Ναι μονο ΟΕΜ φιλε.. Καλα εκανες και το πηρες καινουργιο.
Ξουτ.. Μη σου μπαινουν τετοιες ιδεες.. Αμαξι με σημα τις 4 κωλ*τρυπιδες και που δεν εχει τη κινηση στον σωστο αξονα, να μην παρεις ποτε..!!! :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Printable View
Ghost αέριο το 'χεις?
Και γώ ρε μάν ,πως μου φάνηκε στην φωτό δέν ξέρω....
Πένα είναι φίλε για τόσα χλμ. μπράβο σου!
Σημερα μας αναψε η μπαταρια ξαφνικα....
Επινε το ρευμα της μπαταριας το Δυναμο μου τη κατεβασε στα 11V.!!
Αλλαξαμε τον regulator και ολα καλα... η μπαταρια ξαναγυρισε στα 14.2V
Το Νο 2
Bosch 120A
Οι τιμες στη Bmw ο 90αρης 620 Ευρω και ο 120αρης 720 Ευρω :shok:
Μιλαμε για new παντα..
Το δικο μου 60 Ευρα το ανταλλακτικο και 30 η εργασια Συνολο 90 Ε
Αναμονη 4 ωρες.. :facepalm:
μπραβο που ξεμπερδεψες τοσο οικονομικα σε σχεση με τις τιμες του επισημου δικτυου!
Χθες πρωί έμεινα απο μπαταρία, σήμερα το πήγα συνεργείο για αλλαγή και το απόγευμα που το πήρα μετα είδα ότι μου εχει βάλει 45A το αμάξι ειναι e46 του 2000. 1900cc.
Γύρισα πίσω και του είπα ότι ειναι μικρη και μου είπε ότι δεν εχει προβλημα κανένα η 45Α.
Όμως παρόλα αυτά δέχτηκε αύριο να μου βάλει μεγαλύτερη 55Α.
Καλά έκανα η και η 45A μου έκανε???
45??!?!?!? :shok::shok::shok:
Πάνω απο 60 θα έπρεπε...
Κάνουμε ένα search (Αναζήτηση) πρώτα, το θέμα το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=440522
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8728
Διακοπτης αλαρμ -κεντρικου κλειδωματος...
Σπασμενα τα 3 απο τα 4 δοντακια του κεντρικου σωματος που μπανει χωνευτα η πλακετα με τα λεντ με αποτελεσμα να πατας και να μην κανει επαφη..
κρεμασαν οι ταπετσαριες απο τα πλαϊνα κολονακι πισω μπρος και μπαζει νερα η πορτα του συνοδηγου. σαν μπερντες εγινε!
Δε βγαινουν και ευκολα...
Θα τα φτιάξεις μόνος σου Στέφανε?
Αν είχες μαύρα κολωνακια mpack ξήλωνες υφασμα τελείως και ήσουν έτοιμος...
^
ε εντάξει δέν είναι και το καλύτερο απο τέλεσμα Θοδωρή:original:
παιδες ερωτηση..οταν αλλαζεις αντλια βενζινης χρειαζεται να το μπριζωσεις κιολας στον εγκεφαλο??? αν ναι γιατι??
την αλλαξα πριν κανα δυο μηνες απο λαθος εκτιμηση του μηχανικου..το ειχα αναφερει και σε παλαιοτερο ποστ μου τη θεμα ειχα με το αμαξι,τελικα ηταν αισθητηρας στροφαλου....
τσαμπα δλδ αλλαξα την αντλια βενζινης αλλα δεν πειραζει τωρα εγινε...
το τωρινο θεματακι που εχω ειναι οτι ενω το γεμιζω ο δεικτης φτανει μονο μεχρι τη μεση!!! σμρ εβγαλα την αντλια γτ νομιζα οτι δεν δουλευε το φλοτερ της ή οτι κολλουσε.οταν ομως τ κρατουσα στο χερι και κονουα το φλοτερ παλι ο δεικτης στο καντραν δεν ανεβαινε ποιο πανω απο τη μεση.....αααα εβαλα και την παλια επανω για τη δοκιμασω και κεινη κ μου εδειχνε παλι το ιδιο...
για πειτεεε.....
Δες μήπως μπήκε στραβά και βρίσκει το φλοτερ σε τοίχωμα του ρεζερβουάρ.
