Άλλες δύο. ..
Printable View
Άλλες δύο. ..
2002.
Μάχημος ο μάγειράς μας !! Με το παπί ήρθε ο σκύλος !!!:shok:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...1_094435-1.jpg
Αμα ο άνθρωπος είναι ευσυνείδητος... thumb
Βέβαια στην Ελλάδα, για πολλούς, τέτοιες περιπτώσεις κάνουν "χαλάστρα" και αυτοί (οι πολλοί) που "θίγονται" χαρακτηρίζουν επιδεικτικά "μ@λ@κες" τους -δυστυχώς- λίγους ευσυνείδητους.
Βtw, Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε, Καλή Χρονιά !
Υπέθεσα οτι το έγραψες για τον μάγειρά σας γιατί παρά το χιόνι, ο άνθρωπος βρήκε τρόπο να΄ρθει στη δουλειά.
Πολύ εύκολο θα του ήταν να χρησιμοποιήσει τις "δυσμενείς" καιρικές συνθήκες ως δικαιολογία για να "απουσιάσει".
Λάθος κατάλαβα ;
Ετσί όπως το θέτεις έχεις απολυτο δίκιο και φυσικα συμφωνώ και επαυξάνω !
Βέβαια εγω δεν το είδα έτσι μιάς και η δουλειά μας είναι τέτοια που δεν επιτρέπει
"τέτοιες" συμπεριφορές καθώς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές και οχι με
εμπορεύματα ! Εχουμε ένα είδος αλλεργίας σε τέτοιους και τους απορρίπτει το "σύστημα".thumb
Μου θύμησε παιδικά και ανέμελα χρόνια ο πιτσιρικάς που ηρθε με -7 βαθμούς και χιόνι με το παπί. Πόδια κάτω......και δώωωωσε παντιλίκια !!!!
Τα χιόνια ήρθαν!
Με το καλό να έρθει και ο νέος χρόνος :thumbsup:
Με -1 δεν παίζεις. Άκυρη για φέτος και η καθιερωμένη βόλτα στο κέντρο, δεν ακολουθεί κανείς.
Χαρούμενη Πρωτοχρονιά σε όλους και Καλή Χρονιά.
Η κόρη μου η μεγάλη με εκβίαζε. ....Η μου κάνεις χιονάνθρωπο στο μπαλκόνι ή δεν μπαίνεις μέσα. .....
ιδού το αποτέλεσμα. ....με έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία! !!!!
HO HO HO! !!!!!!!!!ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ ΥΓΕΊΑ! !!!!
Καλή πρωτοχρονία σε όλους!!
Last ride for 2014!
Hτανε και φετος κυρια !
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία χο χο χο
:original:
:original:
Δερβενοχώρια τωρα... Χιονοθύελλα....
.......
Προσοχή Γιάννη! Προπαντός τους άλλους!
ειναι απιστευτοι...ΟΛΟΙ χωρις αλυσιδες, τους λεγαμε να μην πανε παραπανω γιατι εχε πολυ παγο...και ελεγαν οτι παει ακομα............μιλαμε για κολλημενα αμαξια με παιδια μεσα, να διπλωνουν στην μεση του δρομου......και μετα να παρατανε τα αυτοκινητα στην ακρη και να φευγουν.....
Που πήγαινε ρε παιδια......που;;;;;
Επιστροφή....
Καλη χρονια σε ολους!
https://tapatalk.imageshack.com/v2/1...71e2f128f8.jpg
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Ε όχι και Γιαννα...:))
Pirelli scorpion str m+s
Μια χαρα τα έβγαλαν πέρα, αλλα ειχα μαζι μου και κάλτσες και αλυσίδες :)
Με το dsc off έκανε παπάδες , δοκίμασα και το hill descent σε παγωμένη κατηφόρα.... Πολυ καλο, και μια χαρα αυξομειωνα ταχύτητα απο τα πλήκτρα του cruise control
Δεν εβαλα καθολου αλυσιδες , ουτετα Χριστουγενα που ειμουν Παρνασσο.
Σημερα ειχε πολυ παγο και ηθελε dsc off και καλο γκαζι σε καποια πεταλα....αλλα ολα οκ...δεν εδειξε οτι θα με αφηνε καπου....στα πλαισια του λογικου για 1700 ++ κιλα αμαξι με μη μονιμη τετρακινηση...
Όντως το hill-descend κάνει δουλειά
Έριξε έριξε ...
Καλή χρονιά σε όλους !
Είχαμε και εμείς λίγο χιόνι αυτές τις μέρες :)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...7_101145-1.jpg
να 'χαμε και εμεις λιγο.... ///Μ5 αυτες τις μερες!!!
Με 'γεια τον εργαλειαρο!!!:thumbsup:
καλα,βγαινει και στα χιονια μια Μ5???......τουλαχιστον εχεις βαλει χειμερινα λαστιχα???
Συνεχεια.....
......
.......