της Φαλούτζας είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά απο του Ηρακλείου ακόμα και τώρα που το βομβαρδίσανε.
-
Το πρωην οχημα του ΔημητρηςΜ3!!!
-
Το έχω πετύχει και εγώ μία φορά στο δρόμο τλκ...καλά μου είπε για πορτοκαλί φρένα...
Υ.Γ τώρα είδα ότι λες ότι είναι του Δημήτρη...
Σε ρωτούσα πριν το Edit ;)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Το έχω πετύχει και εγώ μία φορά στο δρόμο τλκ...καλά μου είπε για πορτοκαλί φρένα...
Υ.Γ τώρα είδα ότι λες ότι είναι του Δημήτρη...
Σε ρωτούσα πριν το Edit ;)
thumb
και εγω σπανια το πετυχαινω στο δρομο και σημερα ηταν σχεδον στην πορτα μου!!!
.....το θεμα ειναι οτι οι φωτο που εβγαλα το αδικουν,ειναι πολυ πιο τουμπανο απο κοντα!!!!! ....ειδικα οταν το βλεπεις να ερχεται ή εισαι ακριβως πισω του!!!thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aristent
thumb
και εγω σπανια το πετυχαινω στο δρομο και σημερα ηταν σχεδον στην πορτα μου!!!
.....το θεμα ειναι οτι οι φωτο που εβγαλα το αδικουν,ειναι πολυ πιο τουμπανο απο κοντα!!!!! ....ειδικα οταν το βλεπεις να ερχεται ή εισαι ακριβως πισω του!!!thumb
καθομουν στη προφητεια και εβλεπα τον αγωνα και περασε απο μπροστα....και λεω κατι μου θυμιζει...μετα θυμηθηκα και πηρα τον μπαουερ!:th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
spar@
καθομουν στη προφητεια και εβλεπα τον αγωνα και περασε απο μπροστα....και λεω κατι μου θυμιζει...μετα θυμηθηκα και πηρα τον μπαουερ!:th_Laie_67-1:
είναι δυνατόν ρε μλκ να είδες γρήγορο όχημα και να θυμήθηκες τον μπάουερ???
ρε σπάρα, θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι...εγώ τον μπάουερ τον θυμάμαι σε άλλες φάσεις. πχ στην τουαλέτα το πρωί μετά τον καφέ, όταν διαβάζω τα ταμπελάκια απο τα αφρόλουτρα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
είναι δυνατόν ρε μλκ να είδες γρήγορο όχημα και να θυμήθηκες τον μπάουερ???
ρε σπάρα, θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι...εγώ τον μπάουερ τον θυμάμαι σε άλλες φάσεις. πχ στην τουαλέτα το πρωί μετά τον καφέ, όταν διαβάζω τα ταμπελάκια απο τα αφρόλουτρα.
πηρα τον μπαουερ γιατι οποτε βλεπω δυνατο bmw...του λεω
Ο Γ,,μιας σου....
-
η κακογουστιά της ημέρας
-
https://i1117.photobucket.com/albums...e/4798a869.jpg
Βαλαμε σημερα ενα νεο αιρκοντισιον διπλα σε ενα παραθυρο.
Καποιος προσπαθει να καταλαβει αν αυτο το κουτι ειναι φιλος η εχθρος μας.
Οταν λειτουργει το κοιταει με μεγαλη απορια!
Ειδικα αυτο ομως.
Με τα παλια τα παει μια χαρα.