-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
anisos
Το φιδέ κάρμπον. :th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
fast-enough
H τιμή νομίζω είναι μια χαρά.
Πρόκειται για ολόκληρο το φανάρι.
μάλιστα έχει και αισθητήρα ύψους με μαγνήτη για να προσαρμόζει τη δέσμη αυτόματα.
Το 2005 τα είχα φέρει με 850¤ από Γερμανία ενώ εδώ είχαν πάνω από 1500¤.
Ποια φαναρια ειναι αυτα που λετε?Γιατι διαγραφηκε η αγγελια και δεν προλαβα να τα δω.Απο ebay βαλτε να δω αν γινεται.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
JimE36
Ποια φαναρια ειναι αυτα που λετε?Γιατι διαγραφηκε η αγγελια και δεν προλαβα να τα δω.Απο ebay βαλτε να δω αν γινεται.
https://www.car.gr/parts/view/3796888/
σαν αυτα.. τα οποια ειναι δικα μου και τα εχω για ανταλλαγη
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Skyline_IS
ναι ρε φιλε!!! ακριβως αυτα, αλλα θελω και προβολακια ομιχλης κιτρινα για να ειναι σετ με τα φαναρια... τελικα ειμαι μεγαλο κουλαδι που δεν μπορω να τα βρω μονος μου στο e-bay
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tsik.D.
ναι ρε φιλε!!! ακριβως αυτα, αλλα θελω και προβολακια ομιχλης κιτρινα για να ειναι σετ με τα φαναρια... τελικα ειμαι μεγαλο κουλαδι που δεν μπορω να τα βρω μονος μου στο e-bay
ειχε πριν 2 μερες νομιζω στο ebay με προτζεκτορα δημοπρασια.. Πρεπει να πουληθηκαν κατω απο κατοσταρικο...
Αν ξαναδω κατι θα σε ενημερωσω :original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Skyline_IS
ειχε πριν 2 μερες νομιζω στο ebay με προτζεκτορα δημοπρασια.. Πρεπει να πουληθηκαν κατω απο κατοσταρικο...
Αν ξαναδω κατι θα σε ενημερωσω :original:
ευχαριστω πολυ ρε φιλε :cheers:
-
How to Successfully Sell Your Car...........!!
-
Ελα νταξει πλακα κανει, αν το πουλησει τοσα θα βγαλω πιο γελοιες φωτο να δωσω το δικο μου! :shok:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Κωνσταντίνος
Το φιδέ κάρμπον. :th_Laie_67-1:
καλά ρε π@^%$# μου θέλει να το πουλήσει και το έχει μες τη μπίχλα? αλλά και το carbon υπέροχο