Καλησπερα.Μαιος 09,αγοραζω e46 1,6 μοντ.12/2003.Kανα 5μηνο μετα,αρχιζουν προβληματα με τα φωτα,τρεμουλο κινητηρα,σβησιματα.....Το πηγαινω σε ηλεκτρολογο που εξειδικευεται στην μαρκα,ανοιγει τον χωρο αποσκευων και βλεπω......:thumbsdown:χυμενα υγρα μπαταριας 45αρας...:ranting2:
Σαν αποτελεσμα,χαλασε το δυναμο,αυτοματος,αλλαγη,κτ .Καλο ειναι,να απευθυνομαστε σε τεχνικους που εξειδικευονται στην μαρκα,καθως,εχουν την εμπειρια,και την γνωση,να προλαβαινουν,δυσαρεστες καταστασεις....thumb
318 ci coupe... τελη του 02'
Φίλε μου (Βασίλης υποθέτω?) το ρεζερβουάρ έχει δυο φλοτέρ.Αυτό που είναι με την βενζιναντλία δείχνει από την μέση και κάτω.Το άλλο από την άλλη μεριά του τεπόζιτου είναι παρόμοια κατασκευή αλλά σκέτο φλοτέρ και δείχνει από την μέση και πάνω.Αυτό πάσχει σε σένα.Στοιχίζει κανα 70άρι.Η βελόνα για να κουνηθεί πρέπει να έχεις κουμπωμένο το φλοτέρ και μετά να γυρίσεις κλειδί.Εννοώ ότι αν το κουμπώσεις με ρεύμα ON δεν θα δείξει! Επίσης αν το ξεκουμπώσεις μετά πρέπει να βγάλεις πόλο μπαταρίας να μηδενίσει αλλιώς κρατάει τελευταία ένδειξη ο δείκτης.Δεν θέλει διαγνωστικό για τις αλλαγές φλοτέρ-αντλίας.Αυτά στα λέω γιατί έμεινα δυο φορές από βενζίνη λόγω χαλασμένου φλοτέρ και τράβηξα πολύ μαστούρα μέχρι να καταλάβω τι παίζει στα φλοτέρ!
Νίκο πρώτα απ.όλα...σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.λοιπόν αυτό μ παρουσιάστηκε μετά απ τ αλλαγή της αντλίας.έβγαλα κ κείνο τ φλοτερ Γ ν τ δοκιμάσω,Συνδεμένο φυσικά στ φισα έτσι τ κρατούσα τέρμα πάνω με το χερι μου.κ πάλι τπτ...ο.δείκτης μέχρι τ μέση πάλι.τωρα αυτό μ τ πόλο π ανέφερες Δ το ήξερα....θα το δοκιμάσω....το περίεργο στ ολη φαση ειναΙ μια με ανάβει τ λαμπακι και μΕΤΑ απ καποιες ώρες όταν ανοίγω ξανά τ διακόπτη ο δείκτης πάει στ μεση παλιιιι......ότι να ναι...
Παρασκευή βράδυ ξεκίνησε δυνατή βροχή (Βέροια) και το Σάββατο πρωί μπαίνω στο αμάξι και το πατάκι του οδηγού έχει μισό λίτρο νερό...δεν μπάζει από την πόρτα γιατί είδα τις σταγόνες -μετά από ώρα που κάθησα να το παρακολουθήσω-να πέφτουν πάνω από το πεντάλ του συμπλέκτη! Τρελάθηκα γιατί φανταζόμουν από που θα ξεκινούσε να γλύφει η σταγόνα για να φτάσει μέχρι εκεί και τρόμαξα για τα ηλεκτρικά μην πάθω καμιά ζημιά.Έβρεχε όλο το Σάββατο και το είχα σκεπασμένο.Την Κυριακή έλυσα το κάλλυμα που έχει κάτω από το ταμπλό και χώθηκα ολόκληρος με φακό για να εντοπίσω από που μπάζει.Δεν βρήκα τίποτα ύποπτο πουθενά υγρασία ή υπολείματα σταγόνας ή τον δρόμο που χάραξε το νερό πάνω στις σκόνες για να φτάσει κάτω.Τι να κοιτάξω ρε παιδιά?? Το έπαθε κανείς άλλος?? Κοίταξα και στον χώρο της μηχανής στο διαμέρισμα του εγκέφαλου και στην σκάφη του φίλτρου καμπίνας αλλά τίποτα όλα στεγνά.:sm-scared5:
Ζάχο δεν είχα χρόνο να το κάνω αυτό άσε που θέλει εξολκέα αν δεν βγαίνει εύκολα! Πέρυσι είχα αλλάξει παρμπριζ και πάει εκεί το μυαλό μου αλλά ρωτάω μήπως κάποιος είχε παρόμοιο θέμα να πάρω ιδέες.Θα το βγάλω με την πρώτη ευκαιρία.
Μερικα πιθανα σεναρια.
1.Το πλαστικο σκαφακι που πανω του καθεται το φιλτρο του κλιματισμου, εχει δυο λαστιχενιες γωνιες απο κατω.
Οι οποιες εχουν και λαστιχενια κλαπετακια.
Αν βουλωσουν τα νερα που χωνονται εκει δεν εχουν τροπο διαφυγης και μπουκαρουν μεσα μεσω των διαδρομων του κλιματισμου.
2.Αλλο ενα ειναι το καπακι του χωρου που ειναι ο εγκεφαλος.
Αν δεν πατησει προσεκτικα στο κλεισιμο θα μπορουσε να βαλει νερα, τα οποια θα ξεφορτωνε ακριβως εκει που περιγραφεις.
3.Ισως παλι να ειναι βουλωμενη η αποχετευση ολου του χωρου του εγκεφαλου-σεβρο φρενων κλπ (αποχετευει πισω απο τον ψευτοθολο αν θυμαμαι καλα. Ξεκουμπωνοντας τα πισω και κατω κλιπσακια-τα προς το μαρσπιε- βλεπεις τι γινεται. Αν το παρκαρεις κατω απο δεντρα κλπ που ριχνουν φυλλα δεν ειναι δυσκολο να βουλωσει) και με τις βροχες να σου ανεβασε σταθμη γενικα μεσα στο χωρο αυτο. Οποτε καπου βρηκε διοδο και τα περασε στην καμπινα.
4.Το παρμπριζ μια και αλλαχτηκε ειναι παντα υποπτο.
Απο κει και περα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
νερα στο εσωτερικο μπαινουν κ απο βουλωμενες υδροροες της ηλιοροφης (εαν τυχον εχεις) , κατεβαινουν απο την κολωνα Α κ μπαινουν μεσα στην καμπινα απο τα πλαινα καλυμματα εκει που ειναι κ τα footwell modules (ενω εσυ λες τα νερα εμπαιναν λιγο πιο διπλα, απο πενταλ)
To compact εχει τρελο τζογο στο λεβιε του πλεον, σε βαθμο αηδιας. Τι πρεπει να αλλαξω?
Συνήθως σπάει το πλαστικό δαχτυλίδι #7
Αλλάζει μέσα από την καμπίνα, βγάζοντας το λεβιέ..
και το δικό μου έχει... ένα "πουλάκι", εν ονόματι LefterisK το παρατήρησε... :whistle:
Ωραια επειδη το εχω λυσει για να ψαξω κατι αλλο, θα το τσεκαρω. Αν δεν ειναι το #7, τι ειναι ?
Μέσα από το σασμάν 99.9% δεν είναι. Αντέχουν τα getrag!
Αν δεις από το link, υπάρχουν αρκετά πλαστικά εξαρτήματα, όπως το #10, #14 κτλ που μπορεί να προκαλούν τζόγους... Κάτι απ' όλα αυτά θα είναι, όχι από το ίδιο το σασμάν!
Για να αλλαξουν ΟΛΑ αυτα τα ψιλοεξαρτηματα θελει κατεβασμα το σασμαν?
Μην είσαι τόσο απόλυτος,
ξεχνάς αυτό
Αν όχι για όλα,δεν θυμάμαι καλά
τότε για τα περισσότερα Δεν χρειάζεται, αλλά θέλει σήκωμα...
Παρμπρίζ είναι σιγουρα και μην παιδεύεσαι με κατι άλλο, βγαλε την επενδυση εξω και ριξε με δυναμη νερο με λαστιχο από την μερια του ουρανου και θα το δεις να γλυφει μεσα.
Αν το αλλαξες και καπου αλλου στα παρμπριζαδικα πχ τοτε η κολα τους εχει ξεραθει και εχει κανει κενο !
Ψαχνω τα μαρκουτσια υδραυλικου 32416774212. Ο Σπανος ειπε 320¤ :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Απο εξω τα βλεπω καπου 280. Τι σκατα απο χρυσαφι ειναι φτιαγμενα 2 σωληνακια?
Καπου διαβασα πως με τα "φτιαχτα" λειπουν κατι βαλβιδες και σφυριζουν. Εχει κανει κανεις φτιαχτα με 0 σφυριγμα? Που?